Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny[QUOTE=[m]alina]Gdyby któraś z Was, jakims cudem zlapala HIV po szpitalu, a mialybyscie wynik z przed ponad pol roku, to sadzadz sie ze szpitalem odszkodowania nie dostaniecie. Te informacje mam ze szkoly rodzenia.[/QUOTE]
To tak nie dziala. Jest okienko serologiczne. Ja sie hcv obawiam w szpitalu ale nawet badajac w dzien przyjecia majac negatywny wynik nie oznacza ze jestem zdrowa. Tak samo z hivWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 18:25
-
Amus87, ja znawca tematu nie jestem
Uslyszalam to od poloznych prowadzacych zajecia. Jesli komus ta informacja w czyms sie przyda, to przekazuje. W mojej książeczce ciąży to badanie jest do powtorzenia w 3 trymestrze. Wy tak nie macie? Mnie napewno to badanie czeka. Podobno na nastepnej wizycie mam sie przygotowac na dostanie wielu badań do zrobienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 19:12
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
Mi dał ginekolog na nfz teraz do powtórzenia HBS i CMV właśnie. Gbs mam mieć podobno na następnej wizycie pobrany, to będzie 34t0d, tydzień później bym miała, ale mojego lekarza nie będzie wtedy dlatego wcześniej.
Ufff troche zabiegany dzień dziś, przenosiliśmy część rzeczy z domu od rodziców, jutro resztę taką na już czyli ubrania, a pozostałe rzeczy dowiezie sie w tygodniu co nie jest pilnetakże jutro pierwsza noc na nowym materacu
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny[QUOTE=[m]alina]Amus87, ja znawca tematu nie jestem
Uslyszalam to od poloznych prowadzacych zajecia. Jesli komus ta informacja w czyms sie przyda, to przekazuje. W mojej książeczce ciąży to badanie jest do powtorzenia w 3 trymestrze. Wy tak nie macie? Mnie napewno to badanie czeka. Podobno na nastepnej wizycie mam sie przygotowac na dostanie wielu badań do zrobienia.[/QUOTE]
ja sie neistety orientuje bo moj tata został zarażony w szpitalu
powtórzenie nie szkodzi ale tez nic nie wnosi w sytuacjo którą przedstawiły położneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 20:34
-
Ja mam badania na 33-37tc: czystość pochwy, antygen HBs, hiv, posiew z pochwy i odbytu w kierunku paciorkowców i w określonych przypadkach VDRL i HCV. Ciążę prowadzę prywatnie ale chodzę też do lekarzy z luxmedu żeby badania robić w ramach pakietu
Bo faktycznie prywatnie jakby to wszystko robić to trochę wyjdzie
-
Mi wszystko powtórzyli w Anglii bo polskich wyników nie uznali.
Dziś byliśmy w mothercarekupiliśmy wanienke, wszystkie pologowe akcesoria typu maty, podpaski wielkie jak namiot, wkłady do stanika i majtki jednorazowe (są okropne, gumka nie uciągliwa i roluje się pod brzucho. Przeczytałam, że lepiej kupić babcine bawełniane gacie w primarku i potem wywalić. I chyba tak zrobię. W Anglii można mieć normalne majtki). Do tego kupiliśmy pampersy i fioletowe polspioszki w eskimosy
moja pierwsza fioletową rzecz dla syna
ach no i przygarnelismy tego konika morskiego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db031d7b23bd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 22:28
Szczesliwa_mamusia, Minionkowa, dagii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieję, że tej nocy poczuje,ze śpię. Bo między 2a 4.30, to odniosłam wrażenie,ze minęło 30sek. Wstałam o 2.05siku, zdążyłam się położyć i mowie, kurcze znowu chce mi sie siku, a przed chwilą byłam. Patrze na zegarek, żeby spojrzeć, czy chociaż minęło 5min, a tu 4.30. To były najszybsze 2.5godz snu. A wydawałoby sie,ze ledwo oczy zamknęłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny