Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emikey, ja to Cię podziwiam. Na Twoim miejscu nie wyrobiłabym znając swój charakter i dawno bym lubemu w łeb dała
Nie lubię na coś czekać wiedząc, że zegar tyka. Ciekawa jestem, czemu ma służyć takie wieczne odwlekanie wszystkiego? Przecież wie, że Ciebie takie podejście frustruje, czemu Ci dokłada nerwów?
-
nick nieaktualnyJa na ostatniej wizycie, po kolejnym raz pytaniu, czy nastawiona jestem na poród sn, mówię do lekarza,a nie można tak teleportować? Na co mój lekarz-uśmiechając się zalotnie. Mowi:no na razie nie ma takiego sposoby, ale moja droga, może do tego czasu, za nim urodzisz coś takiego wymyślimy. No i jak go nie lubić, Jak mozna z nim swobodnie pożartować. No nie da się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 13:32
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiscret wrote:uff założyłam fb takiego żeby mój się nie skumał bo będzie wojna:P
Iruletka lubi tę wiadomość
-
Jooozefka wrote:Kary sa nakładane ale nie sa egzekwowane..to nie bzdura...sama mam znajomych z dokładnie taką samą sytuacją...i nikt nałożonych kar nie zapłacił
no to jest się czym chwalić, ;/ to mnie akurat zdenerwowało, bo skoro ja uwazam że każdy robi jak chce, demokracja, nie chce ktoś szczepić, to niech nie szczepi, ale jeśli dostał karę, od państwa, to powinnen zapłacić, bo ja równie dobrze też mogę sobie łamać przepisy i nie płacić kar, i co? Ktoś mi coś zrobi? Co to za myślenie ;/ i to mnie wkurza, nie popieram ;/ i takie zachowanie będę ganić. -
nick nieaktualnyemikey wrote:Ile kupiłyście pieluszek 1? Jest sens kupować duża pake?
-
Lura82 wrote:
No właśnie dziewczyny duzo formalności czeka nas po porodzie? Co trzeba zrobic? Jakoś nie myślałam o tym wcześniej
Powiedziałabym xD ale zapomniałam, muszę to samo ogarnąć, ale będę ogarniać po porodzie -
I po wizycie w poradni
Doktor pobrał wymaz, jakiś ogólny, na gbs przy kolejnej wizycie. Sprzęt no lichy, ale tak na szybko pomierzył małą i wyszło 2kg, także mówił, że te 2kg to ma na pewno, nie mniej.
Tylko zszokowała mnie jedna rzecz trochę, pana doktora również.
Izabela tak jak była we wtorek główką w dole ładnie tak dziś dupcią na światAlbo ma tyle miejsca albo jej pozycja nie pasuje
Wczoraj czułam "wędrówki ludów" więc sądzę, że mogła się wtedy przekręcić
Kolejna wizyta za 3 tygodnieSzczesliwa_mamusia, Lady Savage lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage jak się nie płaci kar to się idzie siedzieć potem takie prawo w polsce. Nie wiem jak z tymi za szczepienia ale moi znajomi zapłacili pewnie już bo to było rok temu jak dostali ta kare.
No nie mam zdjęć nie wiem czemu taki zazdrosny teraz z moim wielkim brzucholem raczej nikt mnie nei bedzie podrywał:P:P Zreszta to już nie ten czas nastoletni żeby zmieniac facetó jak rękawiczki skoro mam męża to z nim jestem i jestem mu wierna.
-
Zołzimagic wrote:O pierogi ruskie... Zrobię jutro i ja, to ulubione danie mojego Mężusia. Tylko zamiast twarogu dodaje feta, wychodzą mega, taki konkretny smak, przepis tesciowej. Potrzebuje tylko przepisu na ciasto, Szczesliwa Mamusia , podeslesz? Zawsze robilam tylko mąka i gorąca woda ale potem mi się rozlatują czesto w garnku... Ale mam smaka na nie, robię jutro! Bo dzis to mi sie nie chce
Emilkey, to wybierz jakies 3 deski na amazon, pokaz mu i powiedz ze w tej chwili zamawia ktoras z nich, Ty wybralas najlepsze. Ja to tak zawsze robię z moim M. Jak widzę, że nie ma do czegos zapalu, to sama wyszukuje, pokazuje mu trzy i mowie, wybierz najlepsza wg Ciebie, czy tam najladniejsza. Prawie wszystkie rzeczy dla Malego tak wybieralismy. Ja szperalam w necie, pokazywalam mu 2, czy 3 rozne i wybieral najlepsza. Potem mysli ze to on wybral oczywiscie. Ale niech mu będzie, niech sobie mysli.
Mi też leci siara, głupek jestem, posciskalam dzis sutki i wiecie co? Jakos spokojniejsza jestem ze ona tam jestTylko musze uprzedzic męża, on się lubi jeszcze nimi bawic, co by się nie zdziwil ktoregos dnia
A kolezanka urodzila, ale napisala ze bez znieczulenia rodzila. Na poczatku miala 2 cm rozwarcia az tu doslownie w chwile sie zrobilo 9 cm i za pozno na znieczulenie. 35 minut i mala byla na swiecie. Ale napisala ze myslala ze jej tylek za przeproszeniem rozerwie, najgorszy bol w zyciu,jakby miala pistolet to by sobie w glowe strzelila. Obiecalam sobie ze nie bede straszyc mojej przyjaciolki, ktora rodzi dwa miesiace po mnie. Powiem, ze to najszczesliwsza i najbardziej niesamowita chwila w zyciu. A co tam
Szybko,niech sobie sama zazdrosći bo mało kto ma takie lekkie porody
-
nick nieaktualnyNam jak się zdarzało wspólnie podróżować pociągami, to nie raz mój P obrócił się lub uśmiechnął za jakaś młoda dziewczyna. Ja się tylko pobłazliwie zawsze patrze: z tekstem w oczach-pomarzyc dobra rzecz
mamy z tego ubaw. Mi się zdarzało lekko flirtować na jakiś imprezach. Ale mamy do tego dystans i ufamy sobie. Po prostu pewnej granicy nie przekroczymy, bo sie kochamy.
-
Szczęśliwa_Mamusia - no jestem ciekawa jaką pozycję finalnie obierze
Byłabym też trochę zdziwiona jeśli powiedzmy na ostatnim usg gdzieś w 37tc niech by była główką w dole, ja do porodu idę a tu dupcia na dole... W ciąży z Olą miałam też spory brzuch, choć teraz jest już taki jak wtedy w 36/37tc, a to jeszcze kolejna ciąża, również dużo wód, więc basen ma niezły pewnie
Dziś trochę mi się leni po wczorajszej wędrówce, no rusza się, ale jest tego mniej o połowę chociaż niż wczoraj. Jeśli tak skojarzyć fakty i sposób odczuwania ruchów to zawsze tak ma tuż po zmianie pozycji12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
emikey wrote:Ile kupiłyście pieluszek 1? Jest sens kupować duża pake?
-
Jacqueline wrote:I po wizycie w poradni
Doktor pobrał wymaz, jakiś ogólny, na gbs przy kolejnej wizycie. Sprzęt no lichy, ale tak na szybko pomierzył małą i wyszło 2kg, także mówił, że te 2kg to ma na pewno, nie mniej.
Tylko zszokowała mnie jedna rzecz trochę, pana doktora również.
Izabela tak jak była we wtorek główką w dole ładnie tak dziś dupcią na światAlbo ma tyle miejsca albo jej pozycja nie pasuje
Wczoraj czułam "wędrówki ludów" więc sądzę, że mogła się wtedy przekręcić
Kolejna wizyta za 3 tygodnie
jeszcze się przekręci -
nick nieaktualnyK878- myślę,ze mogłaby taka zupka nie smakować. Ja taka jadłam w szpitalu. Wczorajsza pieczarkowa bez pieczarek, zakwaszona kapustą kiszoną. Na samo wspomnienie aż mną trzęsie.
Jaqueline- zmęczyła się dziewczyna wysiłkiem, jaki włożyła w obrót. U Ciebie i tak cc, więc aż takiego niebezpieczeństwa,ze się nieobroci.