Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybelle_maman88 wrote:Dziewczynki jestem juz po wizycie
jest serduszko
Co do zmęczenia. Mi się nie nie chce. Jak wracam z pracy, to najchętniej bym się położyła. Nie wiem ile pociągnę jeszcze. W domu mąż mi pomaga jak może. Zajął sie nawet pieleniem ogródka, bo mnie wszystko jedno, że dla mnie może go w tym roku skusić. Prasowania mam tyle że hoho. Ale w Wekend mama przyjedzie to mi podrasuje, ona lubi. Czasem poodkurzam. Kiedyś nie moglam patrzeć na opryskane lustro w łazience, teraz to mi wisi. Mam nadzieję, że w 2 trymetrze będę mieć trochę więcej energii -
hej
Jagna współczuję Ci bardzo tego szalonego dnianiestety jak pracownik chce być fair to się go często nie docenia, a jak pójdzie na wolne to się na nim psy wiesza
jak w pierwszej ciąży powiedziałam kierownikowi że spodziewam się dziecka i chciałabym iść na zwolnienie za 3 tygodnie - żeby kogoś znaleźli na moje miejsce, to jak po tygodniu nie było widać żeby kogoś szukali i zapytałam o to, to usłyszałam "a wiesz, może jeszcze poronisz..." - po takich słowach następnego dnia przesłałam L4.
ja już po wizyciemaluch ma 3,17cm
widać już rączki, nóżki, mózg itp
serduszko bije miarowo, ale pomiar będzie mieć robiony za 3 tygodnie na usg genetycznym
Tizzi wpisz mi proszę w tabelce termin kolejnej wizyty na 1.06
Lady Savage, A85K, Zołzimagic, Edith, zapachmalin, Sunshine_111, Wachciowa, Wonderland, magdzia26, Tizzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigiem- super. Co raz bardziej nie mogę się doczekać soboty.
Po dzisiejszym pobieraniu krwi, wyglądam jakby mnie kto pobił. Straszne mi się porobiły wylewy. Tyle żył i krew Nie chciała lecieć z moich przegubow. Babka musiała sie wbijać obok w żyły. Co się wkłuła , to od razu wylew. -
belle_maman88 wrote:Dziewczynki jestem juz po wizycie
jest piekne serduszko , pecherzyk i dzidzius urosły idealnie ale jest tez maly problem
a moze i wcale nie taki mały bo w macicy pojawił sie tez jeszcze jeden pecherzyk lekarz twierdzi ze ciezko powiedziec czy jest tam płyn czy krew wiec nie nazwał tego oficjalnie krwiakiem. Kazał brac dalej duphaston a jak zapytałam czy mam sie jakos szczegolnie oszczedzac to twierdzi ze nie i ze jesli nie mam plamien albo krwawienia to nie ma sie czym martwic bo to czesty przypadek i z reguły sam sie wchłania
ale ja jestem przerazona !!!!!!!
Nic sie nie przejmuj. Ja mam najgorszy typ krwiaka chyba po taki miedzy dzieckiem a macicą. Od 4 tygodni z nim chodze i wszystko ok. Nie wolno tylko mi dzwigac, uprawiac sportu i seksu xD -
nick nieaktualny
-
ehh ja dzisiaj tez jakis dolek. z jednej strony ledwo łażę, jest mi niedobrze i zasypiam w locie, ale z drugiej mam poczucie ze to przeciez leki i o niczym nie świadczy. Czuję jakiś wewnętrzny niepokój czy jest ok...a do usg jeszcze tyle czasu...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
mycha91 wrote:Nic sie nie przejmuj. Ja mam najgorszy typ krwiaka chyba po taki miedzy dzieckiem a macicą. Od 4 tygodni z nim chodze i wszystko ok. Nie wolno tylko mi dzwigac, uprawiac sportu i seksu xD
A mi nawet nie powiedział jaki rodzaj o seksach tez nic nie wspomnia.Oczywiscie juz sie internetow naczytałam ze powinnam lezec plackiem bo inaczej poronie.Serio powinni mi czasem te internety wyłaczyc...Lady Savage lubi tę wiadomość
belle_maman88
-
Jestem i ja z dobrymi wieściami z moją dzidzią wszystko dobrze , serduszko ładnie biło , jestem taka szczęśliwa , proszę o wpisanie mnie na listę termin porodu 25 grudzień , a tym czasem odezwie się do Was dopiero coś koło wtorku ponieważ jutro wyjeżdżamy na Śląsk na komunie .
moja kruszynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 19:29
zapachmalin, Another, Szczesliwa_mamusia, Sunshine_111, Aztoria, Lady Savage, Wachciowa, malysmok84, Wonderland, Marteczka93, Mamabyc3, A85K, magdzia26, ślązaczka, Edith, migiem, Tizzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny