Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie nie bolą wcale, czasem trochę swędzą nic więcej.
Za to trądzik mnie wykończy. Wyglądam jak wulkan po erupcjiZ pewnością od nikogo nie usłyszę, że ciąża mi służy. Mojej twarzy ewidentnie nie służy.
Ja poszłam na l4 2 dni po pozytywnej becie. I to była bardzo dobra decyzja. Wcale mi tam nie tęskno ale ja wiedziałam, że już tam nie wrócę. -
nick nieaktualnyaknelam- dobrze,że nie masz już krwawień, bo to zawsze niepokojące. Fajnie,że lekarz mimo późnej pory miał cierpliwość, to się docenia. Nie to co moja jędza. Zdaję sobie sprawę co przeżyłaś. Tak jak pisałam wcześniej, spróbuj się skontaktować jakoś z poprzednim lekarzem.
Lady- to fajnie, że pieczenie Ci przeszło
Piekę ciasto drożdżowe z truskawkami. przyszłemu tatusiowi się zachciało. pracoholizm wychodzi, bo już mi się tęskni za pracą. O dziw...nawet nie jestem jeszcze dzisiaj zmęczonaWczoraj o tej porze marzyłam o drzemce.Jak lekarz pozwoli, to pewnie jeszcze trochę popracuje. Jak nie, to trudno, Cudaczek najważniejszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 09:44
-
głupi telefon... nasmarowałam posta, coś mi się przesunęło i zniknęło :[
i już tego wszystkiego nie odtworzę z pamięci - to chyba też objaw ciąży, haha
co do L4, to nie ma bata, dziecko w tym momencie najważniejsze, nie ma co się szczypać; nie wybaczyłabym sobie gdyby coś się stało przez to, że pracowałam i się stresowałam i męczyłam bardziej niż powinnam.
Któraś pytała o magnez - ja biorę Magne B6, to jest lek i myślę, że teraz warto na to uważać, leki są inaczej produkowane i wprowadzane na rynek niż suplementy, większa kontrola jest.
Jeszcze 3 dni do USG... a ja wciąż przeziębionaCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
MalaHD wrote:Ja dopiero w przyszły piątek
Mam trochę schizę ale jeszcze nie wyszukuje chorób w internetach więc nie jest aż tak ze mną źle
Detektor pomaga, oj zdecydowanie!
Dziewczyny kiedy robiłyście pappa? W dniu usg? Można zrobić tydzień wcześniej?
Pappe robiłam tego samego dnia tuż po usg. I właśnie dzwonili,że wyniki są do odebrania, kolejny stres.
Dziewczyny, które już odebrały wyniki, powiedzcie czy one są jakoś opisane, czy to są tylko liczby, które lekarz musi zinterpretować?? Ja swoje badanie robiłam w luxmedzie, w sumie byłam tak zestresowana na usg,że nawet nie zapytałam lekarza jak to później dalej wygląda. -
aknelam wrote:Pappe robiłam tego samego dnia tuż po usg. I właśnie dzwonili,że wyniki są do odebrania, kolejny stres.
Dziewczyny, które już odebrały wyniki, powiedzcie czy one są jakoś opisane, czy to są tylko liczby, które lekarz musi zinterpretować?? Ja swoje badanie robiłam w luxmedzie, w sumie byłam tak zestresowana na usg,że nawet nie zapytałam lekarza jak to później dalej wygląda.
Ja mam same liczby (Alab) i napisane, że wyniki może zinterpretować lekarz przy wykorzystaniu specjalnego oprogramowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 10:58
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4e833130039.jpg
Nie wiem czy to można uznać za ciążowyale dzisiaj z rana więc na pewno nie wzdęcia
a przed ciąża takiego nie miałam noi wciągnąć też się nie da...
Jacqueline, zapachmalin, fema86, Wachciowa, editchen, bebloszka90, Aztoria, Lady Savage, salenne, Szczesliwa_mamusia, Angie 31, Jooozefka, Sunshine_111, Nola, Tizzi lubią tę wiadomość
-
ooo dziewczyny, wlasne odebralam getry ciazowe....czemu nikt mi nie powiedzial ze to takie wygodne?! jaki luz! jaka ulga! no siedze i sie ciesze lizem w majtkach :p
k878, Szczesliwa_mamusia, editchen, zapachmalin, magdzia26, Lady Savage lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4e833130039.jpg
Nie wiem czy to można uznać za ciążowyale dzisiaj z rana więc na pewno nie wzdęcia
a przed ciąża takiego nie miałam noi wciągnąć też się nie da...
śliczny -
nick nieaktualnyDziewczyny, czy któraś z Was chodzi na jakieś zajęcia ruchowe dedykowane dla ciężarnych?
Ja właśnie wróciłam z pierwszych w życiu zajęć jogi i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolonaDosłownie mnie na głowie postawili. No i mam takie fajne poczucie zrobienia czegoś dla siebie - dla swojego ciała i umysłu
Edith, Nola lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Nie, aż tak bardzo się nie martwię. Porownalam właśnie wyniki ze szpitalnymi i widzę, że się poprawiły. Czyli tardyferon działa
PS. witam się w 13 tygodniuPojutrze prenatalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 12:20
Szczesliwa_mamusia, Wachciowa, magdzia26, Aztoria, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Ja dopiero w przyszły piątek
Mam trochę schizę ale jeszcze nie wyszukuje chorób w internetach więc nie jest aż tak ze mną źle
Detektor pomaga, oj zdecydowanie!
Dziewczyny kiedy robiłyście pappa? W dniu usg? Można zrobić tydzień wcześniej?
Ja robilam tydzień wcześniej a na usg potwierdzenie wyniku z usg
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤