Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydagii wrote:Dziewczyny nie wiem czy ktoś pisał bo nie dałam rady wszystkiego przeczytać, ale podobno w rosmanie dają paczkę pieluch pampers jeśli kobieta jest 34tc -1 roku dziecka, jeszcze nie byłam, dostałam info od koleżanki
https://naforum.zapodaj.net/51de1c61d729.png.html
Pampers to w ogóle ma teraz jakieś promocje, bo gdzie bym nie weszła, to pampersy są z darmowa wysyłkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 10:14
-
nick nieaktualny
-
To ja Was jeszcze wykorzystam laseczki...potrzebuję obkupić urodzinowo-świątecznie 2 chłopców - II klasa podstawówki i VII klasa podstawówki.
Mój Poślubiony jest chrzestnym...wiadomo, nie chcemy wydawać fortuny, ważne, żeby z pomysłem. Chłopcy, a na pewno starszy, zafascynowany piłka nożną, zapas gadżetów z ulubionym klubem piłkarskim wyczerpany we wrześniu -
MalaHD wrote:Daktyle z masłem orzechowym to bomba kaloryczna zdrowe ale kilka sztuk, nie więcej
Ja bym więcej niż 6 nie dała rady, bo za słodkie Że bomba kaloryczna to fakt, ale pocieszam się, że przy okazji zdrowaGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
emikey wrote:Puzzle piankowe u mojego brata nie zdały egzaminu bo dzieci je gryzly. Niby wypluwaly ale jednak bym się bala że mały polknie.
U mnie to samo, jak Zuza skończyła tylko 6 miechów tak zaczęła te puzzle rzuć, ja miałam z fisher price, i musiałam wywalić. -
Modrzewiowa wrote:To ja Was jeszcze wykorzystam laseczki...potrzebuję obkupić urodzinowo-świątecznie 2 chłopców - II klasa podstawówki i VII klasa podstawówki.
Mój Poślubiony jest chrzestnym...wiadomo, nie chcemy wydawać fortuny, ważne, żeby z pomysłem. Chłopcy, a na pewno starszy, zafascynowany piłka nożną, zapas gadżetów z ulubionym klubem piłkarskim wyczerpany we wrześniu
Ciężko, bo to są już dzieci, które konkretnie coś chcą, i z "byle czego" nie będą się cieszyć, ja bym zapytała rodziców, albo samych chłopców. -
nick nieaktualny
-
Odbierałyście już te Pampersy w Rossmanie? Mi się niestety nie udało Wchdziły w normalnej cenie. Ale e-maila w tej sprawie nie dostałam. W regulaminie piszą, że trzeba mieć jakieś wyrażone zgody. Nie wiem czy wszystkie miałam. Zmieniłam i niestety dalej nic...https://www.maluchy.pl/li-73185.png
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Mate edukacyjna z tym palakiem nad głowa też będziemy miec ale myślałam o czymś większym do turlania się i potem zabawy jak już będzie siedziało. Ja jako dziecko miałam zwykły rozkładamy śpiwór i uwielbiałam się na nim bawić. Był niebieski więc często udawał wodę. Nie wiem czy mama była szczęśliwa jak skakałam na niego z regalu czy ławy
-
nick nieaktualny
-
witam sie w skończonym 36 tygodniu. Jak ładnie wygląda na suwaczku liczba 36:)
Byłam wczoraj na IP bo mały dalej się nie ruszał i lekarz był tak nie przyjemny że aż wybuchłam na koniec. Wchodzę na izbę gienkologiczna ludzi cała poczekalnia myślę o cholera dobre 5 godzin siedzenia. Podchodzę do pokoju położnych żeby się zarejestrować i co słyszę lekarza drącego mordę że on za wizyty zacznie kasować bo nie ma czasu na pierdoły. Spojrzałam na niego i mówię do położnej że potrzebuję porady ginekologa ponieważ nie czuję ruchów dziecka i boli mnie blizna po wyrostku aż za bardzo. Powiedziałam ze byłam rano u lekarza prowadzącego i powiedział że jak się nic nie zmieni to mam jechać jeszcze raz na IP więc jestem.
Lekarz swoim aroganckim spojrzeniem zerknął i trzasnął drzwiami.
Położna chyba była nowa bo wpisywała mnie w system aż 40 minut. Położyła mnie pod KTG tyłem do sprzętu leże i leże wkońcu przyszła więc pytam jak tętno małego bo się martwię. Odpowiedziała że nie wie bo się wydruk nie zrobił i ze teraz włączyła i kolejne 30 minut mam leżeć. Już zacisnęłam zęby. KTG sie skończyło i powiedziała że jest ok.
Czekam na lekarza w między czasie odesłał do domu dziewczynę w 41 tygodniu z rozwarciem sączącymi się wodami i skurczami do domu bo przecież nie ma skurczy co 5 minut tylko co 8-10. Jak dla mnie idiota.
Ok moja kolej wchodzę i grzecznie mówię dobry wieczór a on no następna z pierdołą. Zacisnełam zęby. Zbadał mnie na fotelu bez usg bez obejzenia blizny i mówi do domu.
Pytam sie wiec od czego mnei ta blizna boli bo wszyscy mówia ze nei powinna po tylu latach. A on do mnie skad ja mam to wiedziec. Słuchajcie nei wytrzymałam i sie wkońcu odezwałam. Powiedziałam ze gdyby nie takie panikary jak ja on nei miał by pracy a co za tym idzie kasy na zycie. Powiedziałam wprost mu że gorszego buraka nie spotkałam i że skoro mówię ze mnie coś boli to mnie boli i jego osranym obowiązkiem było to sprawdzić. I że może się spodziewać skargi z mojej strony bo uwazam ze nie powinien pracowac z ludźmi. Wyszłam a poczekalnia klaskała mi brawo.
Idę dzisiaj prywatnie żeby mnie obejrzeli nie mam ochoty się użerać z kolejnym czubkiem.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Witam się w 35 tyg
Niestety od rana zauważyłam nasilona wyspke na brzuchu i już sobie wkrecilam cholestaze...
Byłam w jednym Lux medzie pod domem Ale kazali mi czekać półtorej godziny żeby lekarz zechciał zerknąć na brzuch więc kazalam im się walić !!!
Tym bardziej ze mam jeszcze spotkanie którego nie mogłam odwołać. Pójdę po nim jeszcze raz i spróbuję wbić się do położnychLady Savage lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Witam się w 35 tyg
Niestety od rana zauważyłam nasilona wyspke na brzuchu i już sobie wkrecilam cholestaze...
Byłam w jednym Lux medzie pod domem Ale kazali mi czekać półtorej godziny żeby lekarz zechciał zerknąć na brzuch więc kazalam im się walić !!!
Tym bardziej ze mam jeszcze spotkanie którego nie mogłam odwołać. Pójdę po nim jeszcze raz i spróbuję wbić się do położnych
Miałam raz wysypkę na brzuchu i okazało się, że to tylko potówki, zniknęło na następny dzień.Gaja
Discret, pisz skargę od razu. Ja bym jeszcze wystawiła mu opinie na necie.
Przeczytałam Twoja przygodę mężowi, stwierdził, że u nich w szpitalu by już nie pracował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 11:31
Gaja
nick nieaktualny