Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo tak zrobie
Jeszcze mam neurologa 14.11 i teraz hepatologa.
Zobaczymy co oni uznaja. Tzn neurolog mowi ze powinna byc cc ale mowic a napisac to roznica.
K878 ja wlasnie pytalam jak u nas jest to powiedzial ze on mi date wpisze juz na skierowniu i dzien wczesniej mam iscWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 14:33
-
Kurde pilnuje córki koleżanki dzisiaj i zaraz mnie szlak trafi poszłam zrobić siku a sypialnia do góry nogami rozwalona. Poszłam umyć ręce wszystkie rzeczy z komody małego wywalone i pogniecione. Zalałam mi całą łazienkę jak poszła siusiu bo chodzi sama. Przysięgam że zaraz nie wytrzymam i jej w dupę trzasnę chyba. Jestem z nią dwie godziny a już mam dość.
-
Natinka wrote:Tak sobie was od rana czytam i sobie humor poprawiam, bo dziś najchętniej bym kogoś zabiła. Cały dzień płacze o wszystko, dziś nawet budyń mi nie wyszedł. Piekę dla brata na urodziny muffinki i cholernie jasna 1 raz w życiu nie wyszły. Zaraz mnie szlak trafi
-
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Lady Twoja wizyta to juz będzie taka dość późna na pewno juz dostaniesz skierowanie.
nie uważam by było to późnotym bardziej że już 10 ugadałam się z gin, oni wcześniej nie mogą wypisać, bo jakiekolwiek skierowanie w polsce ma datę ważności 30 dni
czy to skierowanie na badania czy do lekarza specjalisty, czy do szpitala, dlatego np kobieta mówi termin do okulisty marzec, ale w ciągu 2 tyg musi pani dostarczyć skierowanie.
-
nick nieaktualnyA mój lekarz, gdybym miała skierowanie na cc, sam by mnie umówił na konkretny dzień. I kazałby tylko przyjść ze skierowaniem. Z reszta mój doktor na wszystko sam umawia, Jak daje skierowanie, bo uważa, że wtedy nie ma problemu z zapisanie i nie odmawiają. Mojej koleżanki ginekolozka z tego samego szpitala też ja wpisała na konkretny dzień. Ale ja puki co nastawiona na psn.
-
Discret wrote:Kurde pilnuje córki koleżanki dzisiaj i zaraz mnie szlak trafi poszłam zrobić siku a sypialnia do góry nogami rozwalona. Poszłam umyć ręce wszystkie rzeczy z komody małego wywalone i pogniecione. Zalałam mi całą łazienkę jak poszła siusiu bo chodzi sama. Przysięgam że zaraz nie wytrzymam i jej w dupę trzasnę chyba. Jestem z nią dwie godziny a już mam dość.
dziecitak robią
normalne, przyzywczaj się
i ucz się cierpliwości bo w tyłek to wiesz
sobie możesz dać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 14:42
-
czy pocicie się jakoś wiecej w ciązy? kurde ... mam obiad ugotowany, posprzatane wiec wziełam się za swoją dorywcza prace na komputerze (pisze artykuły podróznicze dla agencji turystycznej z Dubaju). Mam całą koszule mokrą na brzuchu, pod biustem i plecach
a w domu nie mam jakoś gorąco. Wolę jak jest chłodniej i temp nigy nie przekracza 20'C.
-
nick nieaktualnyDiscret-powiedz jej,ze ma wszystko posprzątać, tonem głosu spokojnym, ale nieznoszacym sprzeciwu. Będzie się pewnie buntować i głupio śmiać, ale musi zrobić. Ja bym tak kazała. Nie wiem ile ma lat, Jak większa, to ma robić sama, Jak mała, to bym jej trochę pomogła, ale na pewno wszystkiego sama bym nie zrobila
-
nick nieaktualnyemikey wrote:czy pocicie się jakoś wiecej w ciązy? kurde ... mam obiad ugotowany, posprzatane wiec wziełam się za swoją dorywcza prace na komputerze (pisze artykuły podróznicze dla agencji turystycznej z Dubaju). Mam całą koszule mokrą na brzuchu, pod biustem i plecach
a w domu nie mam jakoś gorąco. Wolę jak jest chłodniej i temp nigy nie przekracza 20'C.
-
Lady Savage wrote:nie uważam by było to późno
tym bardziej że już 10 ugadałam się z gin, oni wcześniej nie mogą wypisać, bo jakiekolwiek skierowanie w polsce ma datę ważności 30 dni
czy to skierowanie na badania czy do lekarza specjalisty, czy do szpitala, dlatego np kobieta mówi termin do okulisty marzec, ale w ciągu 2 tyg musi pani dostarczyć skierowanie.
czas na cc w sam raz:)
-
emikey wrote:czy pocicie się jakoś wiecej w ciązy? kurde ... mam obiad ugotowany, posprzatane wiec wziełam się za swoją dorywcza prace na komputerze (pisze artykuły podróznicze dla agencji turystycznej z Dubaju). Mam całą koszule mokrą na brzuchu, pod biustem i plecach
mimo tego, że jest chłodno.
-
emikey wrote:czy pocicie się jakoś wiecej w ciązy? kurde ... mam obiad ugotowany, posprzatane wiec wziełam się za swoją dorywcza prace na komputerze (pisze artykuły podróznicze dla agencji turystycznej z Dubaju). Mam całą koszule mokrą na brzuchu, pod biustem i plecach
A teraz tak - dużo.
W domu mam 20st max.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 14:50
-
Kurcze ja wszystko rozumiem ale nie takie zachowanie w ciągu 2 godzin narobiła mi tyle szkód że będę miała sprzątania ze hoho. TO że u siebie w domu tak robi to nie znaczy ze u obcych powinna. Więcej się nie podejmę opieki na tym szatanem
Wiecie co kiedyś rodzice nas wychowywali inaczej i te dzieci i młodzież miała szacunek do innych itd a teraz dziecko 3 letnie robi z nami co chce. Nie jestem za biciem karami itd ale po dzisiejszym dniu wiem że nie dam sobie wejść na głowę swojemu synkowi.
Normalnie mi się płakać chce:( -
Nie, na szczęście już nie, ale w lato to była masakra -
Ja miałam w pierwszej ciąży wskazania do cc to pokroili mnie 39+6 . Wcześniej w tym szpitalu nie chcieli. Natomiast teraz mam mieć cc w innym szpitalu na tydzień przed terminem z om. W obu przypadkach na dzień przed trzeba się stawić ze skierowaniem do szpitala.
Majtek u mnie sztuk 10, siateczkowych Hartmann. Wysokie bokserki ponoć idealne dla pań po cc. Można je ponoć prać, ale ja nie będę. Wywalę zużyte. Wzięłam więcej bo po cc to min 5 dni w szpitalu. Na liście wyprawkowej szpitala są uwzględnione. Natomiast przy poprzednim porodzie w innym szpitalu nie pozwalali. Ja zakładałam i tylko na obchód ściągałam