Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Progesteronu nie powinno sie ot tak odstawiać, zwłaszcza w I trymestrze kiedy łożysko jeszcze nie wykształciło sie dobrze.
Ile w ogóle brałaś? Powinno sie stopniowo odstawiać, co tydzień po 1 tabletce.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Jestem dzisiaj po szybkim przeglądzie dzidzi. Mamy 5,8cm szczęścia
A prenatalne za tydzień
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze serduszka :*
Nola, malysmok84, Lady Savage, Wachciowa, Marteczka93, A85K, Zołzimagic, Aztoria, Sunshine_111, nesairah, magdzia26, Aboa, Szczesliwa_mamusia, [m]alina, Jacqueline, migiem, k878, Jooozefka, ara lubią tę wiadomość
Lea
-
Macie jakies sprawdzone patenty na bol glowy? Taki troche migrenowy, boli jedna strona i oko i kark...drzemka nie pomaga, zimny oklad tylko na chwile, a przeciwbolowego nie wezme...tak rzadko mnie boli glowa ze zapomnialam zapytac lekarza co awaryjnie mozna robic w takiej sytuacji.Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
malysmok84 wrote:Macie jakies sprawdzone patenty na bol glowy? Taki troche migrenowy, boli jedna strona i oko i kark...drzemka nie pomaga, zimny oklad tylko na chwile, a przeciwbolowego nie wezme...tak rzadko mnie boli glowa ze zapomnialam zapytac lekarza co awaryjnie mozna robic w takiej sytuacji.
i nic nie pomaga
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Dziewczyny mam takie pytanie... czy zdarza Wam się śluz rozciągliwy, ale taki "idealnie płodny"? Bo od kilku dni mam taki mleczny, normalny w ciąży a dziś znalazłam na papierze takie białko jaja i się zastanawiam czy wszystko ok. Dzięki za odpowiedzi
-
malysmok84 wrote:Macie jakies sprawdzone patenty na bol glowy? Taki troche migrenowy, boli jedna strona i oko i kark...drzemka nie pomaga, zimny oklad tylko na chwile, a przeciwbolowego nie wezme...tak rzadko mnie boli glowa ze zapomnialam zapytac lekarza co awaryjnie mozna robic w takiej sytuacji.
-
zapachmalin wrote:Dziewczyny mam takie pytanie... czy zdarza Wam się śluz rozciągliwy, ale taki "idealnie płodny"? Bo od kilku dni mam taki mleczny, normalny w ciąży a dziś znalazłam na papierze takie białko jaja i się zastanawiam czy wszystko ok. Dzięki za odpowiedzi
tak wszystko ok, każda z nas na tym etapie co ty się tak śluzowała xD, no chyba że ma mocny zapach, to wtedy moze świadczyć o infekcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 21:16
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nareszcie jestem już po wizycie. Lekarka miała godzinną obsuwę, myślałam, że zakwitnę w poczekalni.
Moja kruszynka ma już 4,54cm i wierci się niesamowicie
30/05 będę miała usg prenatalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 21:37
magdzia26, Anuśka...G, Lady Savage, zapachmalin, malysmok84, Aztoria, Tizzi, A85K, Zołzimagic, Marteczka93, Szczesliwa_mamusia, Aboa, Wachciowa, [m]alina, Nola, migiem, k878, Jooozefka, ara, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
-
salenne wrote:Dziewczyny, nareszcie jestem już po wizycie. Lekarka miała godzinną obsuwę, myślałam, że zakwitnę w poczekalni.
Moja kruszynka ma już 4,54cm i wierci się niesamowicie
30/05 będę miała usg prenatalnesalenne lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A ja mam schize... mój synek drugi wieczór z rzędu po kąpieli jak go ubieram twierdzi że w naszej sypialni ( ja śpię z nim sama na dole a mąż na górze w sypialni) stoi przy oknie pan...dzisiaj nawet mi go dokładnie opisał