Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie już mdłości chyba odpuściły na dobre...i pojawiło się ciągłe nasycenie...teraz muszę 2 razy pomysleć czy chce mi się jeść czy pić bo mój żołądek przepuszcza tylko porcje wielkościowo podobne do tych dla dwulatka
Amus to musisz koniecznie skupić się na diecie i restrykcyjnie do niej podejść jak już na początku masz takie cukry
Alxawl ja też myślę, że już teraz będą poprawne wyniki...za wcześnie pobrałaś
Ahhh rabarbar...mmmmmmm...chyba sobie kompocik sprawię....albo i jakieś ciasteczko...mmm
Jeszcze 8 dni do prenatalnych a mi już zaczęły śnić się głupoty...boję się strasznie...w pierwszej ciąży poszłam na usg z myślą, że zdjęcia rozdam połowie rodziny...a okazało się, że serduszko nie bije od 3 tygodni...strasznie boję się powtórki z rozrywki...ale staram się nastawiać pozytywnie...że musi być dobrze...no przecież musi
Miłego dnia dziewczyny...udanych wizyt...kciukam za wszystkie
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
nick nieaktualnyJoozefka teraz będzie dobrze
co było, to bylo. A teraz jest teraz. Serce mu bije jak dzwon
Co do rabarbaru to super wiadomość-bede dzisiaj na targu to zobaczę, kupię i upiekę ciasto. Mój mąż będzie zachwycony. Ja ciasta robię mało słodkie-lubie takie. Ach ten rabarbar.
Amus- gorzka herbata też jest pysznaja pije tylko taką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 09:38
Jooozefka, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku... bez ciazy i w ciazy, rabarbar to zlooo...
Ale powiem Wam, ze fajnie bedzie miec polroczne malenstwa - czerwiec i świeże warzywa! Ach! Juz marze o rozszerzaniu diety dziecieciuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 10:03
Lady Savage lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach! Ma być dobrze, innej opcji nie ma!
Amus87 zaintrygowałaś mnie tematem szynki
W niedziele od początku ciąży pierwszy raz kupiłam sobie szynkę do zjedzenia. Była bardziej dzieciom dedykowana i składowo dobra, bo 98% to samo mięsko z kurczaka bez poprawiaczy smaków. Patrzę, że wędzona i parzona. Zaczęłam szukać po internecie, jak to z tymi szynkami jest.
Ktoś się najprzychylniej wypowiadał o szynce gotowanej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 10:08
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jooozefka wrote:A u mnie już mdłości chyba odpuściły na dobre...i pojawiło się ciągłe nasycenie...teraz muszę 2 razy pomysleć czy chce mi się jeść czy pić bo mój żołądek przepuszcza tylko porcje wielkościowo podobne do tych dla dwulatka
Amus to musisz koniecznie skupić się na diecie i restrykcyjnie do niej podejść jak już na początku masz takie cukry
Alxawl ja też myślę, że już teraz będą poprawne wyniki...za wcześnie pobrałaś
Ahhh rabarbar...mmmmmmm...chyba sobie kompocik sprawię....albo i jakieś ciasteczko...mmm
Jeszcze 8 dni do prenatalnych a mi już zaczęły śnić się głupoty...boję się strasznie...w pierwszej ciąży poszłam na usg z myślą, że zdjęcia rozdam połowie rodziny...a okazało się, że serduszko nie bije od 3 tygodni...strasznie boję się powtórki z rozrywki...ale staram się nastawiać pozytywnie...że musi być dobrze...no przecież musi
Miłego dnia dziewczyny...udanych wizyt...kciukam za wszystkie
Joosefina ja mam podobne cukry mimo diety, jestem załamana, ja już na wszelki wypadek spakowałam się do szpitala, jakby moja powiedziała że musze jechać na polną. -
nick nieaktualnyOk. Doczytałam się, że rabarbar ma dużo kwasu szczawiowego, który wyplukuje wapń, Ale nie jest zabroniony w ciąży pod warunkiem nie jedzenia go za często. Czyli mój kawałek ciasta z upieczonym rabarbarem mi nie zaszkodzi.
A szczawiowa też za mną chodzi
I masz tu babo placek....
Dobra wracam do domu, biorę sie za gotowanie, pieczenie i ogórki małosolne -
nick nieaktualny