Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Super dziewczynki że groszki są i mają się dobrze
to muszę zobaczyć tą mameginekolog (śledzę czasem wpisy na face) co to zamawiacie sobie
Ja dzisiaj sobie dogodziłam ugotowałam kapuśniak i jadłam dwa razy bo taki dobry mi wyszedł, ale teraz umieram... brzuch jak w 9 miesiącu i chyba z łóżka nie wstaneA85K, migiem lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Mamabyc i mycha gratuluję udanych wizyt
Ja mam na 18:00, u mnie do konsultacji ciąża + torbiel - trzymajcie kciuki.
Martwi mnie brak jakichkolwiek dolegliwości u mnie, cycki to muszę prawie przewrócić na lewą strone żeby poczuć że bolą....Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
mycha91 wrote:Zglaszam sie ja po wizycie - dzieciaczek ma 0.62 cm i szybko bije mu serduszko!
Niestety obok niego jest calkiem spory krwiak, wiec dostalam zakaz seksu, sportu i dzwigania plus luteine dopochwowo. Oby sie wchlonal.
a z tymi palącymi w ciąży. w 2011 lezalam na patologii z takimi co jak tylko położna gdzieś zniknęła biegał przed budynek palić. wszystkie w zagrożonych ciążach w samych koszulkach nocnych (a był środek listopada)Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
oto moj test z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea2e21687533.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 16:46
Wachciowa, Alxawl, A85K, Angie 31, magdzia26, Tizzi, migiem lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamabyc3 wrote:Mój kropek ma 5,7mm serducho zaczyna bic jeszcze wolno, ale ma prawo kolejna wizyta za 2 tygodnie. Ale pani doktor powiedziała "można rozgłośic dobra nowinę " więc jest fajneMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Ja_Sonia wrote:Mamabyc i mycha gratuluję udanych wizyt
Ja mam na 18:00, u mnie do konsultacji ciąża + torbiel - trzymajcie kciuki.
Martwi mnie brak jakichkolwiek dolegliwości u mnie, cycki to muszę prawie przewrócić na lewą strone żeby poczuć że bolą....
U mnie to samo. Brak objawów. Też mam torbiel 3,3 cm. -
Mój kropek
https://zapodaj.net/8d6dc232b17ce.jpg.html
Mi dała cała litanie badań w sumie wszystkie tylko nie glukozy po obciążeniu. Bo jak mówi " lepiej na początku wszytskie i mieć spokój później są inne wydatki na dziecko ". Tyle że chciałam iść na NFZ by mieć te badania za darmo. Wątpię by znaleźli termin w ciągu 2 tyg jutro pojadę do szpitala ro się dowiem.... jak nie to pójdę prywatnie trudno.Yoselyn82, Wachciowa, A85K, Tizzi, JaKa lubią tę wiadomość
-
Monal wrote:Macie zlecone już jakieś badania. Jutro idę po skierowanie na badania. Zastanawiam się czy to już teraz bada sie cukier pod obciążeniem.?
A i jeszcze jedna rzecz co do krzywej cukrowej, w większości laboratoriów trzeba mieć skierowanie na badanie, bez skierowania nie ma opcji, że ktoś Wam poda 75g glukozyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 17:33
-
A mi wyleciała dzisiaj luteina w kolorze różowym cały dzień w pracy nie mogłam się skupić polecialam na Akut dopiero wracam tydzień temu był tylko pęcherzyk 4mm teraz zobaczyłam mojego pikajacego dzidziusia z serduszkiem!!!!!!! Ma już 4.3mm!!!!
Wg usg 5tyd6dzien aaaaaaaaaaaa❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Wachciowa, Yoselyn82, Mamaokruszka, Monal, Lady Savage, A85K, Eli, magdzia26, Tizzi, bebloszka90, JaKa, Mamabyc3, migiem, atat lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:A mi wyleciała dzisiaj luteina w kolorze różowym cały dzień w pracy nie mogłam się skupić polecialam na Akut dopiero wracam tydzień temu był tylko pęcherzyk 4mm teraz zobaczyłam mojego pikajacego dzidziusia z serduszkiem!!!!!!! Ma już 4.3mm!!!!
Wg usg 5tyd6dzien aaaaaaaaaaaa❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
gratulujeAngie 31 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamabyc3 wrote:Mój kropek
https://zapodaj.net/8d6dc232b17ce.jpg.html
Mi dała cała litanie badań w sumie wszystkie tylko nie glukozy po obciążeniu. Bo jak mówi " lepiej na początku wszytskie i mieć spokój później są inne wydatki na dziecko ". Tyle że chciałam iść na NFZ by mieć te badania za darmo. Wątpię by znaleźli termin w ciągu 2 tyg jutro pojadę do szpitala ro się dowiem.... jak nie to pójdę prywatnie trudno.
A co tsm masz zbadać? to na czczo? -
Angie 31 wrote:A mi wyleciała dzisiaj luteina w kolorze różowym cały dzień w pracy nie mogłam się skupić polecialam na Akut dopiero wracam tydzień temu był tylko pęcherzyk 4mm teraz zobaczyłam mojego pikajacego dzidziusia z serduszkiem!!!!!!! Ma już 4.3mm!!!!
Wg usg 5tyd6dzien aaaaaaaaaaaa❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Gratulacje kochana Mój groszek jak robiłam Usg to też miał 4.3 mma był to mój
6 tydz 0 dni...widziałam taki pikający punkcik.Angie 31 lubi tę wiadomość
Laura