Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
k878 wrote:Wonderland, bądźmy dobrej myśli!
gratuluję udanych wizyt!
kurczę, a mnie podbrzusze boli, wcześniej miałam różne ciągnięcia, kłucia itd., ale od rana to czuję jakbym kamień tam miała i to mocno uwiera, naprawdę że boli np. jak chodzę po schodach. rozważam pójście do lekarza, ale może jednak to normalne? miałyście tak?
ja tak mam... dziewczyny mi pisały tutaj, że to normalne, bo więzadła etc...
-
Ja zauwazylam ze czesto bardziej czuje bol jak mi sie, za przeproszeniem, kupa kula do finiszu ^^
k878, editchen lubią tę wiadomość
-
Wonderland wrote:Mini89 dajesz mi nadzieję, dzięki
23 dni miałaś różnicy między USG a OM czy między USG a owu?
Ja teraz w tej ciaży miałam różnicę 22 dnii zobacz dziś 2 wizyta i dzidzia podgonił
tak że różnica jest tylko tygodniowa. A na pierwszej wizycie w Nfz usłyszałam że dzidzia się nie rozwija. Tak więc ja trzymam kciuki.
-
editchen wrote:sprawdz ile masz tego magnezu w suplemencie. ja zaczelam brac oprocz tego dodatkowo i bole/ kłucia/ ciągnięcia są lżejsze
200 mg dziennie; do tego przecież z jedzenia też coś pewnie wchłaniam; zapytam lekarzaeditchen lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Hej
Mam do Was ogromną prośbę. Czy znajdą się tutaj chętne osoby do wypełnienia ankiety na temat lęku przedporodowego? Potrzebuję zebrać kilka ankiet do pracy magisterskiej.
Bez tego ani rusz..
Jeśli tylko będziecie miały wolną chwilę i ochotę to dajcie mi znak, to odezwę się w prywatnej wiadomości i szczegółowo powiem co i jak.. Byłabym ogromnie wdzięczna
Każdy głos jest na wagę złota
Pomożecie swojej forumowej koleżance?majamia, editchen, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Hej
Mam do Was ogromną prośbę. Czy znajdą się tutaj chętne osoby do wypełnienia ankiety na temat lęku przedporodowego? Potrzebuję zebrać kilka ankiet do pracy magisterskiej.
Bez tego ani rusz..
Jeśli tylko będziecie miały wolną chwilę i ochotę to dajcie mi znak, to odezwę się w prywatnej wiadomości i szczegółowo powiem co i jak.. Byłabym ogromnie wdzięczna
Każdy głos jest na wagę złota
Pomożecie swojej forumowej koleżance?syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
do mnie też
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
melduje się po wizycie Wszystko wygląda ok na szczęście Dzidziuś ma 4,4 cm i był bardzo ruchliwy na usg
wspaniałe uczycie Tizzi wpisz mnie prosze na prenatalne na 24.05 tak jak Ty
Wy dziewczyny macie je na NFZ ? Jedno mnie tylko po wizycie martwi...lekarz kazal odstawic luteine od dzis wieczor Ja wolalabym dla spokoju brac ale musze mu zaufac
Tizzi, Wachciowa, A85K, Zołzimagic, Aztoria, Sunshine_111, Szczesliwa_mamusia, migiem, k878 lubią tę wiadomość