Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Discret wrote:i zarąbali nam szczeniaka z ogrodu:/ Kurde poszłam tylko siusiu a cały teren ogrodzony szczelnie.https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Discret wrote:i zarąbali nam szczeniaka z ogrodu:/ Kurde poszłam tylko siusiu a cały teren ogrodzony szczelnie.
-
magdzia26 wrote:Myślę że zanim coś zdecydujesz to lepiej ta informacje sprawdzic... ja wiem ze tam był remont ale na kompletnie innym oddziale
Pocieszyl mnie , ze przy moich cukrach i malej ilości insuliny mogę rodzic gdzie chce. Oczywiście jeżeli lekarz prowadzacy nie zdecyduje inaczej i nie zaczne rodzic przedwcześnie22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Madzia byłam dzis u diabetologa w wojewódzkim. Niestety remont jest.
Pocieszyl mnie , ze przy moich cukrach i malej ilości insuliny mogę rodzic gdzie chce. Oczywiście jeżeli lekarz prowadzacy nie zdecyduje inaczej i nie zaczne rodzic przedwcześnienie no żartuje, źle Ci nie życzę
-
Lura82 wrote:Madzia byłam dzis u diabetologa w wojewódzkim. Niestety remont jest.
Pocieszyl mnie , ze przy moich cukrach i malej ilości insuliny mogę rodzic gdzie chce. Oczywiście jeżeli lekarz prowadzacy nie zdecyduje inaczej i nie zaczne rodzic przedwcześnienic może się okaże że będę miała planowana cc to już raczej wtedy mnie nie odesla jak będę miała termin ustalony...myślę że szczegóły z nim na wizycie ustale
-
Laura możemy zawsze pojechać na wspólny urlop gdzieś do Warszawskiego szpitala zgarniemy po drodze szczęśliwa mamusie i jeszcze kilka dziewczyn i cały oddział polozniczy zajmiemy
jakąś imprezkę czy coś zorganizujemy
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:We mieliscie bernenskiego psa pasterskiego tak? Chyba, że coś mi się pomyliło. One są dość drogie. Może ktoś już dawno sobie go upatrzyl i czekał na okazję. PrZykro mi. Wiem, że człowiek się łatwo przywiązuję i potem jest strasZna rozpaczGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
owczarek niemiecki długowłosy. Juz zgłoszone na policję bo mamy monitoring koło domu. Już mój pojechał z nagraniem.
JAk ja Wam zazdroszczę wózków mój gdzieś zaginął w akcji chyba ale poczekam jeszcze do piątku i wtedy zrobię aferę że go jeszcze nie ma a przedstawiciel się nie odzywa. -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Laura możemy zawsze pojechać na wspólny urlop gdzieś do Warszawskiego szpitala zgarniemy po drodze szczęśliwa mamusie i jeszcze kilka dziewczyn i cały oddział polozniczy zajmiemy
jakąś imprezkę czy coś zorganizujemy
Położne chyba nie wytrzymalyby takiego babinca
Moge przenocować jakby co;)magdzia26, Lura82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sie dzisiaj narobilam posprzatalam cala kuchnie zrobilam racuchy i pasztet no i obiad. jest mi tak nie wygodnie stac siedziec lezec nie moge... czuje sie jakbym misla jakis pasek albo gumke na brzuchu strasznie dziwne uczucie.
magdzia26, Minionkowa lubią tę wiadomość