Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:Ja wracam właśnie od lekarza pęcherzyk ciążowy jest widoczny ale lekarz miał nadzieję że zobaczy coś więcej i już się zmartwilam.mowil coś 4mm lub 4 cm i teraz sama nie wiem.
gratuluje pecherzyka, no 4 cm to jeszcze troszke za wczesnieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAngie 31 wrote:19 kwietnia mam kolejną wizytę boję się że te 4mm to mało:-( i ten tekst "spodziewałem się zobaczyć więcej " teraz spać nie będę mogła
-
nesairah wrote:Miałam takie 2-3 dni, w których nie czułam się do końca ciążowo, oprócz piersi (które nie odpuszczają od początku) nic mi nie było. Na innym wątku czytałam wiele historii dziewczyn, które nie miały praktycznie żadnych objawów i rodziły zdrowe dzieci. Kiedy masz wizytę?
Dopiero 10 kwietnia! Boje sie ze udlysze cos nie milego przed swietami. -
JaKa wrote:DZiewczyny pomocy!
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, wieczorem dostałam brązowe plamienie, wystraszyłam się, poszliśmy z Mężem do jedynego lekarza, do którego nie trzeba się rejestrować, przyjmuje ile się da. Okazało się, że pęcherzyk odkleja się od ścianki macicy i kieruje się ku szyjce ;(
Dostała Duphaston, Luteinę i L4 na 2 tygodnie. Mam przyjść za tydzień, zobaczymy czy pojawi się serduszko. Tak bardzo się boję.......
Czy któraś z Was też tak ma/miała? Co powinnam robić,czego nie robić, żeby wszystko skończyło się dobrze? Wesprzyjcie dobrą radą.
Dostałam zdjęcie usg pęcherzyk 1.56 cm wg tego co tam pisze, czy to dobrze?
kochana lez, pachnij i zazywaj leki a na pewno bedzie wszystko dobrze trzymam kciukiJaKa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Angie 31 wrote:8mm to już ładnie a ja tylko 4 ciekawe ile na dobę rośnie pecherzyk
Groszki rosną około 1mm dziennie powyżej zakonczonego 4 tygodnia ciazy. Spokojnie. Dzidzia ma czas zeby sie rozwijac. -
Angie 31 wrote:19 kwietnia mam kolejną wizytę boję się że te 4mm to mało:-( i ten tekst "spodziewałem się zobaczyć więcej " teraz spać nie będę mogła
poczekaj do kolejnej wizyty, na pewno bedzie serduszko.. a lekarz to mogl nic nie mowic... ech..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
A85K jestem w 4t i 4d wg belly.
Dzięki dziewczyny za rady i pocieszenie. Leże cały dzień, już mnie głowa boli
Teraz wszystko w rękach Boga!
Kalendarz ciąży BellyBestFriendNola, A85K lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
majamia wrote:Angie - dzidzius dzidziusiowi nie rowny. Nie masz na to wplywu i tylko spokoj pomoze Ci przetrwac.
Postaram się Trzęsąc portkami ale muszę jakoś dać radę
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Yoselyn82 wrote:gratuluje pecherzyka, no 4 cm to jeszcze troszke za wczesnie
Hahahaha kurcze stary człowiek ze mnie już a takie głupoty pisze tą ciążę przechodzę jak nastolatka 4 lata starań wiele niepowodzeń i czarne myśli w głębi duszy wiem że będzie dobrze ale tyle się naczytalam że myśli same nadchodzącym
Dziewczyny a sprawdzałyscie chiński kalendarz płci?
Liczy się wiek ( lata skończone a nie kalendarzowe) i miesiąc zapłodnienia
Z synkiem mi się sprawdziło teraz wychodzi mi też chłopak 32 lata i marzec zaplodnienie
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
W chinskim chodzi o skonczone lata w chinskim roku. Czyli rodza sie w styczniu masz juz rok wedlug nich, a jak w lutym nowy rok sie zaczyna, to dwumiesieczne dziecko ma juz 2chinskie lata.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Zwierzoluby! czy jak mam Kota wychodnego to moge go głaskac i może mi siedzieć na kolanach? i po prostu nie mogę mieć kontaktu z kuwetą czy ogólnie w ogóle nie mogę mieć z kotem kontaktu mamy problem kot jest Kochany ale wychodzi u rodziców na ogród wiadomo jest marzec bezpańskie koty jest ziemia w której grzebie na razie jest u moich rodziców ja dzisiaj też i cały dzień się tutaj do mnie dzisiaj tuli a normalnie u nas na mieszkaniu to spi z nami w lozku itd Jestem między młotem a kowadłem chce ją przytulić ale tak strasznie się boję bo Groszek jest teraz najbardziej narażony na czynniki zewnętrzne jakbym mialamlota tylko domowego nawet bym tego nie pytała ale mój jest wychodny
-
nick nieaktualny
-
JaKa wrote:DZiewczyny pomocy!
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, wieczorem dostałam brązowe plamienie, wystraszyłam się, poszliśmy z Mężem do jedynego lekarza, do którego nie trzeba się rejestrować, przyjmuje ile się da. Okazało się, że pęcherzyk odkleja się od ścianki macicy i kieruje się ku szyjce ;(
Dostała Duphaston, Luteinę i L4 na 2 tygodnie. Mam przyjść za tydzień, zobaczymy czy pojawi się serduszko. Tak bardzo się boję.......
Czy któraś z Was też tak ma/miała? Co powinnam robić,czego nie robić, żeby wszystko skończyło się dobrze? Wesprzyjcie dobrą radą.
Dostałam zdjęcie usg pęcherzyk 1.56 cm wg tego co tam pisze, czy to dobrze?JaKa lubi tę wiadomość
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
nick nieaktualny
-
Angie 31 wrote:Ja wracam właśnie od lekarza pęcherzyk ciążowy jest widoczny ale lekarz miał nadzieję że zobaczy coś więcej i już się zmartwilam.mowil coś 4mm lub 4 cm i teraz sama nie wiem.https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
majamia wrote:Tizzi - ten sam etap, bo 5+5 (chocoaz nie wiem, czemu pokazuje 4), a terminy rozne
Lady Savage - ja mam zamiar isc 18 na wizyte i licze, ze wszystko co ma byc, to bedzie.Lea