Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Alxawl wrote:gratulacje ! u mnie podobnie z krwiakiem chociaz troche pocieszal że to mu wygląda na krwiaka po implantacji i zalecił oszczędzający tryb życia, do tego zwolnienie lekarskie żebym nie musiała biegać do pracy i po pracy a pracuje w szkole więc mam sporo biegania
a z tymi palącymi w ciąży. w 2011 lezalam na patologii z takimi co jak tylko położna gdzieś zniknęła biegał przed budynek palić. wszystkie w zagrożonych ciążach w samych koszulkach nocnych (a był środek listopada)
Ja tez w szkole ale l4 nie bralam, bo nie bylo konieczne. A ka jestem niestety jedynym geografem. Ale bede spokojna nie bede latac i biegac i bedzic malenstwo najwazniejsze ^^ pracodawcy powiedzialam wiec wiedza co i jak. -
Kochane ja dostalam mase badan i dostalam tez juz glukoze pod obciazeniem, ale to dlatego ze mam duzo kg za duzo ^^
-
Angie 31 wrote:A mi wyleciała dzisiaj luteina w kolorze różowym cały dzień w pracy nie mogłam się skupić polecialam na Akut dopiero wracam tydzień temu był tylko pęcherzyk 4mm teraz zobaczyłam mojego pikajacego dzidziusia z serduszkiem!!!!!!! Ma już 4.3mm!!!!
Wg usg 5tyd6dzien aaaaaaaaaaaa❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ja strasznie sie denerwuje ze nie będzie serducha. Nie wiem jak wytrzymam do czwartkuhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
mycha91 wrote:Ja tez w szkole ale l4 nie bralam, bo nie bylo konieczne. A ka jestem niestety jedynym geografem. Ale bede spokojna nie bede latac i biegac i bedzic malenstwo najwazniejsze ^^ pracodawcy powiedzialam wiec wiedza co i jak.
-
Angie 31 wrote:A mi wyleciała dzisiaj luteina w kolorze różowym cały dzień w pracy nie mogłam się skupić polecialam na Akut dopiero wracam tydzień temu był tylko pęcherzyk 4mm teraz zobaczyłam mojego pikajacego dzidziusia z serduszkiem!!!!!!! Ma już 4.3mm!!!!
Wg usg 5tyd6dzien aaaaaaaaaaaa❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Angie 31 lubi tę wiadomość
Lea
-
Dziewczyny dzisiaj jakiś dobry dzień właśnie dostałam wynik bety = 84 471,0 mlU/ml (norma dla 7 tygodnia), także jest wysoka Powtórzę jeszcze w piątek.
Poszczęściło mi się także, bo zwolniło się termin u tego gina, do którego chciałam chodzić. Zapisałam się na następny czwartek 20 kwietnia.
Ten u którego byłam wczoraj kazał mi przyjść w za tydzień w środę, ale jako że udało mi się z tym drugim, to poczekam ten jeden dzień i pójdę w czwartek.
Nie pozwolę tak pochopnie skreślać mojego maleństwa, jeśli beta będzie rosła, to poczekamy na serduszko ile będzie trzebaA85K, magdzia26, migiem lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Monal wrote:A co tsm masz zbadać? to na czczo?
Wtedy mówi że na koniec ciąży gbs tylko zostanie. No i glukoza po obciążeniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 20:27
-
JaKa wrote:Dziewczyny dzisiaj jakiś dobry dzień właśnie dostałam wynik bety = 84 471,0 mlU/ml (norma dla 7 tygodnia), także jest wysoka Powtórzę jeszcze w piątek.
Poszczęściło mi się także, bo zwolniło się termin u tego gina, do którego chciałam chodzić. Zapisałam się na następny czwartek 20 kwietnia.
Ten u którego byłam wczoraj kazał mi przyjść w za tydzień w środę, ale jako że udało mi się z tym drugim, to poczekam ten jeden dzień i pójdę w czwartek.
Nie pozwolę tak pochopnie skreślać mojego maleństwa, jeśli beta będzie rosła, to poczekamy na serduszko ile będzie trzeba
No to powodzenia kochana
Musi być dobrze ...Trzymam kciukiJaKa lubi tę wiadomość
Laura
-
AnaR wrote:Dziewczyny to jednak prawda Ula będzie starsza siostra beta 90.9
Gratuluję
O ile pamiętam to mamy jakoś podobnie termin masz jakieś objawy? Kiedy miałaś termin miesiączki?
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
Przeziebiłam się Zuza też smarka, i R, pojechaliśmy na zakupy zdrowi, wróciliśmy chorzy ;/ niech to szlak, ja tak kicham, że cudem jest to że jeszcze mi dziecko nie wypadło. Raz kichnęłam tak mocno, że to teraz czuję brzuch, o ja biedna
-
Lady Savage wrote:Przeziebiłam się Zuza też smarka, i R, pojechaliśmy na zakupy zdrowi, wróciliśmy chorzy ;/ niech to szlak, ja tak kicham, że cudem jest to że jeszcze mi dziecko nie wypadło. Raz kichnęłam tak mocno, że to teraz czuję brzuch, o ja biedna
Życzę Wam dużo zdrówka Powodzenia kochanaLaura
-
78beti wrote:Gratulacje
Ja strasznie sie denerwuje ze nie będzie serducha. Nie wiem jak wytrzymam do czwartku
Widziałaś pęcherzyk to super i teraz będzie i dzidzius i serduszko
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Lady Savage wrote:Przeziebiłam się Zuza też smarka, i R, pojechaliśmy na zakupy zdrowi, wróciliśmy chorzy ;/ niech to szlak, ja tak kicham, że cudem jest to że jeszcze mi dziecko nie wypadło. Raz kichnęłam tak mocno, że to teraz czuję brzuch, o ja biedna
zdrowka dla was... kurujcie sieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny ratujcie. Dzisiaj rano coś mnie zakuło w lewym uszku. Myślałam, że jakis stan zapalny. Trochę bolała mnie szyja. Ból jest teraz badzo ostry. Zaczął mnie boleć jednak ząb. Masakra. Był leczony ponad rok temu, wszystkie były zdrowe a tu takie co. Rano zadzwonie do dentysty. Chcialabym go chyba wyrwac, nieszczesna 7, nie bedzie widac a mam juz dosc podejmowania kolejnych prob ratowania. Niech to szlak ;(
-
Znowu to zrobiłam! Chciałam się uspokoić że mnie to nie dotyczy i zrobiłam sobie krzywdę!! Czytałam o poronieniach ;(
Wyczytałam rewelacje że jak się ma tylozgiecie ( ja mam od zawsze) to ma się problemy z utrzymaniem ciąży...
Różne artykuły mają różne zdania na ten temat. A Wy co powiecie? Mb któraś z Was ta przypadłość? ktoś z waszych znajomych donosił ciążę bez problemu??
Zaczynam panikowac:((