Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tizzi wrote:Szok dziewczynki. Moja mama zapytała mnie wprost czy nie jestem w ciąży bo inaczej wyglądam no i się wydało. Moi rodzice już wiedzą chciałam poczekać chociaż do pierwszej wizyty. No ale mają oczywiście na razie zakaz dzielenia się do informacja
Od rana oczywiście mnie muli ale da się wytrzymać...
U nas też dzisiaj piękna pogoda
emka29 i Anuśka...G witajcie fajnie, że coraz nas więcej
Na kiedy macie terminy?Tizzi, Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
-
emka29 mi według zwykłego kalkulatora wychodzi 13 grudnia. Szczęśliwa trzynastka , ale zobaczymy co powie lekarz.
Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
A85K wrote:Ja też mam na 4 grudnia...
Kiedy masz następną wizytę u gina ?A85K, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Ja mam 6 kwietnia wizyte moze juz cos zobacze poza tym musze isc po l4Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Ja mam 6 kwietnia wizyte moze juz cos zobacze poza tym musze isc po l4
-
emka29 wrote:Ja dostałam l4 do końca miesiąca.
u mnie w klinice daja na 2 tyg.. nie wiem czy w ogole daja na miesiac..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamaokruszka wrote:Witam się i ja. Dzisiejsza beta 61,3
Kochana witaj juz jestesmy tutaj 3 z jednego watkuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Wizytę mam w najbliższy piątek i zastanawiam się czy nie iść od razu na zwolnienie. W poprzedniej ciąży poroniłam po okropnej infekcji gardła i zatok, którą oczywiście złapałam w pracy, nie dowiedziałam się czy to mutacje czy choroba spowodowała, że tak się stało. Chyba nie chcę tak ryzykować. Poza tym za chwilę otwieramy kolejne biuro i w pracy mam masę stresu no i niestety dźwignia też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 20:02
Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Cudowna pogoda...prawie cały dzień spędziłam z Fabianem na dworzu. Termin na Belly pokazuje mi 29 listopada, ale lekarz na wizycie nic jeszcze nie mówił...teraz idę 14 kwietnia, więc zobaczymy czy potwierdzi tę datę
Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
-
78beti wrote:Czemu chcesz iść na L4 ? Chcesz czy musisz ? Ja bym chyba chciała chodzić do pracy
ja mam fizyczna prace i musze dzwigac i pracuje w systemie zmianowym po 12.. wiec wole nie ryzykowac...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Ale fajnie się tu u nas robi, coraz więcej nas! gratki dla dziewczyn!
Ja jestem taka zmęczona, nie tyle senna tylko poprostu bym leżała, dzisiaj byłam z młodą na polu większość dnia, trampoline ma rozłożoną więc akcja. Poza tym cyc się rozkręca, kamienie mi się robią.
warzywniak nam konik przekopał, dzieje się.
We wtorek mam wizytę, nie mogę się doczekać...
Jak tam u Was?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Yoselyn82 wrote:u mnie w klinice daja na 2 tyg.. nie wiem czy w ogole daja na miesiac..
Nola lubi tę wiadomość
-
Justya85 wrote:Ale fajnie się tu u nas robi, coraz więcej nas! gratki dla dziewczyn!
Ja jestem taka zmęczona, nie tyle senna tylko poprostu bym leżała, dzisiaj byłam z młodą na polu większość dnia, trampoline ma rozłożoną więc akcja. Poza tym cyc się rozkręca, kamienie mi się robią.
Jak tam u Was?
O matko moje cycki to też dwa ciężkie kamienie, ogólnie teren zakazany Poza tym z samopoczuciem różnie, czasem mam 150% energii, a za godzinę ziewam i już nie mam na nic siły. Tak samo jest z zapachami, ostatnio Tż wyrzucił przez okno auta odświeżacz bo myślałam że zwymiotuje hihi. Podsumowując stan jest dziwny, ciężko mi to jeszcze ogarnąć -
Justya85 wrote:Ale fajnie się tu u nas robi, coraz więcej nas! gratki dla dziewczyn!
Jak tam u Was?
Miałam wizytę na 4.04 ale powiedziała , że to za wcześnie I dopiero idziemy 10.04 to jest w poniedziałekLaura