Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Beti-poducha do karmienia przydaje się również przy butli. Odciąza plecy i podtrzymuje maluszka. Ja swojego siostrzeńca od malenkiego karmiłam na tej poduszce.
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Cytuję ton co napisała Agnieszka
"Maryśka miała inne plany niż matka Mała urodziła się w 35+3, ma 2450g i 48cm, dostała 10 pkt, teraz jest w inkubatorku na obserwacji, nie zdążyli mi podać antybiotyku na gbsa... Lekarze zadowoleni póki co "k878 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia1988 wrote:Cytuję ton co napisała Agnieszka
"Maryśka miała inne plany niż matka Mała urodziła się w 35+3, ma 2450g i 48cm, dostała 10 pkt, teraz jest w inkubatorku na obserwacji, nie zdążyli mi podać antybiotyku na gbsa... Lekarze zadowoleni póki co "Nola lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
Ale jazda Zaczyna sie hehe To pokazuje ze plany planami ale tych rzeczy nie da sie zaplanowac i wyliczyc. I dokladnie zaraz sie u nas zacznie A miala cc czy sn? Dzieczyny, czy Wy tez odczuwacie czkawke waszych łobuzów w brzuszkach z wieksza czestotliwoscia teraz juz pod koniec ciazy? Nigdy tak nie mialam a tereaz co dwie godziny srednio i co najlepsze o stałych porach a nie jak tylko coś zjem...oczywiscie zaczelam sie martwic głupio ze a moze to nie czkwawka a ja po odstawieniu tego progesteronu panikuje bo bole mam krzyzowe, okresowe, bol piersi, glowy, szyjki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 08:33
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Mi wczoraj dr powiedzial, że przez najbliższy miesiąc na pewno nie urodze. Oby się nie mylił
Jeszcze raz ogromne gratulacje dla rodziców A kto nie maa fejsa niech żałuję, Maryśka jest cudna
A mnie od dwóch dni cały czas głowa boli i nie wiem czy to ciśnienie czy hormony ?https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Nola wrote:Ale jazda Zaczyna sie hehe To pokazuje ze plany planami ale tych rzeczy nie da sie zaplanowac i wyliczyc. I dokladnie zaraz sie u nas zacznie A miala cc czy sn? Dzieczyny, czy Wy tez odczuwacie czkawke waszych łobuzów w brzuszkach z wieksza czestotliwoscia teraz juz pod koniec ciazy? Nigdy tak nie mialam a tereaz co dwie godziny srednio i co najlepsze o stałych porach a nie jak tylko coś zjem...oczywiscie zaczelam sie martwic głupio ze a moze to nie czkwawka a ja po odstawieniu tego progesteronu panikuje bo bole mam krzyzowe, okresowe, bol piersi, glowy, szyjki...
Nola moje dziecię też ma teraz kilka razy dziennie czkawkę, niezależnie od pór posiłków. Nic złego się nie dzieje, wręcz przeciwnie. Niech ćwiczy płuckaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 08:41
-
nick nieaktualny