Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, Aztoria, salenne, nesairah, malysmok84, magdzia26, [m]alina, Wachciowa, editchen, kaka470, belle_maman88, Jagna0707, Eli, bebloszka90, 78beti, emilydread, Angie 31, Nola, Sunshine_111, Marteczka93, k878, fema86, migiem, Jooozefka, Edith, ara, Tizzi lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Córka w 11t2d miała 50mm równo, także ciut większa, ale niewiele, doliczając te pare dni
Ufff ależ mi ulżyło
Usg szybciutko było, ale lekarz mówi, że krwiaków nie ma, a nie mówił nic o kosmówce czy blisko szyjki może, ja nie pytałam, ale kazał się nie szwędać i leżeć ile mogę jeśli widzę, że po chodzeniu mam gorzej.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualny
-
Ja pieprze dziewczyny... dostalam dzisiaj w robocie taka zjebke ze masakra - zero jakichkolwiek oporow zrby tak zjebac kobiete w ciazy. Bo moja wizja dotyczaca przedstawienia nie spodobala sie dyrekcji. Wszystko bylo zle, wszystko bylo chujowo.
Czasami sie zastanawiam - po co ja tam jeszcze siedze na sile... -
mycha91 wrote:Ja pieprze dziewczyny... dostalam dzisiaj w robocie taka zjebke ze masakra - zero jakichkolwiek oporow zrby tak zjebac kobiete w ciazy. Bo moja wizja dotyczaca przedstawienia nie spodobala sie dyrekcji. Wszystko bylo zle, wszystko bylo chujowo.
Czasami sie zastanawiam - po co ja tam jeszcze siedze na sile...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 23:21
-
tak samo - jestem jeddynym nauczycielem mojego przedmiotu w szkole. Chcialam pracowac do konca roku, zeby nie zostawiac pracodawcy na lodzie i dzieciakom nie utrudniac wszystkiego. Nie spodziewalam sie jakiegos traktowania specjalnego - jedynie wyrozumialosci dla odmiennego stanu.
Dzis podczas tej "rozmowy" cisnienie mialam takie ze az czukam zyle na szyji, a po wyjsciu z pracy poprostu sie poplakalam.
Chcesz byc dla pracodawcy dobry, nie leciec odrazu na zwolnienie, a tu dostajesz jeszcze po dupie bez mrugniecia okiem... bylo brac to L4 juz od 13.05 tak jak naciskal maz i Pani doktor... -
mycha91 wrote:tak samo - jestem jeddynym nauczycielem mojego przedmiotu w szkole. Chcialam pracowac do konca roku, zeby nie zostawiac pracodawcy na lodzie i dzieciakom nie utrudniac wszystkiego. Nie spodziewalam sie jakiegos traktowania specjalnego - jedynie wyrozumialosci dla odmiennego stanu.
Dzis podczas tej "rozmowy" cisnienie mialam takie ze az czukam zyle na szyji, a po wyjsciu z pracy poprostu sie poplakalam.
Chcesz byc dla pracodawcy dobry, nie leciec odrazu na zwolnienie, a tu dostajesz jeszcze po dupie bez mrugniecia okiem... bylo brac to L4 juz od 13.05 tak jak naciskal maz i Pani doktor...tylko to, ze lubie dzieci i lubie z nimi pracowac trzyma mnie w tym zawodzie.
-
Ja znowu mam krwawienie ale takie obfite, wlasnie wylądowałam w szpitalu. Z dzidziusiem na szczęście wszystko dobrze. Modle sie zeby to wszystko sie w końcu szczęśliwie skończyło
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Kala- trzymam &&& na pewno wszystko będzie OK
Co do pracy to ja tez coraz częściej zastanawiam sie po co tam jeszcze chodzę ? U mnie sprawa wyglada tak ze nie mam prawie żadnych szans wrócić na swoje miejsce wiec ciagle zastanawiam sie po co to robię. Chyba tylko dlatego ze mam fajny zespół i nie chce ich teraz zostawiać bo mamy duży projekt na głowiehttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Mycha - boże, co za ludzie
chociaż nie, to nie zasługują na nazywanie ich ludźmi za takie traktowanie
Kaka - ty miałaś krwiaka jakiegoś chyba, tak? Współczuję stresu, to sobie maluszki straszą wiele z nas. Proponuje zapisywać owe przewinienia i potem potrącać z kieszonkowegoa tak poważnie to trzymam kciuki
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualnyKala- trzymaj się. Dobrze, że z maluchem wszystko w porządku i jesteś pod opieka.
Co do pracy, to ja akurat jestem szefem sama sobie, ale muszę jakoś dodciągnąć do lipca, żeby dostać troszkę więcej pieniążków. Więc czerwiec muszą jakoś przebiedowac i lipiec tez, bo kasę z Zusu dostanę dopiero w sierpniu, a składki trzeba zapłacića pracować nie wiele moge
Mam koleżankę, która pracuje w szkole, akurat początek maja, to był jej 22tydzien. Była już tak zmęczona, że nie dała rady dodciągnąć do końca roku, trudno, poszła na zwolnienie. Z doświadczenia mojego wiem, bo pracowałam nie raz na etacie, że w dzisiejszych czasem rzadko ktoś kogoś docenia,bo się wydaje ludziom, że jak nie ty to ktoś inny. Człowiek ma wyrzuty sumienia ( sama wielokrotnie chodziłam chora do pracy), a i tak Cię nie docenia. Pamiętam jak kiedyś tydz chodziłam z angina, w końcu wzięłam 4d l4, boże, jaka była awantura.
Kiedyś przeczytałam fajny cytat:
Jak mało znaczysz dla pracodawcy, kiedy idziesz prosić o podwyżkę, a jak wiele, gdy prosisz o urlop ( tudzież idziesz na zwolnienie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 06:45
-
nick nieaktualnyJacqueline- mój mąż się już śmiał, że jak dziecko będzie miało 15lat, to idzie do pracy, co by ten cały stres i badania w ciąży odpracować
śmiałam się do brzucha, że w takim razie na nie wychodzić do 18stki
Dziś rano ( raniej) słuchałam serduszka i słyszałam jak moje dziecko kręci fiołki. Śmieszny dźwięk