Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalysmok84 wrote:Dzisiaj mam wizytę. Pół nocy nie śpię i denerwuję się bardzo. Trzymajcie kciuki mocno, bo ja już chodzę po ścianach ze strachu..
także myśl pozytywnie i się nie stresuj, bo maleństwo szkodzisz tym stresem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 07:02
-
malysmok84 wrote:Dzisiaj mam wizytę. Pół nocy nie śpię i denerwuję się bardzo. Trzymajcie kciuki mocno, bo ja już chodzę po ścianach ze strachu..
bedzie dobrze! Powodzenia!
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Witam się dziewczyny w znów piękny poranek ( chociaż cała noc lało)
Małysmok spokojnie wszytsko będzie dobrze my czekamy na foto bądź dobre wiesci:)
A z opryszczka tak to jest, że w ciąży lubi się nasilac z powodu osłabionego organizmu . Chociaż ja odpukac jeszcze w życiu nie miałam.
Ja naszczescie całe dnie na nogach więc jeśli w jakiś dzień i potrafię zrobić 25-35km ( mierze czasem ) ale jeśli man powyżej 20 to o godzinie 19 nie wiem co zrobić z nogami tak mnie bolą, że mój Zenona wtedy nienawidzi spać bo wierce się niemiłosiernie.
-
nick nieaktualnyKciukam za wizyty!!!!
Co do niedoborow to czytalam ale watpie. Przed ciaza bralam geriavit a tam jest duuuzo witamin w sumie od 4 tyg nie biore wczoraj wzoelam femibion.... a wczoraj na chama wcisnelam plik chipsow i sobie podraznilam hehe jeszcze troche boli ale juz lzej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siedzę dziś w domu, praca nie ucieknie, a nie chcę się męczyć. Zjadłam troche jajecznicy, pół pączka z bananem I jest lepiej. Te wymioty to chyba były z głodu (wczoraj nie zjadłam kolacji). Martwi mnie jedna rzecz. Wczoraj miałam takie jakby mroczki na prawym oku, a dziś głowa boli po prawej stronie. Myślicie, że to ma związek?
-
Amus87 wrote:Dziewczyny jaka szynke jecie? Bo ja zwykle paczkowaną konserwową ale czytam ze one sa tylko parzone i nie są polecane. Tk nie wiem jakie jesc zeby toxo nie zlapac
-
nick nieaktualnyNesairah-głód, zmęczenie zrobiło swoje. Ja już się nauczyłam, że jak jestem głodna, to choćby była 23, to coś zjem. Byle głodnym się nie kłaść.
A tak w ogóle to jak na początku nie miałam zbytniego apetytu, tak teraz włącza mi się co chwilę ssanie. Nie jestem tym faktem zbytnio zadowolona. Ja jem wędliny domowej roboty, wędzone na gorąco i parzone. Jak do tej pory nie zaraziłam się toxo to i teraz się nie zarażę. Tak myślę. -
cześć
jadę dziś oddać trochę krwi i mocz jeszcze raz. liczę że poprzednia próbka moczu zafalszowala wyniki (wzięłam próbkę moczu o 1 nad ranem bo śniło mi się że jest 7 rano ). jak wyjdzie to samo to ciekawe jakie leki mi podadzą... mam bardzo mocne uczulenie na furagine:/
no i oczywiście wczoraj było pięknie zero wymiotów, mdłości lekkie, samopoczucie bardzo dobre a dziś od rana wymioty. może jak coś zjem po tym pobieraniu to mi się zrobi lepiej...
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! :*Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualnyAlxawi- mogło się zdarzyć, mocz się "zepsul". Ja też tak miałam. Poprzednio sikałam o 4rano, zanim oddałam do przychodni, a potem do laboratorium, to potem wyszły idiotyczne wyniki. Jedno przeczylo drugiemu. Lekarz uznał, że mogły być jakieś zanieczyszczenia. Ostatnio oddałam mocz z 7 rano i już było wszystko dobrze.
Takze trzymam kciuki za Twoje wyniki -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wizyty
Szczęśliwa_Mamusia - ależ owszem, że jestJuż pare razy mama gotowała kompot z rabarbaru, świeżutki można rzec ekologiczny
Pysznyyyyy
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny