Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie młody w ciągu tygodnia przybrał 800 g , waży około 3200 gram, no i nie mam już szyjki, i jest 1 cm rozwarcie. A jeszcze tydzień temu była szyjka 1,5cm bez rozwarcia . To co mi wyrosło w pachwinie, to czyrak jednak, a ze pękł mi wczoraj, to powiedział ze na tym etapie i w moim stanie nic oprócz rivanolu i octoniseptu nie mogę używac. Ma sie niby leczyć 2 tyg ;/. ale mogę rodzić sn, w szpitlau muszę tylko powiedzieć że to mam, co w tym momencie jest to zaraźliwe.
k878 lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:My po wizycie młody w ciągu tygodnia przybrał 800 g , waży około 3200 gram, no i nie mam już szyjki, i jest 1 cm rozwarcie. A jeszcze tydzień temu była szyjka 1,5cm bez rozwarcia . To co mi wyrosło w pachwinie, to czyrak jednak, a ze pękł mi wczoraj, to powiedział ze na tym etapie i w moim stanie nic oprócz rivanolu i octoniseptu nie mogę używac. Ma sie niby leczyć 2 tyg ;/. ale mogę rodzić sn, w szpitlau muszę tylko powiedzieć że to mam, co w tym momencie jest to zaraźliwe.
A kiedy idziesz do szpitala?editchen, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:z 2600 na 3200 to nie jest 800g a 600g
no faktycznie, ja mam dziś jakieś zaćmienie umysłowe, bardzo cieżko, chyba ciśnienie bo mała się też pokłada, i R boli głowa, i wszyscy łażą jakby nie spali całą noc. -
editchen wrote:ale to nie za duzo? mi gin mowila ze tygodniowo teraz powinno byc 100-200g
wiecie laski to jest pomiar, na 2 różnych sprzętach, może ma koło 3.000, dowiemy się gdy się urodzi xD a tak na razie to wszystko jest około. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! W poniedziałek mam cesarskie cięcie ze względu na ułożenie miednicowe Nikosia, co za uparciuch No nie chce zmienić pozycji obecnie 38 tc Wiec cesarka będzie w 39tc chciałam bardzo rodzic naturalnie No ale niestety jutro jadę na badania do szpitala i oddać krew i dowiem się szczegółowy plan cesarskiego cięcia
aga1402 lubi tę wiadomość
-
_darkblueberry wrote:Hej dziewczyny! W poniedziałek mam cesarskie cięcie ze względu na ułożenie miednicowe Nikosia, co za uparciuch No nie chce zmienić pozycji obecnie 38 tc Wiec cesarka będzie w 39tc chciałam bardzo rodzic naturalnie No ale niestety jutro jadę na badania do szpitala i oddać krew i dowiem się szczegółowy plan cesarskiego cięcia
-
nick nieaktualny