Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ile bierzecie progesteronu? ja mam niski i martwi mnie to.. zwiekszyla, sobie dawke lekow i do tego zastrzyki z prolutexu mamMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A85K wrote:Witaj ...jak tam samopoczucie ?
Który to już tydzień?
U mnie 4 tydzień i 5 dzień jak u Ciebie.Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny
Ale też nie przesadzajmy, aby jakąś małą infekcja miała zaszkodzić ja w poprzednich ciazach to ciągle przeziębiona chodziłam organizm bardzo mi się osłabił. Teraz też jestem przeziębiona trudno nie zamierzam się tyrac bo może zaszkodzić dziecku. Co ma być to będzie jeśli ta ciąża skończy się szybciej niż powinna to co zrobię nic... na tak wczesnym stadium ciąży nie mamy możliwość wpłynąć. Wiem to że matka natura jest mądra wie co robi.w 1 ciąży byłam naprawdę chora najpierw zatrulam się oparami od spawania skończyło się na wymiotych 2 dniowych i leczeniu 3 dni w szpitalu, później dostałam zapalenie płuc razem z angina miałam ponad 41 stopni ale mała urodziła się zdrowa. Nie ma co panikowac żadna z nas nie zamknie się w izolatce na te miesiące. Żyć trzeba i się cieszyć z kolejnych serc rosnących w nas moja babcia, dziadek, brat czuwają by maluszek urodził się zdrowy.Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:A ile bierzecie progesteronu? ja mam niski i martwi mnie to.. zwiekszyla, sobie dawke lekow i do tego zastrzyki z prolutexu mam
-
Cześć Mamuśki. Wczoraj M zabrał mnie na "randkę". Byłaby udana gdyby nie te wzdęcia. Szlak by to trafił. Non stop mam gazy. Myślę nad zakupem koszulki "Sorki za bąki, w ciąży to normalka" Wiem, że Groszek polubił kurczka z ryżem w mixie z lodami czekoladowymi Dzisiaj testuję nową herbatkę. Na mdłości i wzdęcia u kobiet w ciąży. Zobaczę co to za cudo. Zapowiada się piękna pogoda. Każdej z nas życzę miłego dzionka.
Monal, A85K, Tizzi, Nola lubią tę wiadomość
-
U mnie gin na ostatniej poniedziałkowej wizycie zobaczył mega zagazowane jelita i pyta czy mam jakieś problemy z tym? dziwne bo nie mam. Nic nie było widać tylko zagazowane jelita. Miała któraś z Was coś takiego?
Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki taka ładna pogoda że aż sie w domu siedzieć nie chce:) u nas to chyba z 20 stopni jest, idziemy z młodą na spacer po rosołku:)
Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Yoselyn82 wrote:A ile bierzecie progesteronu? ja mam niski i martwi mnie to.. zwiekszyla, sobie dawke lekow i do tego zastrzyki z prolutexu mam
Co za piękny dzień, leżę na lerzaczku i wsiąkam wit DWachciowa, Nola lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Monal wrote:U mnie gin na ostatniej poniedziałkowej wizycie zobaczył mega zagazowane jelita i pyta czy mam jakieś problemy z tym? dziwne bo nie mam. Nic nie było widać tylko zagazowane jelita. Miała któraś z Was coś takiego?
Ja tak miałam. Przed następną wizytą kilka godz przed lekarz kazał mi łyknąć espumisan. -
Witam dziewczynki...obserwuje Wasze forum już kilka dni, ale wczoraj byłam u lekarza i mogę śmiało dołączyć...pęcherzyk z dzidziusiem już widać, nawet przez moment bijące malutkie serduszko Mam na imię Ania 32 lata, 7 lat po ślubie...mamy już 6-letniego synka Fabiana. Teraz czekamy na Nasze drugie maleństwo w brzuszku
Tizzi, Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Ja tak miałam. Przed następną wizytą kilka godz przed lekarz kazał mi łyknąć espumisan.
jak zrobilas te serduszka?Wachciowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Anuśka...G wrote:Witam dziewczynki...obserwuje Wasze forum już kilka dni, ale wczoraj byłam u lekarza i mogę śmiało dołączyć...pęcherzyk z dzidziusiem już widać, nawet przez moment bijące malutkie serduszko Mam na imię Ania 32 lata, 7 lat po ślubie...mamy już 6-letniego synka Fabiana. Teraz czekamy na Nasze drugie maleństwo w brzuszku
Witaj wsrod nas i gratuluje drugiego malenstwa i serduszka... ktory to tc?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Anuśka...G wrote:Witam dziewczynki...obserwuje Wasze forum już kilka dni, ale wczoraj byłam u lekarza i mogę śmiało dołączyć...pęcherzyk z dzidziusiem już widać, nawet przez moment bijące malutkie serduszko Mam na imię Ania 32 lata, 7 lat po ślubie...mamy już 6-letniego synka Fabiana. Teraz czekamy na Nasze drugie maleństwo w brzuszku
Już widziałaś małą dzidzię...to który to już tydzień kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 13:18
Laura
-
Szok dziewczyny. Moja mama zapytała mnie wprost czy nie jestem w ciąży bo inaczej wyglądam no i się wydało. Moi rodzice już wiedzą chciałam poczekać chociaż do pierwszej wizyty. No ale mają oczywiście na razie zakaz dzielenia się do informacja
Od rana oczywiście mnie mdli ale da się wytrzymać...
U nas też dzisiaj piękna pogoda
emka29 i Anuśka...G witajcie fajnie, że coraz nas więcej
Na kiedy macie terminy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 14:07
Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
Lea
-
Dziewczyny dziękuję wam serdecznie za ciepłe przyjęcie
Patrząc na wasze rozmowy widzę, że wszystkie dosyć szybko miałyście terminy pierwszych wizyt u ginekologa ja jestem umówiona dopiero na 18.04.2017 r. (będzie to ostatni dzień 6 tygodnia) i zastanawiam się czy to nie za późny termin, ale nie chcę iść za szybko by się nie stresować, że nie będzie czegoś widać, tyle miesięcy starań z mężem i dopiero po inseminacji się udało, taki maleńki bardzo wyczekany cud.
Jak wszystko dobrze pójdzie i kruszyna się będzie dobrze rozwijać to może jeszcze zdążę urodzić przed 30:P (30 lat kończę pod koniec grudnia )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 13:57
Tizzi, A85K, Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho