Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:Nie mam ale może kupię? Bo przy dziecku to i tak się przyda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam na razie 2paczki kupione. Nie kupuje na razie tych 2, bo pewnie moja mama będzie przyjeżdżać z pieluchami. Zobaczę tez Jak duży mały się urodzi, bo być może dokupie jeszcze tych mniejszych paczkę.
A Inhalator właśnie planuje kupić w listopadzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 12:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie też brzuch był twardy po każdym stosunku i niestety dostaliśmy zakaz od lekarza żeby skurczy nie wywołać. OD 38 tygodnia mamy zielone światło do zabaw ale szczerze ja chyba nie mam nawet ochoty bo źle się czuję od 2 dni. Jestem jakaś osłabiona, pełna niepokoju itd.
zamówiłam dzisiaj reszte rzeczy co brakowały mi w wyprawce jakoś mam już obawy czy aby przypadkiem się szybciej nie rozpakuję.
Dzisiaj w nocy jak poszłam do WC to coś mi pociekło po nogach ale nie był to mocz bynajmniej nie śmierdział jak mocz i teraz mam zagadkę co to było??? -
nick nieaktualny
-
Kaczorka z tego co czytałam bo nie wypowiadałam się tutaj z pewnych względów iż kilka osób drażniło mnie swoimi przytykaniami że jestem kimś innym niż jestem ale nie ważne. Tobie odeszły wody prawda??? Powiedz mi czy Tobie coś się sączyło nim odeszły wody??? Mi coś w nocy pociekło i napewno nie był to mocz bo nie smierdziało wrecz nie mialo wogole zapachu i teraz mam zagadke co to było czy coś sie saczyc zaczyna bo mam dziwnie mokrawo cały dzień czy to jakies upławy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje libido równe zero a do tego w kazdej pozycji mi niewygodnie jak siedzę czy leżę a co dopiero uprawiać seks
Ja już mam w środku wszystko tak scisniete, czuję normalnie, że mi się wnętrzności nie mieszczą i dzieciak też ledwo tak się rozpycha. A gdzie tu jeszcze 2 miesiące...
-
Amus o dzieki za czujność fakt bo tam własnie urodziła dziewczyna po odejsciu wód. Ja jestem tak rozkojazona ze zamiast wlac mleko do kawy mojej mamie nalalam keczupu ale co tam prawda.
Szczęśliwa mamusia no wląsnie mój nie może dostać tych pasków nie ma w aptekach tylko na zamówienie. A że nie jest to taka ilość duża to nie chce jeszcze panikować że to wody. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny