Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmocniej unikamy surowych jaj (np. W kremach czy sernikach na zimno) oraz surowego miesa. Uwazamy na mleko niepsteryzowane - takie "od krowy". Reszte mozna - slowa mojego ginekolog jak mu sie szwagierka zapytala.
Tizzi, Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:SERA PLESNIOWEGO NIE MOZNA JESC JESLI JEST Z MLEKA NIEPASTERYZOWANEGO (TUREK PRESIDENT ITEP WSZYSTKIE SA Z PASTERYZOWANEGO)
A miod jest niebezpiecxny dla niemowlakow a nie dla ciezarnych ktorych przewod pokarmowych usuwa botuliny.
Mozna jesc grzyby np.pieczarki. czy boczniaki
Uwazac trzeba za to na herbaty malinowe - bo maja liscie maliny mogace dzialac naskórczowo. Owoc maliny mozna jesc.
Dzięki kochana ...ja gdzieś czytałam , że nie można jeść ale widocznie ten artykół musiał napisać jakiś nieuk...
Przyznaje ci racjęLaura
-
Tizzi wrote:LadySavage super beta!
A85K a miodu dlaczego nie?
78beti no co ty u nas to wszystko wina hormonów więc według mnie nie masz się czym martwić
Mycha91 ma rację można jeść miód tylko chodzi, że niemowlaki nie mogą jeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 18:17
Wachciowa lubi tę wiadomość
Laura
-
A85K wrote:Dzięki kochana ...ja gdzieś czytałam , że nie można jeść ale widocznie ten artykół musiał napisać jakiś nieuk...
Przyznaje ci rację
Wydaje mi sie ze poza tymi surowymi miesami i jajami i mlekami to trzeba sie we wszystkim rozsadkiem kierowac ^^A85K, Tizzi, Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Wydaje mi sie ze poza tymi surowymi miesami i jajami i mlekami to trzeba sie we wszystkim rozsadkiem kierowac ^^
I w tym przyznaje Ci rację przedewszystkim umiar I rozsądek w jedzeniu niektórych pokarmówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 18:22
Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
Laura
-
Dziewczyny padam po dzisiejszej pracy. Czy też tak macie, że po pracy czujecie się jakbyście cały dzień węgiel przerzucały ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 18:41
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
Nola wrote:Kobitki a kluje was jajnik w ciazy? Mnie jakis czas temu wyraznke lewy teraz prawy ehhh logiki nie widze
kłuja na przemian, ale nie caly czasMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cera może się pogorszyć w 1 i 3trymestrze najpiękniej wygląda się w 2
Co do jedzenia to głównie mięso surowe, a mleko nawet może być od krowy byle by przegotowane. Najważniejsży jest rozsądek i nie popadać w paranoje takie moje zdanie.
Kremy na rozstępy w sumie ja wolę olejek arganowy najważniejsza jest systematyczność. A taka prawda jak mają nam wyjść to wyjdą mimo stosowania kremu za 200zl. Najlepiej codziennie a jak brzuszek rośnie mocno to 2 razy bądź nawet więcej gdy tylko skóra zacznie swedzac. Ja pod koniec 2 razy dziennie olejek na brzuch i około 2-3 razy zwykły balsam i mam na brzuchu może z 4 rozstępy po bokach
Mnie kuja jajniki to normalne całkowicie
A85K, Wachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość