Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmocniej unikamy surowych jaj (np. W kremach czy sernikach na zimno) oraz surowego miesa. Uwazamy na mleko niepsteryzowane - takie "od krowy". Reszte mozna - slowa mojego ginekolog jak mu sie szwagierka zapytala.
Tizzi, Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:SERA PLESNIOWEGO NIE MOZNA JESC JESLI JEST Z MLEKA NIEPASTERYZOWANEGO (TUREK PRESIDENT ITEP WSZYSTKIE SA Z PASTERYZOWANEGO)
A miod jest niebezpiecxny dla niemowlakow a nie dla ciezarnych ktorych przewod pokarmowych usuwa botuliny.
Mozna jesc grzyby np.pieczarki. czy boczniaki
Uwazac trzeba za to na herbaty malinowe - bo maja liscie maliny mogace dzialac naskórczowo. Owoc maliny mozna jesc.
Dzięki kochana ...ja gdzieś czytałam , że nie można jeść ale widocznie ten artykół musiał napisać jakiś nieuk...
Przyznaje ci racjęLaura
-
Tizzi wrote:LadySavage super beta!
A85K a miodu dlaczego nie?
78beti no co tyu nas to wszystko wina hormonów więc według mnie nie masz się czym martwić
Mycha91 ma rację można jeść miód tylko chodzi, że niemowlaki nie mogą jeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 18:17
Wachciowa lubi tę wiadomość
Laura
-
A85K wrote:Dzięki kochana ...ja gdzieś czytałam , że nie można jeść ale widocznie ten artykół musiał napisać jakiś nieuk...
Przyznaje ci rację
Wydaje mi sie ze poza tymi surowymi miesami i jajami i mlekami to trzeba sie we wszystkim rozsadkiem kierowac ^^A85K, Tizzi, Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Wydaje mi sie ze poza tymi surowymi miesami i jajami i mlekami to trzeba sie we wszystkim rozsadkiem kierowac ^^
I w tym przyznaje Ci rację przedewszystkim umiar I rozsądek w jedzeniu niektórych pokarmówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 18:22
Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
Laura
-
Dziewczyny padam po dzisiejszej pracy. Czy też tak macie, że po pracy czujecie się jakbyście cały dzień węgiel przerzucały ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 18:41
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
Nola wrote:Kobitki a kluje was jajnik w ciazy? Mnie jakis czas temu wyraznke lewy teraz prawy ehhh logiki nie widze
kłuja na przemian, ale nie caly czasMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cera może się pogorszyć w 1 i 3trymestrze najpiękniej wygląda się w 2
Co do jedzenia to głównie mięso surowe, a mleko nawet może być od krowy byle by przegotowane. Najważniejsży jest rozsądek i nie popadać w paranoje takie moje zdanie.
Kremy na rozstępy w sumie ja wolę olejek arganowy najważniejsza jest systematyczność. A taka prawda jak mają nam wyjść to wyjdą mimo stosowania kremu za 200zl. Najlepiej codziennie a jak brzuszek rośnie mocno to 2 razy bądź nawet więcej gdy tylko skóra zacznie swedzac. Ja pod koniec 2 razy dziennie olejek na brzuch i około 2-3 razy zwykły balsam i mam na brzuchu może z 4 rozstępy po bokach
Mnie kuja jajniki to normalne całkowicie
A85K, Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość