Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie Lunka po to są te granice błędu usg to tylko maszyna i zawsze jest +/- więc jak lekarz mówi że ok to na pewno jest ok ja nawet się nie zaglebiam w te szczegółowe pomiary ufam swojemu ginowi i na pewno on bardziej się zna na tym niż ja i jak mówi że jest dobrze to jest dobrze
Belly booom booom dziecko co prawda im bliżej TP coraz większe i przez to mniejsze szanse że się przekreci ale znam sporo przypadków u koleżanek że nawet tydzień czy dzień przed porodem dziecko fiknelo główka w dół więc czekaj cierpliwie może i u Ciebie się udabelly_boom_boom, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Lady
Zwykle gadasz dobrze co poradzić noo
Amus
Czyli u syna miałaś tez rozbieżność a urodził się w normie. Tyle się czyta ze usg sobie a potem życie sobie.
I może po prostu tak rosna te poszczególne cz ciała skokowo albo tak jak piszecie wystarczy mała różnica pomiaru.
Wszystkie Dziewczyny
Dzięki za odp. Jesteście nieocenione w pomocy
Dam jeszcze znać co moj gin na to jak mi odpisze, wysłałam maila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 22:08
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:wg suwaczka masz 32 tydzień ja bym poczekała te 2 tyg, jakby się nic nie zmieniło to dopiero wtedy dumała, ale myślę że sie zmieni , jaki masz poziom wód?
Suwaczek jest do tylu o ponad tydzień, muszę na nowo zrobić poziom wód jest prawidłowy. Ma jeszcze 2 tyg wiec niech kombinuje wierci sie i rozpycha ale czuje jak jej ciężko. Na następnym USG juz sie pewnie wyjaśni i zapadnie jakas decyzja. Póki co niewiadoma. A byłam pewna ze juz fiknięta i że SN na milion procent. A tu dupa... -
nick nieaktualnyZ kuba byly cyrki bo na roznym sprzecie u roznych dr wychodzilo to samo. Za krotkie nozki. Jeden dr mnie nastraszyl chorobami. A pierwsze na co polozna i dr zwrocili iwage przy wyciagnieciu ze nozki ma dlugasne po tatusiu ( ja jestem kurdupel i mam krotkie :p)
-
Jutro o 14:45 wizyta (prawdopodobnie ostatnia przed porodem) no chybaze ginek jednak zdecyduje żeby sn próbować chociaż mi intuicja i wogole przeczucia podpowiadają że skończy się cc... które jeżeli zrobią planowo to będzie za 2 tyg no zazczynam się porządnie stresowac... ciekawe ile urósł mój babelek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 22:19
-
zazdroszcze Wam tego apetytu serio. Ja nie mam na nic ochoty a jak już zjem troszkę więcej to wymiotuje dzisiaj tez po obiadku poszłam a wręcz poleciałam do wc i wymiotowałam. Dziwne to takie na końcówce już.
Dziewczyny macie baldachimy przy łózeczkach???? -
nick nieaktualny
-
ja przygotowałam wszystko w jednej szufladzie zeby mój ubrał łóżeczko jak juz urodzę bo nei chce aby się kurzyło ale mam mieszane uczucia co do baldachimu jakoś boje się tego zbieracza kurzu i zastanawiam sie czy nei ograniczy to dojscia powietrza
Minionkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDiscret no ja mam to samo zdanie, zbieracz kurzu może i ładnie wygląda ale bez sensu. Poza tym ja się boję cokolwiek wieszać nad łóżeczkiem. Czy to półki, ramki czy ozdóbki. No i też przez pierwszy miesiąc nie zakładam ochraniaczy na szczebelki bo maluch i tak się nie obraca
-
Amus87 wrote:Z kuba byly cyrki bo na roznym sprzecie u roznych dr wychodzilo to samo. Za krotkie nozki. Jeden dr mnie nastraszyl chorobami. A pierwsze na co polozna i dr zwrocili iwage przy wyciagnieciu ze nozki ma dlugasne po tatusiu ( ja jestem kurdupel i mam krotkie :p)
-
http://allegro.pl/85g-stanik-biustonosz-do-karmienia-fiszbina-3kolry-i7017896730.html?snapshot=MjAxNy0xMC0zMFQxMTozMTozOS40NTVaO2J1eWVyOzlmOGQ2ZDc2YTQ1MDhhYjI0YmQyYjdjOTUyODVhN2MwYzQ0YmQyOGI4NjVmNjQ4NDUyYzRkYjc1OGUzYTE0Yzk%3D
Biustonosz od Discret.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 22:36
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Minionkowa wrote:Belly boom boom właśnie mi się przypomniało, że podobno masaż brzucha pomaga dziecku się obrócić bo rozluźnia mięśnie matki i dziecko ma więcej miejsca w brzuchu
Czytałam ostatnio o masażu Rebozo, który m.in może w tym pomoc. Wyglada dziwnie, ale jeśli dzięki temu dziecko miałoby się obrócić, to chyba warto spróbować.belly_boom_boom lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc