Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Podobno w biskupcu jest jeszcze w miarę nieźle jeżeli chodzi o opiekę... szpiatala w Mrągowie na pewno nie polecam
A o Warszawie maz juz dzis zartowal
Nasza fura juz czeka na Maryśkę.magdzia26 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Discret wrote:i zarąbali nam szczeniaka z ogrodu:/ Kurde poszłam tylko siusiu a cały teren ogrodzony szczelnie.
Gdyby ktoś naszego ukradł to bym się chyba zapłakała. Może to nagranie z monitoringu akurat pomoże w znalezieniu? Widać coś niecoś na nim?
MałaHD może posymuluj trochę i się Twój wystraszy i ulegnie?
-
Lura82 wrote:Nie mam lekarza z wojewodzkiego. Za Biskupiec i Ostrołeke, Przasnysz dziękuję, to wolę u siebie. Myślę raczej o miejskim lub malarkewiczu. Wojewódzki poprostu mnie przeraża, jedno dobre ze moja koleżanka jest tam położną.
A o Warszawie maz juz dzis zartowal
Nasza fura juz czeka na Maryśkę.a miejski to już wogole nasluchalam się o nim samych słabych rzeczy... jak nie wojewódzki to nie wiem mam nadzieję że jednak że względu że mam tam giną to mnie nie odesla...ze tez taki pech i musieli teraz zacząć ten remont jakby nie mogli od nowego roku
-
Discret wrote:owczarek niemiecki długowłosy. Juz zgłoszone na policję bo mamy monitoring koło domu. Już mój pojechał z nagraniem.
JAk ja Wam zazdroszczę wózków mój gdzieś zaginął w akcji chyba ale poczekam jeszcze do piątku i wtedy zrobię aferę że go jeszcze nie ma a przedstawiciel się nie odzywa.
Widać na nagraniu, że ktoś go kradnie?Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
Madzia, jak mam rodzic w Biskupcu to tak samo moge w Szczytnie, bez różnicy, a tu chociaż mam lekarza.
U Malarka rodzilo dużo moich znajomych i wszystko bylo super.
W miejskim chociaż moja cukrzyca nie bylaby problemem.
Serio Wojewodzkiego boje sie jak ognia.
Mialam dwa razy ten sam zabieg robiony. Raz w wojewódzkim raz w miejskim. Niestety w wojewódzkim tragedia jeżeli chodzi o opiekę, za to w miejskim bajka.. A najważniejsze w wojewódzkim nic mi nie usunęli i dlatego jeszcze raz musialam powtarzac w miejskim.
Oczywiście oddział oddzialowi nie równy ale ja juz mam panikę w oczach jak o nich myślę. Sni mi sie ten szpital i to nie sa mile sny. Pewnie to tylko moja glowa ale szkoda, ze tuz przed porodem jeszcze tym sie muszę stresować.
Jak usłyszałam o tym remoncie to juz pol dnia mnie brzuch bolał, bo najczarniejszy scenariusz z pełnymi salami sie sprawdza. Brakuje jeszcze tego, ze bedziemy rodzic na korytarzu albo po kilka na jednej sali22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyJa nie wiem u nas ani w wojewodzkim ani w tym malym w ktorym juz rodzilam cukrzyca nie byla problemem. Owszem T 1 jest bo to calkiem cos innego ale nie ciazowa. Badaja vukier po porodzie dziecku i w razie w podlaczaja glukoze i co jakis czas cukier sprawdzaja. Tu nie ma filozofii
-
U mnie w mieście cukrzyca nie jest problemem ale z insulina juz nie koniecznie chca przyjmować. Co najważniejsze jeżeli będzie cos zlego dzialo sie z cukrami dziecka to i tak odesla ja do Olsztyna a ja zostane .22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Właśnie niby w biskupcu mają super ekstra oddział noworodkowy niby...ale nie wiem ile w tym prawdy moja siostra tam rodziła i była zadowolona... ja już przez ten remont to sama nie wiem
boję się tych przepełnionych sal poporodowych i tłumu ludzi
-
Mnie te sale pelne przerazaja, a co za tym idzie polozne latające od pacjentki do pacjetki.
Opowiadalam moj sen?
20 dziewczyn na sali , w tym kilka azjatek gotujacych na sali w wokach.
Serio ja juz glupieje.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
A od wczoraj mam jakiś słaby czas nie dość że zmęczona non stop jestem to jeszcze brzuch mnie boli jak na @ i szyjka teraz to już dość mocno boli jakby mi ktoś ją od środka rozrywal wzięłam nospe ale na razie niewiele pomogła...
-
nesairah wrote:U mnie dziś cały dzień twardnienia brzucha, kilka nawet zabolało
dobrze, że jutro wizyta. Mam nadzieję, że jeszcze trochę pociągnę.
Ja przyjęłam założenie że dotrwam do terminu i nie mam zamiaru zmienić zdania
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
MalaHD wrote:Też mu mówiłam a co jak urodze wcześniej. No przecież godzina i jest na miejscu
Nie rozumie dlaczego ja chce juz
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Cześć dziewczynki ja już kołtuna dostaję!
Mężowi poraz drugi wyszedł wrzod tym razem wewnętrzny czy jakoś tak, w niedzielę poszedł na pogotowie bo już wytrzymać nie mógł z bólu, chodzić też nie mógł i musieli mu to wyciąć , został w szpitalu dobę i teraz leży już 3 dzień w domu a mnie aż trzęsie! Wiem jestem okropna ale tak mi jest już ciężko ze jeszcze on dodatkowo potrzebuje pomocy , dodatkowo zamówiliśmy wykładzinę na cały pokój a pokój ma 36m i taki pierdzielony rulon leży wzdłuż tylko się potykam o niego i że złości kopie! Lozeczko też doszło nam i leży w kartonie 3 dzień i tak siedzę na kartonach i rulonach i aż mnie trzęsie! Mężulek dostał 2 tygodnie zwolnienia! Aaaaaaaaaa aa:-(
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
Dziś zaczynamy 35 tydzień! Nie wierzę...
Za godzinę wizyta, zobaczymy jak tam się wszystko trzyma i czy mały planuje się ujawnić w najbliższym czasie. Oby jeszcze trochę poczekał, tak ze 2 tygodnie minimumSzczesliwa_mamusia, magdzia26, k878, Edith lubią tę wiadomość