Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
U mnie przy synku mialam malo pokarmu, ale i karmilam 2 miesiace, bo za bardzo nie udawalo mi sie laktatorem rozbujac laktacji.. Z cora od razu zrezygnowalam z laktatora i postawilam na ciagle przystawianie malej, czulam mega bol obkurczajacej sie macicy po cc, przeszywajacy bol w cyckach na poczatku kazdego karmienia, ale udalo sie. Karmilam 7 m-cy.
Z tego co nie jadlam, to grzyby, groch i kapuste. Poza tym jadlam wszystko.Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
nick nieaktualnyBrzuch mnie zaczął mega boleć. Wzięłam scopolan. Czekam na reakcje. Z jednej strony nie boję się porodu i wiem,ze jest trochę czasu jeszcze. A z drugiej strony przeraża mnie to,ze może sie to zacząć w każdej chwili i ten ból towarzyszący. Żeby jeszcze człowiek znał datę i godzinę, to by się na to przygotował.A tak to czekaj...
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Brzuch mnie zaczął mega boleć. Wzięłam scopolan. Czekam na reakcje. Z jednej strony nie boję się porodu i wiem,ze jest trochę czasu jeszcze. A z drugiej strony przeraża mnie to,ze może sie to zacząć w każdej chwili i ten ból towarzyszący. Żeby jeszcze człowiek znał datę i godzinę, to by się na to przygotował.A tak to czekaj...
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Brzuch mnie zaczął mega boleć. Wzięłam scopolan. Czekam na reakcje. Z jednej strony nie boję się porodu i wiem,ze jest trochę czasu jeszcze. A z drugiej strony przeraża mnie to,ze może sie to zacząć w każdej chwili i ten ból towarzyszący. Żeby jeszcze człowiek znał datę i godzinę, to by się na to przygotował.A tak to czekaj...
-
A mnie dopadł lekki ból, ale taki typowo miesiączkowy. Po raz pierwszy od x czasu, do tej pory żadnych skurczów ani bóli nie miałam. Nowość dla mnie więc nie powiem, zaczęłam się stresować,że ten ból zacznie przybierać na sile. -
KlaraS wrote:Huhu nie no u mnie po tej ciąży basta:)
tez tak mówiła nawet ostatnio jak jej oznajmiłam w lutym że ja będę mieć dzidziusia, ona że to takie fajne być w ciąży, szkoda że ona już nie będzie zaczęła szkołę policealną xD i napisała do mnie 10 tyg temu że jest w 5 ciąży -
nick nieaktualnyaknelam wrote:A mnie dopadł lekki ból, ale taki typowo miesiączkowy. Po raz pierwszy od x czasu, do tej pory żadnych skurczów ani bóli nie miałam. Nowość dla mnie więc nie powiem, zaczęłam się stresować,że ten ból zacznie przybierać na sile.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cukier mi spadł do 87! A wczoraj jeszcze na czczo było 110 mimo 17j, no zobaczę jutro, i zadzwonię do diabetologa czy zmniejszyć dawkę czy zostać czy co. Bo chyba nie zacznę rodzić, jakos nie czuje się na porodówkę xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady-bardzo dużo bierzesz tych jednostek. Nie myślałaś o jakiejś zdrowej diecie dla cukrzykow? Nie chodzi o ilość zmniejszenia kalorii, tylko o jakość produktów nie podnoszacych cukru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 08:07
editchen lubi tę wiadomość