X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • Discret Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i zarąbali nam szczeniaka z ogrodu:/ Kurde poszłam tylko siusiu a cały teren ogrodzony szczelnie.

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Ty piszesz? Co za ludzie!

• ara Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    Ja mam wózek i łóżeczko od znajomych i mąż nie pozwala ich jeszcze wziac bo PO CO? Przecież to jest jeszcze czas... :/

Mała my też mieliśmy luz w tym temacie, przyszło rozwarcie i na chwilę obecną nasz stan wózkowy to +2 :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    i zarąbali nam szczeniaka z ogrodu:/ Kurde poszłam tylko siusiu a cały teren ogrodzony szczelnie.
    A nie schował się gdzieś? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki wasze małe też są tak spuchnięte i obolałe? :/

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret moze gdzies zwial poprostu albo schowal sie.

• 78beti Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poskladalismy wózek i jakoś tak sobie uświadomiłam że to już tak niedługo ....

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    Moja czasem tak sie schowa w tujach że jej nie widać a jak ją wołam to nie wychodzi. Za pierwszym razem myślałam że zawału dostanę - może dziewczyny maja racje i psinka gdzieś sie schowała

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    We mieliscie bernenskiego psa pasterskiego tak? Chyba, że coś mi się pomyliło. One są dość drogie. Może ktoś już dawno sobie go upatrzyl i czekał na okazję. PrZykro mi. Wiem, że człowiek się łatwo przywiązuję i potem jest strasZna rozpacz :(

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wózek te jest gdZieś miedzy PL a UK :/

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Myślę że zanim coś zdecydujesz to lepiej ta informacje sprawdzic... ja wiem ze tam był remont ale na kompletnie innym oddziale
    Madzia byłam dzis u diabetologa w wojewódzkim. Niestety remont jest.
    Pocieszyl mnie , ze przy moich cukrach i malej ilości insuliny mogę rodzic gdzie chce. Oczywiście jeżeli lekarz prowadzacy nie zdecyduje inaczej i nie zaczne rodzic przedwcześnie

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • emikey Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Pocieszyl mnie , ze przy moich cukrach i malej ilości insuliny mogę rodzic gdzie chce. Oczywiście jeżeli lekarz prowadzacy nie zdecyduje inaczej i nie zaczne rodzic przedwcześnie
    Lura zawsze możesz rodzić w Ostrołęce :P nie no żartuje, źle Ci nie życzę :)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    A Ty mi przypomnij masz giną z wojewódzkiego? Tak wiem wiem że jest rozmawiałam przez tel że swoim ginem od paru dni :/ nic może się okaże że będę miała planowana cc to już raczej wtedy mnie nie odesla jak będę miała termin ustalony...myślę że szczegóły z nim na wizycie ustale

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno w biskupcu jest jeszcze w miarę nieźle jeżeli chodzi o opiekę... szpiatala w Mrągowie na pewno nie polecam :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura możemy zawsze pojechać na wspólny urlop gdzieś do Warszawskiego szpitala zgarniemy po drodze szczęśliwa mamusie i jeszcze kilka dziewczyn i cały oddział polozniczy zajmiemy :P jakąś imprezkę czy coś zorganizujemy :D

Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    Mała my też mieliśmy luz w tym temacie, przyszło rozwarcie i na chwilę obecną nasz stan wózkowy to +2 :D

Też mu mówiłam a co jak urodze wcześniej. No przecież godzina i jest na miejscu :/ Nie rozumie dlaczego ja chce juz

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nataliamonika Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    We mieliscie bernenskiego psa pasterskiego tak? Chyba, że coś mi się pomyliło. One są dość drogie. Może ktoś już dawno sobie go upatrzyl i czekał na okazję. PrZykro mi. Wiem, że człowiek się łatwo przywiązuję i potem jest strasZna rozpacz :(
    Chyba owczarka niemieckiego o ile pamietam ze zdjęcia. Oby tylko gdzieś się ukrył :(

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • Discret Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owczarek niemiecki długowłosy. Juz zgłoszone na policję bo mamy monitoring koło domu. Już mój pojechał z nagraniem.

JAk ja Wam zazdroszczę wózków mój gdzieś zaginął w akcji chyba ale poczekam jeszcze do piątku i wtedy zrobię aferę że go jeszcze nie ma a przedstawiciel się nie odzywa.

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Laura możemy zawsze pojechać na wspólny urlop gdzieś do Warszawskiego szpitala zgarniemy po drodze szczęśliwa mamusie i jeszcze kilka dziewczyn i cały oddział polozniczy zajmiemy :P jakąś imprezkę czy coś zorganizujemy :D
    Byłyby niezle jaja ;) Położne chyba nie wytrzymalyby takiego babinca ;)
    Moge przenocować jakby co;)

magdzia26, Lura82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie dzisiaj narobilam posprzatalam cala kuchnie zrobilam racuchy i pasztet no i obiad. jest mi tak nie wygodnie stac siedziec lezec nie moge... czuje sie jakbym misla jakis pasek albo gumke na brzuchu strasznie dziwne uczucie.

magdzia26, Minionkowa lubią tę wiadomość

‹‹ 1434 1435 1436 1437 1438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ