Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę Luteine 50mg doustną 2x2, na razie kazał brać jak biorę, mimo Luteiny i kupy magnezu, dosłownie, skurcze mam czasem dość mocne, a jak lżejsze to dużo częściej, także Nola, nie zamartwiaj się na zapas
Ola urodziła się 4250, spadła najwięcej do 3930, w dniu wypisu (kolejnego dnia zaraz po tym spadku) ważyła 4030g, chwile po obchodzie odwaliła wieeeeelką kupę więc pewnie było te 3900 gdzieś
Nola lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJa mimo brania luteiny, magnezu też mam twardnieia brzucha, skurcze. Ale już jakoś jestem spokojna. Będę panikowac, jak będą częstsze. Albo jak mi czop odpadnie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 20:36
Nola lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Wiem o tym mój też trochę spadł z wagi ale jak za dużo spada to sami proponują mm... nikt na pewno dziecka w szpitalu nie glodzi
no tak ale w szpitalu jesteś 3 dni a nie 4 miesiace, zresztą ja widziałam że mi nie wychodzi cycek i chciałam mm, to mi w szpitalu odmówili, dopiero jak mała poszła na górę na oddział intensywnej opieki noworodka, to tam mm dostała bez problemu -
Ja biore luteine magnez duphaston i tez mam te twardnienia. I wiecej niz 10 dziennie, ale ile nie wiem, bo nie licze.
I czasem jak chodze brzuch robi sie twardy na dluzej.
Norm tez chyba nie ma jakichs scisłych a te 10 dziennie zapewne jest na ktorys tam tydzien, logiczne ze im ciaza starsza moze byc wiecej czy sie myle?
Wazne chyba zeby nie były regularna co kilka minut.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 20:45
Nola lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:
wiem, na razie nie ma
ale akurat dolegliwości Noli
kazda przejdze
Bo przeciez chyba inne sa normy dla 20 a inne dla 30tc. -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Co do twardnien, to nic mi lekarz nie mówił i jakiś normach. Mówił tylko o skurczach. Że jak są już regularne lub częstsze niż 5min, to jechać na IP. A na twardnienie magnezik, Nospa i lezanko
Nola lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Lunka ale ty, ja i Nola jesteśmy w 30 tyg
A odnosnie tego-o nie nieJa jestem juz w 32 a Ty w 34
Nola w ogole dalej to nie ma o czym mowic
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Skurcze czyli po prostu skurcze jak na okres tak? O twardnieniach tez mi nic nie mowil, jesli nie skracaja zanadto szyjki to moga byc i tyle.
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:On nie jest w ciąży. To inaczej czuje
a tak apropo smrodu, z Zuzą denerwował mnie dym papierosowy, na początku ciaży, tu nic, aż do dzisiaj, wyjątkowo dzisiaj mocno czułam mocz psów w lesie, jak mnie to denerwowało. -
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja to miałam już takie skurcze krzyżowe plus ból okresowy. Jak tak Cię już ściska w środku i puszcza
Nola lubi tę wiadomość