Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję. Ja przez wszystkie usg mam 170-176. Pytałam gin czy to nie za wysokie Ale mowi że bardzo dobre. Akurat w czasie 11.4 było 174.
Oczywiście wierzę lekarzowi Ale proszę tez o Wadze wpisy czy właśnie tętna ok 175 są ok.
Stąd prośba o Wadze wpisyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 21:51
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Cześć Dziewczyny. Przepraszam że wbijam między Wasze rozmowy Ale mam nadzieję ze któraś z Was będzie mogła odp na moje pytanie.
Jakie bylo tętno płodu na Waszym usg w czasie 12tc ? (Mam na myśli czas ok 11.3-11.5)
Będę wdzięczna za odp.
U mnie w 11t4d z tego co widzę na usg było 174/min -
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Cześć Dziewczyny. Przepraszam że wbijam między Wasze rozmowy Ale mam nadzieję ze któraś z Was będzie mogła odp na moje pytanie.
Jakie bylo tętno płodu na Waszym usg w czasie 12tc ? (Mam na myśli czas ok 11.3-11.5)
Będę wdzięczna za odp. -
Dziewczyny ja tak z innej beczki ma problem kompletnie nie mam pomysłu co kupić mężowi od córki na dzień taty , jest jeszcze sporo czasu ale wolę już na przód pomyśleć, w zeszłym roku nie miałam kompletnie jak się ruszyć i było mu smutno , tym razem nie chce do takiej sytuacji dopuścić , on o dniu Mamy zawsze pamięta . Laurka jest jego "córeczką tatusia " z góry dziękuje za pomoc
-
Amus87 wrote:Grzybka tez masz? Czym leczysz?
od wczoraj biorę też antybiotyk dalacin c 300 na bakterie w moczu... ogólnie to co ide do lekarza to mi coś w tych wynikach znajdą i wracam z siatkami lekówten heviran to się mocno zastanawiam czy brać do tego wszystkiego
mam też claritine przepisany na alergie ale lekarka doradzila żeby go brać jak skończę antybiotyk.
u mnie na prenatalnych w 11t6d serduszko biło 160uderzen na minutęMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
magdzia26 wrote:Ja też uwielbiam tatara i sushi a o dziwo toxo nie przechodzilam
Ja tak samo - tatar, sushi, steki medium well i zero przeciwcial na toxo... -
Amus87 wrote:To ma dzieciaczek dobre
u mnoe bylo 182 ale dziecię skakalo jak szalone akurat;) po 12 tyg tetno zwalnia i moze byc np 160
U mnie 12+2 bylo 158, ale babol spal akurat -
magdzia26 wrote:A sushi muszę sobie zakupić tylko niestety z pieczona ryba ale lepsze takie niż żadne...
A tak wgle to dzieki! Narobilas mi takiej ochoty ze w piatek zrobie nam na obiad sushi z pieczonym lososiem!magdzia26, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
kaka470 wrote:Dziewczyny ja tak z innej beczki ma problem kompletnie nie mam pomysłu co kupić mężowi od córki na dzień taty , jest jeszcze sporo czasu ale wolę już na przód pomyśleć, w zeszłym roku nie miałam kompletnie jak się ruszyć i było mu smutno , tym razem nie chce do takiej sytuacji dopuścić , on o dniu Mamy zawsze pamięta . Laurka jest jego "córeczką tatusia " z góry dziękuje za pomoc
kaka470, editchen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Mam wykres norm dla plodu do 13 tyg jest 160-180 ( wyszukalam od kuby badania ;p ) mial 176 ale ja sie mega stresowalam zreszta dzisiaj tez
Norma do 13tc to tętno do ok 180 tak ? I wid ze ze też miałaś 176.
Dzięki raz jeszcze.