Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Tez nie patrze na znaki zoodiaku. Zalezy mi jedynie, zeby nie lezec w szpitalu w swieta.
Po zapaleniu pecherza przyplatala mi sie grzybica.. Nam pimafucin, oby pomogl, bo mam juz dosc tych infekcji..Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
grudniowa_mama88 wrote:Jak poprzednią ciąże do końca znosiłam bardzo dobrze, tak teraz każdy dzień witam i żegnam z bólem. Boli wszystko, od wczoraj nawet nie wiadomo skąd jedna stopa.. Pewnie od kręgosługa. w każdej chwili mogłabym teraz rodzić żeby tylko przestało mnie boleć. miednica cała boli a krocze to już w ogólne masakra. Wy też macie takie bóle?
Mnie bola plecy, biodra i nogi w nocy. Wstaje srednio co 2h bo mnie bol budzi i musze podreptac dookola lozka, wtedy przechodzi i ide znow spac.
W dzien natomiast mam bole okresowe jak za dlugo jestem na nogach, musze sie wtedy polozyc i po 15minutach jest ok.
Z tym że juz zaleglam w domu, nawet do sklepu juz nie wychodze. Byle do 1 grudnia króla donosic...grudniowa_mama88 lubi tę wiadomość
Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:A ja sie martwie od 24 h mnie boli glowa juz dea razy apap bralam. Cisnieniw ok nie wiem czy cos sie dzieje...
mi ostatnio lekarz powiedzial ze jak bedzie mnie glowa bolala i wezme paracetamol i mi nie przyjdzie to mam od razu do szpitala jechac tak samo jakby mnie dlonie zaczely swedziec wody odeszly itd.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:A ja sie martwie od 24 h mnie boli glowa juz dea razy apap bralam. Cisnieniw ok nie wiem czy cos sie dzieje...https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:ja mam dzisisj dziena faze sprzatania pranie robie golabki robie i sprawdzam jeszcze raz tore do szpitala. maly spal ladnie cala noc o 9 zaczal wariowac wiec sie dzisiaj wyspalam.
-
Dzien doberek....
podziwiam Was dziewczynki, ja mam dzień totalnego lenia...czuję się bardzo śpiąca, ale nie potrafię zasnąć. Rano miałam spacerek, bo byłam na badaniach...a teraz klops.
Na 18 mamy szkołę rodzenia...przedostatnie spotkanie... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Melduję że urodziło się moje słoneczko dnia 18.listopada , 10dni przed planowanym cc a 17dni przed terminem.niunia zaskoczyła nas strasznie i tym samym zrobiła prezent urodzinowy tatusiowi❤
Malutka kropeczka miała 2892kg i 48cmaga1402, kaka470, MalaHD, magdzia26, Ja_Sonia, [m]alina, k878, agii81, Eli, Petitka, Clarissa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Angie wielkie gratulacje!
Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie! Jesteście kochane! ja na razie trzymam się w dwupaku. Obserwują nas, robią usg i ktg. Na wczoraj ilość wód była 8 przy normie od 5 do 20 parę. Nic mi się nie saczylo, do teraz czuję się dobrze, nie mam w zasadzie żadnych dolegliwości, żadnych skurczy, szyjka trzyma. Ja to w ogóle zastanawiałam się czy nie przełożyć tej wizyty bo myślałam sobie jaki ma sens kolejna wizyta po 5 dniach a tu proszę ile się przez ten czas zmieniło i podziało... Trzymajcie niezmiennie kciuki! Pozdrawiam Was wszystkie!Angie 31 lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213