Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Ja ciągle w szpitalu, czekam na mój wielki dzień! Od dzisiaj mam już ciążę donoszona i podobno w drugiej połowie tego tygidnia mam mieć cc więc trzymajcie za nas mocno kciuki! Wód ciągle nie za dużo ale też bez dramatu.I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka wrote:Cześć dziewczyny! Ja ciągle w szpitalu, czekam na mój wielki dzień! Od dzisiaj mam już ciążę donoszona i podobno w drugiej połowie tego tygidnia mam mieć cc więc trzymajcie za nas mocno kciuki! Wód ciągle nie za dużo ale też bez dramatu.
-
magdzia26 wrote:Ja już w szpitalu oczekuję na cc jutro mają mnie kroić... nie wiem czy lepiej wiedzieć czy nie ...
Ps. Z ciekawostek moje dziecię podobno waży ok 4 kg nie chce mi się wierzyć obstawiam wagę bliżej 3,5 no nic jutro mam nadzieję się przekonaćhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
ślązaczka wrote:Cześć dziewczyny! Ja ciągle w szpitalu, czekam na mój wielki dzień! Od dzisiaj mam już ciążę donoszona i podobno w drugiej połowie tego tygidnia mam mieć cc więc trzymajcie za nas mocno kciuki! Wód ciągle nie za dużo ale też bez dramatu.
Z każdym dniem mamy co raz więcej rozpakowanych mam ciekawe która będzie ostatnia ?https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Angie 31 wrote:Mi właśnie wody najpierw zaczęły odchodzić pomału i za jakieś pół godziny skurcze , za każdym skurczem wylatywala woda skurcze nie były bolesne bardzo bo tylko brzuszne takie uczucie jak podczas pierwszego dnia @ kiedy czujesz że zaraz wyleci
Czy wcześniej coś zapowiadało? -
Lunk_a wrote:A To nagle się rozpoczęło ?
Czy wcześniej coś zapowiadało?
10 dni przed planowana cc powinnam mieć jutro cc a tu taki psikus wogóle się nie spodziewałam i nic się nie zapowiadało, rozwarcia też nie mialam
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angie 31 wrote:Nagle! O 2 w nocy
10 dni przed planowana cc powinnam mieć jutro cc a tu taki psikus wogóle się nie spodziewałam i nic się nie zapowiadało, rozwarcia też nie mialam -
-
k878 wrote:Trzymam i ja
Morfo się poprawiło, aptt zaszalalo do 25,5, fibrynogen powyżej jormy: 433, norma do 350
Ktoś tak miał?k878 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Lunk_a wrote:Nesirah rozwarcie na opuszek i mówi że w tym tyg urodzisz ?
Czyli wody to mogą odejść nawet bez rozwarcie ?
Rozwarcie to swoją drogą, jemu bardziej chodziło o totalnie zgładzoną szyjkę z wodami to chyba różnie bywa. Zobaczymy, czy się sprawdzą prognozy lekarza. -
Zaraz ruszam do szpitala, trzymajcie kciuki, zeby znalezli czas w tym tyg, zrobili cc i zebym mogla z synkiem szybko wrocic do domu, bo corcia juz czeka na Olo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 09:23
Szczesliwa_mamusia, k878 lubią tę wiadomość