Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaokruszka wrote:Beta 594.5, przyrost 182% w 24 godziny. Czyżby szykowały się bliźniaki?
Gratuluję faktycznie bardzo wysoki przyrost niedługo pewnie się dowiemy. A kiedy idziesz do gina? -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny - ja powoli wraca do zycia - sennosc przechodzi chociaz szybko sie mecze.
Co do jedzenia to jem wszystko, ale jednego dnia jestem bardziej owocowa, drugiego nabialowa - dzis robie salatke z ryzem i kurakiem bo za mna chodzi.
Sushi mozna jesc w ciazy o ile jest z gotowana badz smazona ryba - poza tym jest tam tylko ryz i warzywa wiec bez przesady.... -
Mamaokruszka wrote:Beta 594.5, przyrost 182% w 24 godziny. Czyżby szykowały się bliźniaki?
gratuluje... a to nie dzis robilas po 48h? z tego co wiem robilas w poniedzialek i dzis czyli 48hWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 11:32
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
mycha91 wrote:Hej dziewczyny - ja powoli wraca do zycia - sennosc przechodzi chociaz szybko sie mecze.
Co do jedzenia to jem wszystko, ale jednego dnia jestem bardziej owocowa, drugiego nabialowa - dzis robie salatke z ryzem i kurakiem bo za mna chodzi.
Sushi mozna jesc w ciazy o ile jest z gotowana badz smazona ryba - poza tym jest tam tylko ryz i warzywa wiec bez przesady....
Dokladnie, w pierwszej ciazy swirowalam z jedzeniem, w tej bede madrzejsza kocham sushi i pewnie rax albo 2 sobie zjem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 11:36
-
SusannaDean wrote:U mnie wczoraj lekkie plamienie a raczej sluz zabarwiony koloru bezowego dzis kremowy sluz, oczywiscie panikowalam jak to ja ale nic sie poza tym nie dzieje.
A mi od rana tak nie dobrze że masakra:( z córką nie wiedziałam co to mdłości... jeszcze byłam w chińczyku to szybciej wyszłam niż weszłam, zawsze ten smród mnie dobijał a teraz to masakra.
No to czekamy na wieści z wizyt Angie 31 i Agii81
Miłego dnia dziewczynki!Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualnyJustya85 wrote:Może jakaś żyłka pękła, nie stresuj się napewno się nie powtórzy.
A mi od rana tak nie dobrze że masakra:( z córką nie wiedziałam co to mdłości... jeszcze byłam w chińczyku to szybciej wyszłam niż weszłam, zawsze ten smród mnie dobijał a teraz to masakra.
No to czekamy na wieści z wizyt Angie 31 i Agii81
Miłego dnia dziewczynki!
Ja dzis nie moglam patrzec na serek wczoraj tez mam takie odrzucenie od jedzenia -
Mamaokruszka gratulacje.
Temat jedzenia...w ciąży starałam jeść różnorodnie ...starsza tak samo jak najmłodsza mają apetyt za to średnia to taki szczypiorek raczej je mniej .
Objawy ...raczej ich nie mam w ciągu dnia lekkie zmęczenie a jak już idę spać to spałabym najchętniej do 10 ale dziewczyny robią mi wcześnie pobudke.
Nad imieniem będziemy się zastanawiać pewnie w 3 trymestrze .Laura
-
Wachciowa wrote:Gratuluję faktycznie bardzo wysoki przyrost niedługo pewnie się dowiemy. A kiedy idziesz do gina?
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:gratuluje... a to nie dzis robilas po 48h? z tego co wiem robilas w poniedzialek i dzis czyli 48h
-
Odnosnie imion dla maluszkow to bym dala tak:
Imiona zenskie to: Lenka, Zuzia, Maja, Natalia, Hania
Imiona meskie to: Mikolaj, Karol, Krzyś, Fabian, Emilemilydread, Tizzi lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witam Was ponownie, z nowym nickiem. Tamto konto mi sie usunelo, albo ja gdzies kliknelam... swoja droga, Wy tez musicie placic za te konta?
Bylam wczoraj na becie i... 7493! Jutro robie ponownie. Swoja wizyte u ginekologa sobie przyspieszylam. Mialam miec 12.04 ale ide teraz w piatek.A85K, Justya85, Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Jula911 wrote:Witam Was ponownie, z nowym nickiem. Tamto konto mi sie usunelo, albo ja gdzies kliknelam... swoja droga, Wy tez musicie placic za te konta?
Bylam wczoraj na becie i... 7493! Jutro robie ponownie. Swoja wizyte u ginekologa sobie przyspieszylam. Mialam miec 12.04 ale ide teraz w piatek.
Pierwszy miesiąc masz gratis potem musisz płacić za abonament ...w ustawieniach masz zakładkę abonament I tam wybierasz na ile chcesz wykupić I jaką forme płatności wolisz.
Beta piękna... w piątek to będzie twój 5+5 więc może zobaczysz już zarodek a jeśli gin na dobry sprzęt to I usłyszysz .
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 13:38
Laura
-
Monal wrote:Witam
A ja od rana panikuje bo nic ni nie dolega. Piersi sa normalne i ani troche nie bolą. Przez tydzień były dolegliwości, teraz ich kompletnie brak. Czy coś może być nie tak? Strasznie się boję.
-
nick nieaktualny
-
A85K wrote:Pierwszy miesiąc masz gratis potem musisz płacić za abonament ...w ustawieniach masz zakładkę abonament I tam wybierasz na ile chcesz wykupić I jaką forme płatności wolisz.
Beta piękna... w piątek to będzie twój 5+5 więc może zobaczysz już zarodek a jeśli gin na dobry sprzęt to I usłyszysz .
Powodzenia
A przy jakiej becie widac juz ?
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml