Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Discret wrote:LAdy Savage i serio masz chodzic z cieknącą krwia po nogach??? Fuj!!!! Nie wyobrażam sobie iść do WC bez gaci jakich kolwiek.
-
nick nieaktualny
-
Zołzimagic wrote:Nola mysle ze zejscie z takiej minimalnej dawki nie dawaloby takich objawow...
Dziewczyny bierzecie.jeszcze acard?Zołzimagic lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lunk_a wrote:Czyli masz na 16.11 to 15.11 idziesz. Wcześniej trzeba się u Was umówić w szpitalu? Zapowiedziec?https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
78beti wrote:Jeśli lekarz nie zmieni zdania to dokładnie tak. Do szpitala idę 15.11 a cc 16.11. U nas trzeba zadzwonić do szpitala i na podstawie skierowania sie umówić lub przyjechać osobiście i sie umówić. Wyznaczają godzinę na która trzeba przyjechać i tyle.
tak mniej więcej to sobie wyobrażałam.
-
Ja mam 2 opakowania po 2 szt siateczkowych i myślę że wystarczy ostatnio też tyle miałam a byłam 7 dni w szpitalu po porodzie one są wielorazowe wystarczy wypłukać i szybko schna... te jednorazowe były dla mnie niewygodne
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka u mnie wogóle nie ma wymienionych majtek czyli jakby ich miało nie być
Ja dla swojego komfortu poporstu kupiłam bawełniane. Jedna paczkę dostałam od koleżanki tych siateczkowych bo jej zostały i są okropne naprawdę źle będę się czuła w nich a chyba nasz komfort jest ważny w tych dniach. U nas na salach jest zakaz wchodzenia jest specjalny pokoik do odwiedzin bliskich co tez jest dużą wygodą i komfortem dla osób z sali. Sale niby dwuosobowe ale zastrzegają sobie prawo do wstawienia dodatkowego łóżka gdyby było przeludnienie a zaistniałaby taka potrzeba -
Amus87 wrote:Nie wiem czemu tu mnie wyviagasz jak ja ost calkiem na spokojnie a za to inne dzirwczyny panikuja ale okej
Wiem Amus wiemi bardzo się z tego powodu cieszę
po prostu byłaś najbardziej charakterystyczna z tą paniką
dobrze że już za Tobą
-
Lunk_a wrote:To ja już dopytam na wizycie. Chyba już czas na to ? Nie chciałam wcześniej pytać o te terminy ale skierowanie warto mieć. Jak coś wcześniej się dzieje po prostu jedzie się do szpitala i tyle.
Ja tez nie wiem jak pessar trzyma jakie dr ma plany - myślę ze położy mnie wcześniej zdejmie pessar w szpitalu- to oczywiście w przypadku gdyby wszystko miało być na czas. A ja się nie nastawiam, bo tego do końca nie przewidzisz.
Dokładnietrzeba się już pomału o to pytać, załatwiać, no ja wizytę mam u mojej gin 7.11 będę wtedy już w 37 tyg
z Zuzą też tak dostałam skierowanie, i na początku 39 tygodnia poszłyśmy do szpitala. Teraz też tak planujemy z ginekolog. No chyba że cukry będę miała za niske, albo za wysokie bo, w naszym przypadku, słodkich mam, oznaka bardzo bliskiego konca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 12:24
-
magdzia26 wrote:Ja mam 2 opakowania po 2 szt siateczkowych i myślę że wystarczy ostatnio też tyle miałam a byłam 7 dni w szpitalu po porodzie one są wielorazowe wystarczy wypłukać i szybko schna... te jednorazowe były dla mnie niewygodne
-
Ogólnie uważajcie z nospa i wszelkimi rozkurczowymi lekami bo po porodzie chyba nie bardzo bo macica obkurcza się a bez skurczy tego nie będzie robila... bardziej zwykły przeciwbólowy paracetamol jak juz
k878, Lady Savage, Iruletka lubią tę wiadomość