Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A85K wrote:Ja mam 10.04 byłam w piątek ze względu na ingekcie tam na dole ...gin zrobiła mi Usg ale nic nie widziała to był mój 4 tydz. 4 dzień...trochę się tym martwię bo w poprzedniej ciąży w 5 tyg.dokładnie to był 5 tydz widziałam pęzherzyk ciążowy.
Miałam wizytę na 4.04 ale powiedziała , że to za wcześnie I dopiero idziemy 10.04 to jest w poniedziałekA85K lubi tę wiadomość
-
Anuśka...G wrote:Spokojnie, u mnie w pierwszej ciąży dopiero w 6 tygodniu było widać pęcherzyk...każda ciąża jest inna, nie ma potrzeby się zamartwiać, napewno na następnej wizycie zobaczysz już maleństwo
Miłego wieczorkuLaura
-
Witam się z rana.. Jadę dziś na kurs z koleżanką. A tak to Zaczynam się już z stresować czy jutro beta ładnie przyrosnie.
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Witam się z rana.. Jadę dziś na kurs z koleżanką. A tak to Zaczynam się już z stresować czy jutro beta ładnie przyrosnie.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
emka29 wrote:Samopoczucie narazie dobrze. Chyba gorsze będzie w piątek a najgorsze w sobotę rano. Poprzednio na pierwszym usg miałam ciążę pozamaciczna.
U mnie 4 tydzień i 5 dzień jak u Ciebie.
-
Yoselyn82 wrote:A ile bierzecie progesteronu? ja mam niski i martwi mnie to.. zwiekszyla, sobie dawke lekow i do tego zastrzyki z prolutexu mam
-
Monal wrote:U mnie gin na ostatniej poniedziałkowej wizycie zobaczył mega zagazowane jelita i pyta czy mam jakieś problemy z tym? dziwne bo nie mam. Nic nie było widać tylko zagazowane jelita. Miała któraś z Was coś takiego?
-
78beti wrote:Ja biorę 3x2 lutinusa
Co za piękny dzień, leżę na lerzaczku i wsiąkam wit D
-
Tizzi wrote:Szok dziewczyny. Moja mama zapytała mnie wprost czy nie jestem w ciąży bo inaczej wyglądam no i się wydało. Moi rodzice już wiedzą chciałam poczekać chociaż do pierwszej wizyty. No ale mają oczywiście na razie zakaz dzielenia się do informacja
Od rana oczywiście mnie mdli ale da się wytrzymać...
U nas też dzisiaj piękna pogoda
emka29 i Anuśka...G witajcie fajnie, że coraz nas więcej
Na kiedy macie terminy?
-
78beti wrote:Doskonale Cię rozumiem ja najchętniej chodzialabym co drugi dzień na badanie żeby wiedzieć co sie dzieje. Zobaczysz wszystko będzie Ok. Trzymam &&&&
Dzięki za wsparcie..
Masz jakieś objawy?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nola wrote:Ja tez tak wczoraj robilsm i od razu glupie mysli czy mozemy sie na takim wczesnym etapie ciazy na slonce wystawiac? Wiem o plamach przebatwieniach ale nie o to mi chodzilo s samo pytanie czy samemu maluszkowi to nie zaszkodzi? Wiecie moze?
Ja wczoraj też trochę czasu na słoneczku byłam, nawet nie pomyślałam czy mogę, ale z drugiej strony nie ma jeszcze aż tak mocnego słońca więc pozwoliłam sobie na polezakowanie na słoneczkuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Nola ja biorę 3x2 utrogestanu, 3x1 dupka i zastrxyk x prolutexu.
Jutro badam z beta również progesteron.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Nola wrote:A jaki to byl wczesniejszy watek dziewczyny?
Zaczynamy znowu starania.. W zakładce poronienieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️