Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k878 wrote:
    ciekawe co u malego smoka... taka cisza...

ja dziś doświadczyłam nowego rodzaju skurczy: taki typowo ból miesiączkowy z mdłościami - nospa i leżę :(
    Małysmok ostatnio pisała na fejsie. Wszystko u niej dobrze :)

k878 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minionkowa wrote:
    Zapytaj się lekarza, ja na brak orgazmów nie narzekam a skurczy mi to nie powoduje..
    Skurczy wlasnie nie mam jedynie twardnienia. Gina mam dopiero za 4 tyg :(

• emikey Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tam nic nie twardniej po seksie i orgazmach. Wczoraj był ostatni raz, dziś bedzie powtórka ]:>

My tam robimy do końca i jakoś jeszcze nie urodziłam. Gabi wysZedł za pierwsZym razem "bez" więc kiedy mąż ma się nacieszyć wolnością jak nie teraz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 16:58

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jak nie ma przeciwwskazań, to można.

U mnie niestety ze względu na skurcze, lekarz zabronił. Ale odbijemy sobie przed porodem. Będzie zabawnie :) Śmiałam się do męża,ze najlepiej wieczorem seksik, a rano porodowka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Skurczy wlasnie nie mam jedynie twardnienia. Gina mam dopiero za 4 tyg :(
    Ja mam takie twardnienia brzucha jak mała zmienia pozycje i się wykręca mi tam. Zazwyczaj jak się najem, po seksie też się wierci. Pewnie z braku miejsca, to na pewno nie to? Myślę, że gorzej jakby bolało

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Bo jak nie ma przeciwwskazań, to można.

U mnie niestety ze względu na skurcze, lekarz zabronił. Ale odbijemy sobie przed porodem. Będzie zabawnie :) Śmiałam się do męża,ze najlepiej wieczorem seksik, a rano porodowka :D
    Oj współczuje, jeszcze trochę i nadrobicie hehe

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od skonczonego 37 tc w pierwszej ciąży seks był codziennie urodziłam w skończonym 41 tc więc wiecie nie nastawiajcie się się że ten seks zdziala cuda :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dzisiaj zaczęłam 35 tc O.o niezle... coraz mniej czasu zostalo... ciekawe kiedy mój lobuz postanowi wylezc z brzuszka ;)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Discret Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blizna po wyrostku zaczyna mnie bolec hmm mam nadzieje ze tam w środku się nic nie rozłazi.

Wizyta dopiero w piątek ehhhh

c55fgywlmszfxxtz.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wziął się za sprzątanie domu wiec ja poszłam na zakupy. Dostałam opieprz w polskim sklepie bo kupiłam mężowi czteropak piwa a ja dźwigać nie mogę :P sobie kupiłam bezalkoholowe rosé a Gabusiowi siniaki ;) wiem, że minie trochę czasu zanim będzie ich potrzebować ale jakoś ten w plac budowy wpadł mi w oko, a że był to dwupak to ma dwa :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f33e73392ec.jpg

Szczesliwa_mamusia, Iruletka, Minionkowa lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upiekłam chleb gryczany dla siebie i kajzerki pszenne dla meza. W między czasie obiadek. Niby niewiele, a czuję się jakbym cały dzień robiła :)

Ja się nienastawiam,ze po seksie pojadę od razu rodzic, to oczywiście żarcik. Ale super by było, jakby pomogło :) Nie chciałabym przenosić. Już mi ciężko, a jeszcze wizja dodatkowych np 2tyg ekstra mnie przeraża plu święta w szpitalu.

Minionkowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emikey-ja też już kupiłam śliniaki dla małego. Spodobały mi sie, były w promocji,to kupiłam :) przydadzą się :)

• emikey Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż z duma mi mówi, że pozmywał pare rzeczy. Pozmywal szkanki. Mi zostawił wsZystkie talerZe, tarki, garnki... nie ma to jak pomoc :P umył szklanki po wodzie mineralnej :P

A teraz pyta kiedy będzie coś do jedzenia? To ja pytam A kiedy ugotujesz? Tylko prychnal śmiechem. 3 godziny byłam poza domem, przyniosłam 2 torby zakupów a on w tym czasie pozmywal szklanki i wykapal się :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 18:30

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie niedzielnie :-)
    Nie ma to jak ubrać sobie buty na obcasie i łazić po galerii w oczekiwaniu na syna, który był w kinie na urodzinach kolegi. Mam teraz parówy zamiast stóp :-/ A do tego rano myślalam, źe mi żebro pękło. Gwałtownie się obróciłam i coś mi w boku chrupło. Przez chwilę nie mogłam oddychać. A teraz boli trochę. Jak nie urok to sraczka :-/ Jeszcze miałam sen, że mój gin zwabił mnie ciężarną do gabinetu w innym mieście i poddawal eksperymentom. Kazał ubrać jakiś dziwaczny kombinezon, taki jak dla astronauty i aplikował kroplówki nieznanego pochodzenia. A ja nie potrafiłam stamtąd uciec. Teraz będę się bała pójść do niego na wizytę ;-)
    Jutro obieram kierunek na Katowice: ostatnie usg prenatalne, wytwórnia ręcznie robionych mydeł i ikea :-)

dagii lubi tę wiadomość

dhpclr4.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey mam koleżankę która ma 3 dzieci i robi wszystko w domu. Raz na jakiś dłuzszy czas zostawia męza w domu zeby np isc do kina sie odstresowac kiedy wraca do domu jest armagedon. I teraz uwaga. On jak wraca z pracy to zawsze mówi ale masz dobrze siedzisz caly dzien i nic nie robisz (ona sprzata gotuje pierze prasuje zajmuje sie dziecmi itd itp) ona jak wraca i widzi ten armagedon to sie pyta co tu sie stalo dlaczego nie zmyles naczyc a ona na to no bo si ezajmowalem dziecmi. Wiec biedna po kinie musi jeszcze z 2 godzini poswiecic zeby bylo jak przejsc.

Takze Twój chociaz umył szklanki hihihihihi

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej siostry ciotecznej mąż też przychodził z pracy i nic nie chciał robić,ani pomagać, bo twierdził,ze ona ma dobrze siedząc cały dzień w domu i nic nie robi, tylko się mała opiekuję. Którejs soboty, ona rano wstała, ubrała sie i wyszła. Jej córeczka miała wtedy z 4mce. Wróciła wieczorem, rozsiadla się. Wyjęła piwo z lodówki, otworzył,wlaczyla tv i pyta się,gdzie jest obiad. Mąż oczywiście wyskoczył z awantura,ze musiał się cały dzień zajmować
    mała i nie miał czasu nawet sie kawy napić. A ona spokojnie- no wiesz, cały dzień siedziałeś w donu, nic nie robiles. Stał Jak wryty, ale zrozumiał. W końcu samo sie nie posprzątało i nie ugotowały.

Discret, magdzia26, k878, Petitka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś czytałam taką historie-maz wraca do donu, wchodzi do kuchni-a tam istny armagedon. Nie ugotowane, nie pozmywane. Wchodzi na piętro, a tam hałas, dzieciaki się kłócą, wszędzie zabawki. Przerażony, Nie widzi żony, wchodzi do sypialni, a tam żona leży na łóżku, wesoła,czyta książkę. Mąż się pyta: Kochanie, co tu się stało, istny armagedon. A zona: chodziennie mi mówisz, że nic cały dzień nie robie, to właśnie dziś postanowiłam, że w końcu zrobię to nic :)

• Discret Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe ciekawe jak będzie u nas dziewczyny czy nasi mężowie tez będą tacy :P:P:P:P

mój mi się własnie pytał czy mam spakowaną torbę do szpitala bo źle wyglądam. No komplement zarąbisty normalnie kopa mu tylko załadować:P

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się deklaruje,ze będzie mi pomagal.a Myślę,ze będzie, bo teraz nie ma z tym problemu. Na samym początku mial z tym problem,ale po 12tyg jak wylądowałam w szpitalu, to mu sie zmieniło. A jak w 25tyg po awaryjnej wizycie u gina, to już w ogóle nie mam z tym problemu

• Coco55 Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!!! Ja od 2 dni mam akcję prasowanie - pranie- układanie w komodzie. Najgorsze że wcześniej miałam wszystko rozpracowane, a potem wrzuciłam do pralki i od Nowa musiałam się zastanawiać jak to poukładać. :)

Mój M pojecjal na 4 dni do Budapesztu. Oczywiście przed wyjazdem się poklocilismy. Zostawił mi zlew garów, śmieci, no ogólnie poerdolnik. Jutro wieczorem wraca i pewnie spodziewa się jakiegoś dobrego jedzonka...taki ch...;)
    Teraz jestem w wannie a mój mały krzykacz daje koncert na całą klatkę. Z jednej strony powinnam wstać i doprowadzić ją do porządku ale z drugiej mam ochotę po prostu mieć dla siebie kilka minut.

Co do seksu na ostatniej wizycie lekarka kazała mi go zażywać jak najwięcej

27 lat, udało się za pierwszym razem <3 <3 <3

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
‹‹ 1421 1422 1423 1424 1425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ