Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
DZiewczyny pomocy!
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, wieczorem dostałam brązowe plamienie, wystraszyłam się, poszliśmy z Mężem do jedynego lekarza, do którego nie trzeba się rejestrować, przyjmuje ile się da. Okazało się, że pęcherzyk odkleja się od ścianki macicy i kieruje się ku szyjce ;(
Dostała Duphaston, Luteinę i L4 na 2 tygodnie. Mam przyjść za tydzień, zobaczymy czy pojawi się serduszko. Tak bardzo się boję.......
Czy któraś z Was też tak ma/miała? Co powinnam robić,czego nie robić, żeby wszystko skończyło się dobrze? Wesprzyjcie dobrą radą.
Dostałam zdjęcie usg pęcherzyk 1.56 cm wg tego co tam pisze, czy to dobrze?Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Kochana lez jak najwiecej odppoczywaj, musi byc dobrze!!! Pecherzyk duzy:) ja mialam wczoraj 1cm.
JaKa lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
JaKa wrote:DZiewczyny pomocy!
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, wieczorem dostałam brązowe plamienie, wystraszyłam się, poszliśmy z Mężem do jedynego lekarza, do którego nie trzeba się rejestrować, przyjmuje ile się da. Okazało się, że pęcherzyk odkleja się od ścianki macicy i kieruje się ku szyjce ;(
Dostała Duphaston, Luteinę i L4 na 2 tygodnie. Mam przyjść za tydzień, zobaczymy czy pojawi się serduszko. Tak bardzo się boję.......
Czy któraś z Was też tak ma/miała? Co powinnam robić,czego nie robić, żeby wszystko skończyło się dobrze? Wesprzyjcie dobrą radą.
Dostałam zdjęcie usg pęcherzyk 1.56 cm wg tego co tam pisze, czy to dobrze?
Kochana, leż, odpoczywaj, łykaj leki! Nie wszystko stracone, bądź dobrej myśli, trzymam kciukiJaKa lubi tę wiadomość
-
Dostałam zdjęcie usg pęcherzyk 1.56 cm wg tego co tam pisze, czy to dobrze?
Jak na 4+3 to już ładny pęcherzyk...bierz leki I staraj sie nie denerwować, odpoczywaj I nie przemęczaj się.
Teraz możesz tylko czekać I mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Powodzenia kochana....daj znać jagby co.JaKa lubi tę wiadomość
Laura
-
Dostałam zdjęcie usg pęcherzyk 1.56 cm wg tego co tam pisze, czy to dobrze?A85K, JaKa lubią tę wiadomość
-
Dostałam zdjęcie usg pęcherzyk 1.56 cm wg tego co tam pisze, czy to dobrze?[/QUOTE
Ja mam tak dzisiaj strasznie się boję że to koniec. Wizytę mam o 17.40 u swojego dr. -
Tez mnie bola mocno jajniki, z zuza tak nie bylo, tez leze od rana, spie i nawet palcem nie kiwnelam, jestem dobrej mysli, jeszcze trosze i zobacze.mojego malego czlowieczka
A85K, Nola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JaKa leż jak najwięcej. Musi być dobrze :*
Jula911 za konto wcale nie trzeba płacić.
Mi się już skończył abonament i normalnie wszystko działa. Tylko kalendarz nie jest taki kolorowy i nie ma informacji o tych serduszkach które są w kalendarzu
Już myślałam o najgorszym jak tak nagle zniknęłas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 15:35
Lea
-
JaKa oszczędzaj się kochana i daj koniecznie znać po wizycie co powiedział Twój lekarz. a ten u którego byłaś mówił coś o tym odklejaniu - że to nieprawidłowe, lub że to nic groźnego?
co do jedzenia to w poprzedniej ciąży jadłam wszystko poza surowymi mięsem,rybami i jajkami, nie unikałam żadnych produktów i nie miałam problemów z ciążą córka nie wybrzydza, je wszystko co jej podam, ale najchętniej jadłaby tylko tyle co ptaszek jak ją trochę pozachęcam to zje całe porcje, a mimo to nie przybiera jakoś szałowo na wadze chyba takie geny bo ja też jestem z tych niezbyt wyrośniętych
Angie 31 i Agii81 Wy też macie dziś wizyty? -
Wiecie co, plamienia przerażają i kierują myśli ku najgorszemu, ale powiem wam że ja nie miałam żadnych plamień ani bólów przy poronieniu. NIC, ani kropli. Tak więc są ciąże z plamieniami szczęśliwie donoszone, a są też takie jak moja poprzednia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 16:01
-
nick nieaktualnynesairah wrote:Wiecie co, plamienia przerażają i kierują myśli ku najgorszemu, ale powiem wam że ja nie miałam żadnych plamień ani bólów przy poronieniu. NIC, ani kropli. Tak więc są ciąże z plamieniami szczęśliwie donoszone, a są też takie jak moja poprzednia.