Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:On ma jakąś pompke ?
Czy wylewa się go po prostu?
Buteleczka mała Ale jak piszesz że Działa to warto.choc jak juz mam kilka rozstępów to za późno
Ja kupiłam na początku ciazy biooil ale ten największy 200 ml międzyczasie pół mi się wylało, a myśle ze starczy do końca ciazy, jak na razie ani jednego rozstępu, także potwierdzam raczej działaApolonia ❤️
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Tu Minionkowa,
20.11.2017 o godzinie 19:35 urodziłam córeczkę 3600g, 57 cm
Spieszyła się na światWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 06:38
aga1402, k878, Modrzewiowa, Lady Savage, kaka470, Clarissa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Chodziłam z rozwarciem prawie 3 tygodnie, które stopniowo się powiększało. Tydzień temu było 3 cm, z którego zrobiło się wczoraj rano 4 cm, skierowanie na sor z powodu błędnego zapisu ktg, podejrzenie odklejającego się łożyska, na ktg spinanie się macicy nawet przez 5 minut. Na sor ktg w normie. 3 godziny czekania (tyle rodzących) i nagle rozwarcie 2,5 palca! Zabrali mnie na patologie bo pani chyba rodzi a z gbs i z 4 latką w domu mnie nie zostawią. Na patologii zjadłam, 30 minut później skurcze co 5 minut, rozwarcie 4 palce poszłam sobie na porodówkę i liczę skurcze co 2-3 minuty i się śmieję bo tak nie boli, położyli mnie i przyjechał mój M, wody odeszły i zaczęło boleć jak chole.. a teraz nie mogę się napatrzeć na małą, która cały czas śpi po godzinnym wiszeniu na cycku ❤aga1402, Modrzewiowa, kaka470 lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Dobrze, że jednak zmieniłam zdanie co do szpitala. Mam nadzieję, że mój nie będzie przepełniony jak przyjadę ale już się boję...https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny