Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam ochote dzis na frytki i mam zupe pomidorowa
Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
magdzia26 wrote:Kapusta kiszona jest przepyszna a i na obiad robi się już babka ziemniaczana a u was?
Mięso mielone, sos i makaron, domowe spaghettiYoselyn82, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Mięso mielone, sos i makaron, domowe spaghetti
smaka mi narobilas...oj nie ladnie, nie ladnieWachciowa lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Wachciowa wrote:Mięso mielone, sos i makaron, domowe spaghetti
dzisiaj mąż schabowego a my ziemniaki z kefirem:)
ja to wogóle mam takie kwaśne smakiWachciowa lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Yoselyn82 wrote:smaka mi narobilas...oj nie ladnie, nie ladnie
Mamuśka do garów i hej!! żartuje. Dzisiaj poszłam na łatwiznę "sos domowy do spaghetti" marki Łowicz 20 min i gotoweAnuśka...G lubi tę wiadomość
-
Tizzi wrote:Nie mogę się już doczekać serduszka
Mam pytanie. Na pierwszej wizycie jeszcze nie będzie słychać tylko będzie widać pikajacy punkcik czy jak?
Kiedy będzie można usłyszeć serduszko?
Jak się nie mylę to będzie twój 6+3 czyli powinnaś już ujrzeć pikający punkcik a jeśli twój gin ma dobry sprzę to usłyszysz jego bicieWachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
Laura
-
Tizzi wrote:Nie mogę się już doczekać serduszka
Mam pytanie. Na pierwszej wizycie jeszcze nie będzie słychać tylko będzie widać pikajacy punkcik czy jak?
Kiedy będzie można usłyszeć serduszko?
To zależy od gina, są różne szkoły, moja np nie daje słuchać serduszka do 30 tygodnia, mówi że to niebiezpieczne, ja jej ufam, ale wiem że jak byłam w ciąży z Zuzą to wiele lasek z forum miało już pierwszy kontakt z serduszkiem dziecka na pierwszej wizycie, tzn słyszały.Tizzi lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:u mnie łazanki dla partnera i Zuzi, a ja sama od rana wpierdzielam buraki, w ogóle buraki to hit jeszcze zanim wyszedł test, taka chcica na nie.
ja mam chcice na ogorki kiszonemagdzia26 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:ja mam chcice na ogorki kiszone
z córką miałam odwrotnie, zero mięsa, same owoce
Ja żeby nie było zaczęłam się zastanawiać czy aby tam nie powinno być coś, znaczy zarodek.... on wcale tak nie przybliżał strasznie obrazu, nie szukał na siłe, mówił że na dniach powinien być no ale zastanawiam... ehhhh
A co jutro na obiad:)? bo nie mam weny...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Zołzimagic wrote:Dziewczyny, dolaczam i ja wstepny termin 16.12. W styczniu, w moje urodziny poronilam,a udalo sie teraz po drugiej @. Oby bylo dobrze:)
Zołzimagic lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Zołzimagic wrote:Dziewczyny, dolaczam i ja wstepny termin 16.12. W styczniu, w moje urodziny poronilam,a udalo sie teraz po drugiej @. Oby bylo dobrze:)
Witam I gratuluję mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzeZołzimagic lubi tę wiadomość
Laura
-
aknelam byłaś już u lekarza?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka