Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja Zuzanka na szczęście je wszystko, pomidory jej nie smakują i słodkie, no chyba że moje ciasteczka z dynią, albo słocznikiem, ciasteczka z ziarnami, bułki też tylko z ziarnami je, nie chce innych, a i szpinaku nie może, bo ma uczulenie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja swojego syna w nic nie będę zawijać. Ewentualnie w kocyk, Jak będzie lubił. Ale myślę,ze będzie kładzony "luzem"
Jak patrzę jak się kręci i rozpycha, to śmiem twierdzić,ze nie będzie lubic otulania. Ani ja, ani mąż jak byliśmy noworodkami nie lubilismy owijania. Rozpychalismy się.
Rożek mam jeden Po siostrzeńcu do szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 19:06
-
nick nieaktualnyMagdzia każde dziecko w dniu wypisu ma mniejszą wagę niż w dniu porodu. Widocznie stwierdzili, że nadrobi
moja miała 3690 a w dniu wypisu niecałe 3200.
Mała rożek albo kocyk
A co do jedzenia to moja córa je wszystko, aż mnie przeraża jej apetyt czasem ale wagę ma w normie więc widocznie tyle potrzebuje
Ostatnio miałam ochotę na bigos to co mała powiedziała? Nałóż mi bigos bez kapustyzjadła wszystko, to samo z cebulą.. Ona chce bez ale nawet nie czuje, że je. Tak ogólnie nie wymyśla, uwielbia nawet ogórki kiszone
-
nick nieaktualny
-
Minionkowa wrote:Magdzia każde dziecko w dniu wypisu ma mniejszą wagę niż w dniu porodu. Widocznie stwierdzili, że nadrobi
moja miała 3690 a w dniu wypisu niecałe 3200.
Mała rożek albo kocyk
A co do jedzenia to moja córa je wszystko, aż mnie przeraża jej apetyt czasem ale wagę ma w normie więc widocznie tyle potrzebuje
Ostatnio miałam ochotę na bigos to co mała powiedziała? Nałóż mi bigos bez kapustyzjadła wszystko, to samo z cebulą.. Ona chce bez ale nawet nie czuje, że je. Tak ogólnie nie wymyśla, uwielbia nawet ogórki kiszone
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak wiem dokladnie Dziekuje kochana :* a powiedz mi co Ci na ostatniej wizycie w koncu z ta luteina powiedzial? Mislas sie dowiedziec. Bo ja odstawilam tydzien temu i umieram ze strachu ze mam jakas niedomoge progesteronu i lozyska stad to...
-
nick nieaktualnyNola wrote:Tak wiem dokladnie Dziekuje kochana :* a powiedz mi co Ci na ostatniej wizycie w koncu z ta luteina powiedzial? Mislas sie dowiedziec. Bo ja odstawilam tydzien temu i umieram ze strachu ze mam jakas niedomoge progesteronu i lozyska stad to...
Nola lubi tę wiadomość