Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamabyć3 - nie jest zawsze ja piszesz. Ja Toxo przechodziłam wieki temu a IgG miałam dość niskie, kilkadziesiąt jednostek tylko, IgM 0,25 tylko. Nie wiem dokładnie kiedy przechodziłam. Troche dziwna sprawa, że masz takie IgM, dodatnie mocno. Właśnie dlatego koleżanka powinna powtórzyć badanie wraz z określeniem awidności, bywa różnie12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Wachciowa wrote:Na różyczke byłam szczepiona. Moja Mamusia nie pamięta czy przechodziłam, znalazłam wpis odnośnie szczepienia w książeczce zdrowia dziecka. Toxo nawet nie wiem kiedy. Kuzynka z moim chrzesniakiem na początku ciąży miała toxo ujemne, pod koniec 2 trymestru dostała skierowanie od gina A tam wynik dodatni. Była pod stałą kontrolą lekarza, kontrole toxo co 2 tygodnie, wynik spadał. Bartuś ma 4 lata i jest zdrowy jak koń, tylko straszny niejadek, waży 15 kg.
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Mamabyć3 - nie jest zawsze ja piszesz. Ja Toxo przechodziłam wieki temu a IgG miałam dość niskie, kilkadziesiąt jednostek tylko, IgM 0,25 tylko. Nie wiem dokładnie kiedy przechodziłam. Troche dziwna sprawa, że masz takie IgM, dodatnie mocno. Właśnie dlatego koleżanka powinna powtórzyć badanie wraz z określeniem awidności, bywa różnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 12:36
-
Pamiętam jak dostałam wyniki z opisem dodatnie ujemne w klinice. Zaryczana z myślą że to wyrok prosiłam o konsultację z lekarzem. A tu szok. Teraz chce mi się z tego śmiać ale wcześniej masakra.
-
Dziewczyny, mój dzieć ma 1,2cm I serducho mu pięknie bije! Za 3 tygodnie kolejna wizyta - 16.05. Obyśmy szczęśliwie dotrwali
MalaHD, Jacqueline, Justya85, A85K, Zołzimagic, Lady Savage, Sunshine_111, Wachciowa, migiem, bebloszka90, Tizzi, Aztoria, magdzia26, k878, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
-
Yoselyn trzymam mocno kciuki !
Witam, ja to się jakoś tak fatalnie czuje że z łóżka bym nie wychodziła. Zaraz sobie zmierze ciśnienie z tego wszystkiego. Ale jest jeden plus że się ciepło robi. I wraca smak na owoce
Ja się chyba osram we wtorek na wizycie....
Jak tam plany są na weekend majowy, czy w domku siedzicie?
Co do dzieci moja ma już 4 lata, ale doczekać się nie może masakra. Ostatnio zaczęła udawać, tzn przyszła do mnie i mi mówi "mamo ja też mam dzidziusia w brzuszku tak jak Ty " hehe.Wachciowa lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
ja toxo przechodziłam 6 lat temu i jak robiłam bedąc w pierwszej ciąży miałam niskie, sprawdzę jak będę chować wielkanocne dekoracje, to ściągne skrzynkę pamiątkowa z ciąży i narodzin Zuzi.
Mamabyć jesteś pewna że czegoś nie poplątałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 12:55
-
Lady Savage wrote:ja toxo przechodziłam 6 lat temu i jak robiłam bedąc w pierwszej ciąży miałam niskie, sprawdzę jak będę chować wielkanocne dekoracje, to ściągne skrzynkę pamiątkowa z ciąży i narodzin Zuzi.
Mamabyć jesteś pewna że czegoś nie poplątałaś? -
Ja dopiero teraz w 8 tygodniu wiem co to sa nudnosci i wrazliwe piersi przez ktore pol nocy nie spie. Boze, jadlam godzine temu a juz mi burczy w brzuchu i mi niedobrze. Musze cos przekasic. I tak ciagle! Ale na nudnosci pomaga jedzenie, niestety