Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Savage - no całkiem możliwe po tym co czasem wyprawi
Szczęśliwa_Mamusia - no doktor bąknął coś, że jak tak duża wyjdzie przed porodem jak Ola jeśli wcześniej nic się nie zacznie to raczej cc. Troche mam nadzieje na sn, zobaczymy. Nie zamierzam jej szczególnie wypędzać zaraz po skończonym 37tc, żeby brać się na hurrrra i zatyrać jak osioł żeby się zmęczyć i urodzić jak tylko minę magiczną kreskę ciąży donoszonej.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Ile kupiłyście pieluszek 1? Jest sens kupować duża pake?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 14:30
-
Lady Savage wrote:nie, bo nie wiesz czy twoje dziecko nagle ci w ciągu ttygdnia nie śmignie na 2,czy będzie takie jak moje dziecko że do początku 5 miesiaca chodziła w 1 bo mała była. Zobaczysz w praniu, każde dziecko jest inne ja na początek kupuje jedną, potem bedzie sie kupować na bierząco, a na zapas dopiero po 8 miesiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 14:32
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Dziś mam dzień narzekania. Zdążyło się wam żeby pościel z gesich piór cuchnela jak stara szmata? Maz kupił pościel. Wielką taka że udŹwignąć jej nie mogę. Po paru dniach zaczęła cuchnac stechlizna. W Polsce wsZystkie kołdry i poduszki mamy z pierza i nigdy nie śmierdziało od nich nawet po kilku latach. Tu wysłałam jaski bo ciężko znaleźć i one nie śmierdZą. Tylko ta brytyjska pościel. Do.tego kupił posZewki granatowe. Jestem całą niebieska. Mam zafarbowane paZnokcie, niebieskie dłonie i szyję, kolana ... zresztą więksZość ciała. Biała frama od łóżka jest niebieska i wanna też. Mam juz dosyć. Chce moje polski dom. Dziś chyba będę spać w salonie pod kocem.
-
Opolanka 85 wrote:Lady, czyli te pieluszki 1 mogą być na dłużej niż 5 kg, skoro Twoja Zuza urodziła się 3200, a tak długo były dobre? To zależy od tego jak dziecko jest drobne? Bo też kupiłam jedna paczkę tylko, ale moja będzie mała na bank, więc się zastanawiam, czy jeszcze nie dokupić. Myślałam, że to tylko od wagi dziecka zależy.
-
nick nieaktualnyPochowałam ciuszki do komody. Jeszcze parę zostało do wyprasowania. Poukładałam rzeczy na komodzie w koszyczki. Poukładałam pieluchy i się zmęczyłam. Miałam mieć siłę na małe prasowanie,ale totalnie wyleciało ze mnie powietrze. Mam nadzieję,ze minie mi to po porodzie i mimo opieki nad małym, będę mieć więcej energii
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Co do porodu, oglądałam wczoraj serial na dobre i na źle. Bardzo rzadko to oglądam, ale akurat tak się złożyło. No i akurat był odcinek z porodem. I śmiałam sie do męża,ze Jak będę tak mordę darła o byle g, to niech mnie opr. Choć mam nadzieję, że nie będę się tak strasznie zachowywac
Twardo twierdzi. Ze będzie przy porodzie, a cos ciężko to widzę22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
emikey wrote:Dziś mam dzień narzekania. Zdążyło się wam żeby pościel z gesich piór cuchnela jak stara szmata? Maz kupił pościel. Wielką taka że udŹwignąć jej nie mogę. Po paru dniach zaczęła cuchnac stechlizna. W Polsce wsZystkie kołdry i poduszki mamy z pierza i nigdy nie śmierdziało od nich nawet po kilku latach. Tu wysłałam jaski bo ciężko znaleźć i one nie śmierdZą. Tylko ta brytyjska pościel. Do.tego kupił posZewki granatowe. Jestem całą niebieska. Mam zafarbowane paZnokcie, niebieskie dłonie i szyję, kolana ... zresztą więksZość ciała. Biała frama od łóżka jest niebieska i wanna też. Mam juz dosyć. Chce moje polski dom. Dziś chyba będę spać w salonie pod kocem.
Dlatego zawsze piore posciel przed zalozeniem hahaomii lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Dlatego zawsze piore posciel przed zalozeniem haha
Zwykle jak kupuję pościel to nawet na niej na opakowaniu pisze żeby wyprać przed pierwszym założeniemOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
MalaHD wrote:co robicie na obiad? Bo ja na nic nie mam ochoty a coś mężowi dać trzeba a jemu jak zawsz3 OBOJETNE
Minionkowa lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Aknelam przyjmij moje zaproszenie do przyjaciółek bo nie mogę ci priva wysłać z linkiem do grupy na fb. Może jeszcze któraś chce dołączyć tam?
A na obiad dzisiaj ogórkowamagdzia26 lubi tę wiadomość
-
omii wrote:Zwykle jak kupuję pościel to nawet na niej na opakowaniu pisze żeby wyprać przed pierwszym założeniem
Dokladniea jeszcze zycie z osoba która na codzien pracuje w stomatologii to wierzcie mi istna sterylizacja. Wszystkiego doslownie haha...
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
magdzia26 wrote:Oj tak mojemu też jak mnie denerwuje jak się pytam co chce na obiad o on obojętnie...
Mam to samo jak zrobilam racuchy z jablkami i bananami to bylo. - co na obiad . no racuchy eeee to nie obiad .i wez tu dogodz dla ksiecia05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Szczesliwa_mamusia wrote:Co do porodu, oglądałam wczoraj serial na dobre i na źle. Bardzo rzadko to oglądam, ale akurat tak się złożyło. No i akurat był odcinek z porodem. I śmiałam sie do męża,ze Jak będę tak mordę darła o byle g, to niech mnie opr. Choć mam nadzieję, że nie będę się tak strasznie zachowywac
i faktycznie po kilku godzinach przyszedł moment kiedy nawet włosy na ręku bolały
a mąż wkurzal mnie jak nigdy...zresztą jak wszystko i wszyscy dookoła miałam ochotę ich podusic
-
KammaMarra wrote:Mam to samo jak zrobilam racuchy z jablkami i bananami to bylo. - co na obiad . no racuchy eeee to nie obiad .i wez tu dogodz dla ksiecia