Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie Wieści- rewelacji nie ma; z OM niby 7+5 a z usg wyszło 5+6, pęcherzyk urósł ciałko zoltkowe jest i niby cień zarodka bez akcji serduszka. Mam zbadac betę dwa razy i kontrola w poniedziałek czy jest serduszko... nie wiem co myśleć na to wszystko
-
Mini89 wrote:Po wizycie Wieści- rewelacji nie ma; z OM niby 7+5 a z usg wyszło 5+6, pęcherzyk urósł ciałko zoltkowe jest i niby cień zarodka bez akcji serduszka. Mam zbadac betę dwa razy i kontrola w poniedziałek czy jest serduszko... nie wiem co myśleć na to wszystko
Musisz myśleć pozytywnie. Rozmawiaj z Dzidzia. Będzie dobrze. Na naszym wątku są dziewczyny z późniejsza owulką. W poniedziałek będzie biło serduszko jak dzwon -
nick nieaktualnyMini89 wrote:Po wizycie Wieści- rewelacji nie ma; z OM niby 7+5 a z usg wyszło 5+6, pęcherzyk urósł ciałko zoltkowe jest i niby cień zarodka bez akcji serduszka. Mam zbadac betę dwa razy i kontrola w poniedziałek czy jest serduszko... nie wiem co myśleć na to wszystko
-
Mini89 wrote:Po wizycie Wieści- rewelacji nie ma; z OM niby 7+5 a z usg wyszło 5+6, pęcherzyk urósł ciałko zoltkowe jest i niby cień zarodka bez akcji serduszka. Mam zbadac betę dwa razy i kontrola w poniedziałek czy jest serduszko... nie wiem co myśleć na to wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mini89 wrote:No owulacja z monitoringu pewna, ale cykle nie regularne wiec liczę ze to to... implantacja tez w 10dpo bo miałam plamienia ehh byle ten tydzień szybko zlecial
-
ja miałam mieć prenatalne w sobotę ale przed chwilą dzwonili że lekarz ma dyżur w szpitalu w sobotę i mnie przepisali na ten piątek:/ będzie 11t 6d i obawiam się czy to nie za wcześnie:/ najwyżej mi powiedzą żeby przyjść za kilka dni...Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Dla mnie to ewidentnie pod insuline juz
ale ja dr nie jestem
wiemz Zuzą miałam podobnie, i musiałam insulinę brać o 3 w nocy
dlatego mówię że ja już psychicznie szykuje się na pobyt 4 dniowy w szpitalu na polnej w celu ustalenia dawki tej insuliny i konkretnej pory jej brania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:wiem
z Zuzą miałam podobnie, i musiałam insulinę brać o 3 w nocy
dlatego mówię że ja już psychicznie szykuje się na pobyt 4 dniowy w szpitalu na polnej w celu ustalenia dawki tej insuliny i konkretnej pory jej brania.
Mi po tej krzywej o dziwo posadaly cukry taji wyskok mam raz w tyg a raczej okej -
nick nieaktualny