Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdzia-wspolczuje. Mi Nospa też nie pomaga. Dlatego ja mam ten scopolan. Działanie dopiero po jakiś 45min,ale działa porzadnie.
Angie-po to jesteśmyMąż ma zwolnienie, to przynajmniej łóżeczko Ci złoży
Ja na 11mam okuliste-moze mi zdradzi sekret mojej wady wzroku, bo inny pan doktor na początku ciąży nie chciał mi powiedzieć,ani dać recepty na okulary. Bronił się przed tym,jakbym prosiła o receptę na jakiś poważny antybiotyk;)
A na 11.20kardiolog. Więc dzisiaj dzień zaliczenia lekarzy.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Dziś mi sie śnił mój mały. Urodziny. Ale bez watka porodowego. Śniło mi się, że ważył 3200 a ja po porodzie ważyłam 800g mniej niż przed ciąża...
Ja już kupuje produkty aby po rozpakowaniu powalczyć o powrót do mojej normalnej wagi ( płatki owsiane, kasze itd)https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Szczesliwa_mamusia wrote:Magdzia-wspolczuje. Mi Nospa też nie pomaga. Dlatego ja mam ten scopolan. Działanie dopiero po jakiś 45min,ale działa porzadnie.
Ja na 11mam okuliste-moze mi zdradzi sekret mojej wady wzroku, bo inny pan doktor na początku ciąży nie chciał mi powiedzieć,ani dać recepty na okulary. Bronił się przed tym,jakbym prosiła o receptę na jakiś poważny antybiotyk;)
A na 11.20kardiolog. Więc dzisiaj dzień zaliczenia lekarzy.
No coś ty ! Toć on leży 3 dzień i wstaje tylko za potrzebą te durnie mu nie wycieli tylko nakroili otworzyli , ja się zaraz sama wezmę za składanie nie powinna to być żadna filozofia a przecież instrukcja obsługi jest
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Szczesliwa_mamusia wrote:Magdzia-wspolczuje. Mi Nospa też nie pomaga. Dlatego ja mam ten scopolan. Działanie dopiero po jakiś 45min,ale działa porzadnie.
A na 11.20kardiolog. Więc dzisiaj dzień zaliczenia lekarzy.martwię się czy coś złego z dzidzia się nie dzieje a wizyta dopiero za 3 tyg
chyba zapisze się na usg jakieś dodatkowe do innego gina bliżej siebie
-
Lura82 wrote:Mi pomógł magnez Asmag forte. Inne nie dawaly rady, a magnez brałam juz przed ciążą.
może to od organizmu zależy nie wiem
-
78beti wrote:
Ja już kupuje produkty aby po rozpakowaniu powalczyć o powrót do mojej normalnej wagi ( płatki owsiane, kasze itd)
Ja nie ukrywam, że liczę na szybki powrót do swojej wagi. Na dzień dzisiejszy mam jakieś 12kg na plusie. Trzeba będzie zastosować porządną dietę