Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wachciowa wrote:Dzisiaj obudziłam się z ogromnym pryszczem na nosie. Wyglądam jak Rudolf czerwononosy
Na czole i na brodzie dopiero rosną. Progesteron Beti. To ten paskudny hormon sprawia, że jesteśmy takie bleee. z drugiej strony nasze Groszki potrzebują go jak najwięcej.Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Kupiłam z rossmanna użyłam już 2 razy. Leży na półce od tygodnia u mnie z systematycznością to ciężko. Może się zmobilizuję.
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Witam nowe Mamusie
Ja dziś zrobiłam porządki w szafach, troszkę się zmęczyłam, cztery razy piwnica dom...ale warto było. Ogólnie to strasznie mnie irytuje, że tak szybko zaczynam sapać i ciężko oddychać, jestem z tych osób z adhd...a tu trzeba trochę zwolnić.
U mnie jest całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży. Z Fabianem śmigałam na wysokich obrotach do końca, nie miałam prawie wogóle dolegliwości ciążowych. A teraz szybko się męczę, mam nudności, pogorszyła mi się cera, włosy mam sztywne jak druty, jestem normalnie jakaś brzydka i oWachciowa lubi tę wiadomość
-
witam nowe mamusie, będzie dobrze obie urodzicie w grudniu śliczne bobaski
myślałyście już o imionach, ja bym chciała chłopaka, bo mam upatrzone imię, od dawna Nikodem Mikołaj
z dziewczynką podoba mi się tyle imion, że się zdecydować nie umiem; podoba mi się Frania, Elżbietka, Wiktoria, Michasia. No masakra.Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Ale mnie muli od popoludnia, mam nadzieje ze to dobry objaw... dzwiga mi sie do gory normalnie wszystko....Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A85K wrote:Mnie to głowa boli praktycznie codziennie ale nie chce brać tabletki.
Teraz zjadłabym sobie coś ale sama nie wiem na co mam ochotę. Mam pragnienie I zjadłabym najchętniej pizze...I to duuużżąą.
Widzę że mamy podobne smaki:) MAcie jakiś sprawdzowy przepis na ciasto do pizzy?A85K, Wachciowa lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Lady Savage wrote:witam nowe mamusie, będzie dobrze obie urodzicie w grudniu śliczne bobaski
myślałyście już o imionach, ja bym chciała chłopaka, bo mam upatrzone imię, od dawna Nikodem Mikołaj
z dziewczynką podoba mi się tyle imion, że się zdecydować nie umiem; podoba mi się Frania, Elżbietka, Wiktoria, Michasia. No masakra.A85K, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
My to najczęściej zamawiamy pizze.
Nie mam przepisu na ciasto do pizzy ale w necie pełno jest tego.
Ja mam ochotę na coś tłustego typu pizza , zapiekanka albo gołąbki...normalnie ślinka mi leci na samą myślWachciowa, Nola lubią tę wiadomość
Laura
-
A ja nie mam już na nic ochoty wynoszac śmieci przebilam sobie nogę kolcem od jakiegoś drzewa boli paskudnie i jeszcze się wku**am bo pozyczylam siostrze lozeczko bo za 2 tyg rodzi i byłam przekonana że ono ma wymiar 70x140 ona kupiła wszystko pod ten wymiar (materac, przewijak itp) a dzisiaj się okazało że jednak lozeczko ma 60x120 i nic nie pasuje
-
Anuśka...G wrote:Witam nowe Mamusie
Ja dziś zrobiłam porządki w szafach, troszkę się zmęczyłam, cztery razy piwnica dom...ale warto było. Ogólnie to strasznie mnie irytuje, że tak szybko zaczynam sapać i ciężko oddychać, jestem z tych osób z adhd...a tu trzeba trochę zwolnić.
U mnie jest całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży. Z Fabianem śmigałam na wysokich obrotach do końca, nie miałam prawie wogóle dolegliwości ciążowych. A teraz szybko się męczę, mam nudności, pogorszyła mi się cera, włosy mam sztywne jak druty, jestem normalnie jakaś brzydka i o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 05:01
-
Wachciowa wrote:Witam nowe Koleżanki.
Zeżarłam loda śmietankowego z wiśniami mniam mniam i nie mam wyrzutów sumienia.
Ja nie mam dobrego przepisu na pizzę.
-
Ja tez już nie śpię
Co do imion to my mamy taka zasadę ze powinno ono rozpoczynać sie na pierwsza literę imienia mojego albo męża - tak to sobie wymyśliliśmy
Ja dzisiaj miałam pierwszy sen erotycznyWachciowa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png