Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:tylko u nas nie może dość do konfliktu bo my z partnerem mamy dokładnie taką samą grupę krwi.
Tak, domyślam się, że w historii Alxawl było tak samo, tylko dziewczynie przetaczali krew i coś z tą przetaczaną było nie tak. Przynajmniej ja tak ta historię zrozumiałam.
-
fema86 wrote:Tak, domyślam się, że w historii Alxawl było tak samo, tylko dziewczynie przetaczali krew i coś z tą przetaczaną było nie tak. Przynajmniej ja tak ta historię zrozumiałam
.
lady, trzymaj się tam w szpitalu. życzę Ci żebyś jak najszybciej wyszła bo leżenie w szpitalu to nic fajnego...
i daj znać jak będziesz po usg
ja uciekam odebrać dyplom z uczelniMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Lady Savage wrote:Yoselyn a co u ciebie, jak adopcja?
czekamy na kwalifikacje do warsztatow, w piatek bede dzwonic i bede wiedziec czy juz omawiali nasza pare...mam lekkiego stresa
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja wizyte mam raz na 4 tygodnie. Oczywoscie moge pojechac wczesniej - jesli czuje taka potrzebe, ale Pani dr. Nie uwaza tego za konieczne. Jak bylismy w 6+1 to juz bylo serducho, teraz w 10+4 tez bylo wodac ze dzieciaczek sie ladnie rozwija.q
salenne lubi tę wiadomość
-
Przy tym samym rh u partnerów jest nikłe ryzyko konfliktu serologicznego, ale jednak jest, choć to na prawdę rzadkość. Jednak zdarza się i wcale nie trzeba mieć przetaczanej krwi aby do tego doszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 13:26
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witam sie w 10 tygodniu
Ja teraz mialam wizyty czesciej, 3 w ciagu miesiaca, ale teraz ide dopiero za miesiac na usg genetyczne a tydzien pozniej wizyta u mojej gin a nastepna tez ustalona na miesiac pozniej, wiec chyba juz bedzie raz w miesiacu.Synuś
-
Dziewczynki jest wszystko ok.Bobasek jest zdrowy, jest bardzo niskie ryzyko wystąpienia chorób genetycznych. Uphh.
Termin porodu 28.11 wg CRL. Moja Dzidzia ma 5,53cm.
Ulokowała się wysoko na przedniej ścianie macicy. Ma już narządy. Pępowina trójnaczyniowa. Poniżej przesyłam Wam Kochane, zdjęcia i wyniki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/457837c3fbb7.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31c56bc38f0e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fe50cdd714c.jpgMama Sowa, Jooozefka, Zołzimagic, editchen, Aztoria, Jacqueline, Szczesliwa_mamusia, k878, Aboa, malysmok84, A85K, migiem, Lady Savage, Wonderland, ara, Missjust, Edith, salenne, fema86, [m]alina, Lili91, Tizzi, magdzia26, Sunshine_111, Anuśka...G lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWchciowa jaka spora dzidzia. Fajnie, że wszystko wyszło dobrze.
Ja ledwo byłam na usg w sobotę, a wydaje mi się jakbym była wieki temu. Nie mogę się doczekać 2czerwca.
Wonderland- co się dzieje? Co i dlaczego lekarz tak mówi?Wachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Wachciowa super wiesci !!!!! I super wyniki z pappa
gratki
)
Lozysko z przodu wiec mozesz pozno i slabiej ruchy czuc
Podobno jest większa amortyzacja przy kopniakach.Zobaczę, przekonam się. A już myślałam że takie miłe łaskotanie, taki mizianie to jest to. Pewnie pomyliłam z czymś innym, z jakimś wszędającym się bąkiem w jelitach.
editchen, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWonderland wrote:Od początku to nie wyglądało zbyt dobrze. Poszłam na pierwszą wizytę tydzień temu. Wiem dokładnie, kiedy miałam owu. Test ciążowy wyszedł pozytywny w 12 dpo. Z owu dzień wizyty to był 7t6d, na USG z CRL wychodziło tylko 6t2d (1,5 tyg różnicy) i oczywiście brak serduszka. Lekarz powiedział, że spoko, że może tak być i że jeśli będę się z tym lepiej czuła, żebym przyszła za tydzień. Poszłam wczoraj, zarodek bez serduszka i niewiele większy niż był tydzień temu...