Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto moja śnieżynka.
Jestem w szoku, 4 tyg temu róznica miezy OM a dzieckiem była 3 tyg, a teraz tylko tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 19:59
Jacqueline, Szczesliwa_mamusia, Wachciowa, fema86, Aztoria, A85K, Marteczka93, Tizzi, Sunshine_111, Anuśka...G, migiem lubią tę wiadomość
-
Wonderland wrote:Dziewczyny, wczoraj nie miałam siły już pisać. U mnie sytuacja się nie zmieniła. Lekarz powiedział mi, że gdyby zaczynał pracę, to powiedziałby mi, że nic z tego nie będzie. Jednak pracuje już tyle lat i widział takie przypadki, które wszyscy spisywali na straty, a później wszystko było ok, więc za tydzień znowu zobaczymy co i jak. Po prostu modlę się o cud, ale można powiedzieć, że jestem pogodzona z rzeczywistością...
ale co powiedział dokładnie, czemu juz cię skreślił -
Hej dziewczynki, gratuluję wizyt oraz trzymam kciuki mocno za serduszko u Ciebie wonderland
Ja już siedze jak na szpilkach w pracy, za godzinę będę wchodziła do gabinetu... aaaa ale stres, a myślałam, ze to tylko za pierwszym razem tak będzieteż już bym chciała mieć prenatalne, strasznie bym chciała wiedzieć, że z kruszynką wszystko ok. Oczywiście dam znać co i jak. Będę wdzięczna za trzymanie kciuków ;p
Wonderland, Wachciowa, editchen, magdzia26, migiem lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWachciowa - super wieści
Missjust - trzymam kciuki
A ja czekam do 19:30 żeby zobaczyć moją kruszynkę. Szału zaraz dostanę w domu
Wonderland - trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwotrzymajcie się!
Wachciowa, Wonderland, Szczesliwa_mamusia, Missjust lubią tę wiadomość
-
Wonderland, bądźmy dobrej myśli!
gratuluję udanych wizyt!
kurczę, a mnie podbrzusze boli, wcześniej miałam różne ciągnięcia, kłucia itd., ale od rana to czuję jakbym kamień tam miała i to mocno uwiera, naprawdę że boli np. jak chodzę po schodach. rozważam pójście do lekarza, ale może jednak to normalne? miałyście tak?Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
k878 wrote:Wonderland, bądźmy dobrej myśli!
gratuluję udanych wizyt!
kurczę, a mnie podbrzusze boli, wcześniej miałam różne ciągnięcia, kłucia itd., ale od rana to czuję jakbym kamień tam miała i to mocno uwiera, naprawdę że boli np. jak chodzę po schodach. rozważam pójście do lekarza, ale może jednak to normalne? miałyście tak? -
K878 - może No-spa doraźnie i magnez brać regularnie jeśli nie bierzesz?12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Wonderland wrote:Od początku to nie wyglądało zbyt dobrze. Poszłam na pierwszą wizytę tydzień temu. Wiem dokładnie, kiedy miałam owu. Test ciążowy wyszedł pozytywny w 12 dpo. Z owu dzień wizyty to był 7t6d, na USG z CRL wychodziło tylko 6t2d (1,5 tyg różnicy) i oczywiście brak serduszka. Lekarz powiedział, że spoko, że może tak być i że jeśli będę się z tym lepiej czuła, żebym przyszła za tydzień. Poszłam wczoraj, zarodek bez serduszka i niewiele większy niż był tydzień temu...
Trzymaj się mocno i trzeba być dobrej myśli! U mnie też jest półtora tyg różnicy , jutro idę drugi raz sprawdzić betę a w poniedziałek wizyta. Wierzę mocno ze u nas wszystko ruszy jak trzeba! Z córa w pierwszej ciąży miałam różnice !! 23 dni i teraz zdrowa biega kolo mnieWonderland lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyk878 - ja jakoś do 10 tygodnia miałam regularnie bóle w podbrzuszu. Raz nawet trafiłam z tego powodu do szpitala, bo brzuch bolał mnie całą noc. Wszystko było ok, ale przy następnej wizycie u mojej gin zapisała mi no-spę forte i ustaliła dawkę.
Jeśli ból jest bardzo silny, to może lepiej wybrać się do lekarza, choćby i po to żeby miał Cię uspokoić, że wszystko jest ok.k878 lubi tę wiadomość