Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:Dziewczyny planujecie zakup poduszki ciążowej? Ja z pewnością się skuszę. Słyszałam o tych poduchach dużo dobrego. Marzy mi się taka w kształcie 'C'.
-
magdzia26 wrote:Ja mam taką z pierwszej ciąży super sprawa bez niej zapewne niewiele bym nocy przespala
A możesz polecić jakąś konkretną firmę? W sieci tego dużo... nie wiadomo, co wybraćmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży nie miałam i baaardzo żałuję.Podkladalam sobie zawsze jakieś cuda między nogi Żeby było wygodniej spać więc tym razem na pewno się zaopatrze :)a orientujesz się jakie są najlepsze czy firma w tym przypadku jest bez większego znaczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 19:23
belle_maman88
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny a nie.przeszkadzają Wam w nocy w spaniu bolace piersi ?? U mnie masakra. A ktoras pytala o bóle podbrzusza. Mnie co jakiś czas pobolewa ale delikatnie i to inny bol niż okresowy. Lekki bardzo. Myślę ze to macica.
O bóle podbrzusza pytalam ja bo do mnie znowu to wróciło. Czuje taki dyskomfort, jakoby coś w środku się działo. Od czasu do czasu cos mnie zakluje i to wszystko. -
Zołzimagic wrote:Dziewczyny a nie.przeszkadzają Wam w nocy w spaniu bolace piersi ?? U mnie masakra. A ktoras pytala o bóle podbrzusza. Mnie co jakiś czas pobolewa ale delikatnie i to inny bol niż okresowy. Lekki bardzo. Myślę ze to macica.
Mnie bardzo przeszkadzaja, chyba kupię jakiś sportowy stanik do spania.Synuś
-
nesairah wrote:Dziewczyny planujecie zakup poduszki ciążowej? Ja z pewnością się skuszę. Słyszałam o tych poduchach dużo dobrego. Marzy mi się taka w kształcie 'C'.
-
nick nieaktualny
-
Mnie bola piersi okrutnie. Ledwo sie ruszam. Rano jest jezcze spoko ale ok 14-15 rwa ze sutki bym oderwala.
Co do poduchy to planuje kupic C od supermami.