Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję
Jak któraś jest z Trójmiasta to polecam szpital na Zaspie w Gdańsku
Nowy oddział, jestem na pojedynczej sali z łazienką, pielęgniarki i położne super! Wszystko mówią i nic nie robią bez zgody więc dziewczyny, które nie chcą szczepić dzieci mają tu wybór. Położne stawiają na ochronę krocza, a jedzenie jak na szpital to bajka -
Dziewczyny na dzisiejszej wizycie dostałam pilne skierowanie do szpitala z powodu zbyt małej ilości wód płodowych, więc jutro jadę do przyjęcia i w nastepnej kolejności do cc, więc wszystko wskazuje na to, że nie dotrzymam do grudnia. No cóż, dzidziusiowi sie spieszy na ten świat... Trzymajcie za nas kciuki cioteczki! Bedziemy dawać znać na bieżąco co u nas, w miare mozliwości oczywiscieI IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka wrote:Dziewczyny na dzisiejszej wizycie dostałam pilne skierowanie do szpitala z powodu zbyt małej ilości wód płodowych, więc jutro jadę do przyjęcia i w nastepnej kolejności do cc, więc wszystko wskazuje na to, że nie dotrzymam do grudnia. No cóż, dzidziusiowi sie spieszy na ten świat... Trzymajcie za nas kciuki cioteczki! Bedziemy dawać znać na bieżąco co u nas, w miare mozliwości oczywiscie
Hehe a dziś do Ciebie pisałam czy nie urodziłas patrz no wykrakałam! Jeszcze raz powodzenia, trzymam mocno kciuki żeby Cie jednak dotrzymali do tego 37 -
ślązaczka wrote:Dziewczyny na dzisiejszej wizycie dostałam pilne skierowanie do szpitala z powodu zbyt małej ilości wód płodowych, więc jutro jadę do przyjęcia i w nastepnej kolejności do cc, więc wszystko wskazuje na to, że nie dotrzymam do grudnia. No cóż, dzidziusiowi sie spieszy na ten świat... Trzymajcie za nas kciuki cioteczki! Bedziemy dawać znać na bieżąco co u nas, w miare mozliwości oczywiscie
Dodam że w szpitalu może być inny pomiar wód i mogą czekać jeszcźe z porodem - tak było u mniehttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Powodzenia, będzie dobrze, to musiałaś mieć ostatnio bardzo mokro, gdzieś te wody musiały Ci się sączyć. Nic nie czułaś? -
Lady, nie muszą się sączyć, dziecko rośnie, jeśli przepływy się pogarszają, przyrost wód nie nadąża i robi się małowodzie. A jak się przepływy pogarszają to znaczy, że łożysko się starzeje.
Ślązaczka, trzymam kciuki!!!Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Jak poprzednią ciąże do końca znosiłam bardzo dobrze, tak teraz każdy dzień witam i żegnam z bólem. Boli wszystko, od wczoraj nawet nie wiadomo skąd jedna stopa.. Pewnie od kręgosługa. w każdej chwili mogłabym teraz rodzić żeby tylko przestało mnie boleć. miednica cała boli a krocze to już w ogólne masakra. Wy też macie takie bóle?córcia-21.12.2014r.
-
nick nieaktualny
-
Bardziej mnie zastanawia czy mój syn będzie z listopada czy grudnia. Chyba wolała bym listopad bo już wytrzymać nie mogę. A brzuch niby od 3 tyg nisko, nawet lekarka zwróciła na to uwagę. W piątek ciąża donoszona i niech się dzieje. Chyba że mały mimo zapewnien lekarki o wcześniejszym porodzie urodzi się w terminie, wtedy będzie grudniowy chłopak. No nic to już jego decyzja
-
Natinka wrote:Ja też nie przywiązuje wagi do znaków zodiaku. Wiem jaki ja mam a tak to się nad tym nie zastanawiałam
magdzia26, Marteczka93 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png