Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNola-moj ostatnio też na często czkawkę. Wczoraj miał prawie pół godziny. Mój mąż pierwszy raz ja poczuł i cały spanikowany, czy aby na pewno z maluchem wszystko dobrze. Musiałam chłopa uspokajać i mówić mu,ze malutki tak ćwiczy płuca.
Nola lubi tę wiadomość
-
Eli wrote:Dla mnie to komfort psychiczny po tym jaki ostatnio dostalam nawal, takze za ta cene warto chocby dlatego a jak nie uzyjesz to odsprzedasz.https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Pierwsze co mi przyszło do głowy to że chyba już czas najwyższy na spakowanie torby
-
Pisali cos na fb co bylo u małej Marysi przyczyną szybszego wyjścia na świat? Ara była w 36 tc tak? Tez bym sie chciala wypakowac kolo 37-38 tc a nie przetrzymać do 40 i dalej bo moja Ninka jest duża. Szok w życiu się tego nie spodziewałam my jesteśmy normalni hehe a mała przedwczoraj w 35tc (poczatek bo 34+1) ważyła 2650!!! Ratujcie i ma podobno bardzo długie nogi szok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nola wrote:Pisali cos na fb co bylo u małej Marysi przyczyną szybszego wyjścia na świat? Ara była w 36 tc tak? Tez bym sie chciala wypakowac kolo 37-38 tc a nie przetrzymać do 40 i dalej bo moja Ninka jest duża. Szok w życiu się tego nie spodziewałam my jesteśmy normalni hehe a mała przedwczoraj w 35tc (poczatek bo 34+1) ważyła 2650!!! Ratujcie i ma podobno bardzo długie nogi szok
Mój Czarek wczoraj ważył 2500 Lekarz mówił, że taki średni maluch. Wiadomo, że to waga szacunkowa, więc może być mniej albo więcej w rzeczywistości. -
78beti wrote:Zamówiłam ostatecznie z NUKa bo mam butelki NUK wiec wszystko w razie czego będzie mi pasowało. Zobaczymy czy będzie potrzebny i czy sie sprawdzi
-
Tak wiadomo nie ma co patrzec az tak na wage z usg bo nie jest wiarygodna. Oby u mnie w tę drugą stroonę Ale fajnie tej naszej Arze. JUz trzyma w objęciach dziecko całe i zdrowe na świecie. to musi być boskie uczucie
Modrzewiowa lubi tę wiadomość
-
Nola wrote:Tak wiadomo nie ma co patrzec az tak na wage z usg bo nie jest wiarygodna. Oby u mnie w tę drugą stroonę Ale fajnie tej naszej Arze. JUz trzyma w objęciach dziecko całe i zdrowe na świecie. to musi być boskie uczucie
Nola lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Nola wrote:Ale jazda Zaczyna sie hehe To pokazuje ze plany planami ale tych rzeczy nie da sie zaplanowac i wyliczyc. I dokladnie zaraz sie u nas zacznie A miala cc czy sn? Dzieczyny, czy Wy tez odczuwacie czkawke waszych łobuzów w brzuszkach z wieksza czestotliwoscia teraz juz pod koniec ciazy? Nigdy tak nie mialam a tereaz co dwie godziny srednio i co najlepsze o stałych porach a nie jak tylko coś zjem...oczywiscie zaczelam sie martwic głupio ze a moze to nie czkwawka a ja po odstawieniu tego progesteronu panikuje bo bole mam krzyzowe, okresowe, bol piersi, glowy, szyjki...
-
oj tak Dziewczynki....po trochu jej zazdrościmy, ale jeszcze chwilka
A ja się nieco wystraszyłam. Wprawdzie u nas dopiero/aż 32 tydzień. Wizytę mamy za tydzień, wtedy dowiem się ile Franek waży, miesiąc temu miał 1200g i to był środek siatki centylowej. Kurcze, panikuję...