Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny78beti wrote:Angie może to za wcześnie. Mój suwaczek zgodnie z ostatnia @ pokazuje ze jestem 5tc ale to nieprawda bo owulacje/punkcie miałam w 21 dni wiec mam jakiś tydzień opóźnienia i tak naprawdę to dopiero mój 4tc. Nie wiem jak to wyglądało u Ciebie
-
Tizzi wrote:A ja widzę na twoim suwaczku 5+5 tak jak u mnie a na kiedy masz termin?
Tizzi lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Angie 31 ale u ciebie ciąża młodsza o te dwa dni więc i pęcherzyk mniejszy zobaczysz, że nadrobi
Nola my mamy koty niewychodzace więc nie wiem jak z wychodzącymi. Ale tu chodzi głównie o toxo a toxo od kota jest naprawdę ciężko złapać... A nie tak jak powszechnie ludzie zwłaszcza starsze osoby o tym trąbia.
Musiałabys trafić akurat na okres kiedy kot wydala te bakterie, potem wymieniać kuwete, nie umyć rąk i coś zjeść....
Chociaż jak jest wychodzący to może i inne bakterie załapać ale to już też bez przesady. My też możemy złapać różne paskudztwa siedząc w poczekalni u lekarzaNola lubi tę wiadomość
Lea
-
Wizytę planowa mam na 11.04 ale jak byłam w klinice na badaniu krwi to udało mi sie wskoczyć do lekarki. Zarodek jest ale na resztę powiedziała ze jest jeszcze za wcześnie. Moja beta dziś 1574 - 18dpt
Wachciowa, Jooozefka, Lady Savage, Tizzi, Nola lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
78beti wrote:Wizytę planowa mam na 11.04 ale jak byłam w klinice na badaniu krwi to udało mi sie wskoczyć do lekarki. Zarodek jest ale na resztę powiedziała ze jest jeszcze za wcześnie. Moja beta dziś 1574 - 18dpt
gratuluje
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny ile potrzebuje zarodek zeby sie bardzo dobrze zaimplantowac w macicy?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny moja beta z z 190 wzrosła do 560
Mamaokruszka, Jooozefka, magdzia26, Wachciowa, Lady Savage, A85K, Tizzi, Nola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
78beti
Już widziałaś zarodek? jejku jak cudnie.ja jestem 16dpt na cyklu naturalnym owulacja w 16dc transfer w 21dc więc nie wiem jak to liczyć ale chyba tak jak pokazuje suwak 5tyd i 1 dzieńWachciowa lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie moj gin, od bety 1000 cos juz widzi na usg. Ale znowu u innego nic nie bylo widac. Wszystko zalezy od sprzetu jakim dysponuje i sprawnosci oka.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Jestem już po wizycie z moim krokiem wszystko jest dobrze, zrobił mi usg pojedynczy pęcherzyk nawet biło serce. Dostałam proszki cyclo3forte one są na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Powiedział że ciąża ładna z usg wychodzi na 5 tydzień i 1 dzień. W sobotę idę jeszcze raz już będzie słychać serce. A to krwawienie to powiedział że mogło jakieś naczynko peknac. Dalej mam prowadzić kanapowy styl życia.
Wachciowa, magdzia26, Tizzi, Nola lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 ciężko stwierdzić co to znaczy "bardzo dobrze"...
Najpierw dochodzi do implantacji- tzw. przywarcia do endometrium macicy, a następnie do 48 h powinna się wytworzyć kosmówka i na tym koniec. Więc odpowiadając na Twoje pytanie można stwierdzić, że zarodek implantuje się 2 dni. Kosmówka oczywiście rośnie wraz z pęcherzykiem ciążowym, co za tym idzie wzrastający poziom gonadotropiny.[/QUOTE]Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 21:08
Szczęściara87 lubi tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
JaKa wrote:A85K jestem w 4t i 4d wg belly.
Dzięki dziewczyny za rady i pocieszenie. Leże cały dzień, już mnie głowa boli
Teraz wszystko w rękach Boga!
Kalendarz ciąży BellyBestFriendJaKa lubi tę wiadomość
-
emka29 wrote:Jestem już po wizycie z moim krokiem wszystko jest dobrze, zrobił mi usg pojedynczy pęcherzyk nawet biło serce. Dostałam proszki cyclo3forte one są na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Powiedział że ciąża ładna z usg wychodzi na 5 tydzień i 1 dzień. W sobotę idę jeszcze raz już będzie słychać serce. A to krwawienie to powiedział że mogło jakieś naczynko peknac. Dalej mam prowadzić kanapowy styl życia.
gratuluję serduszka w którym tygodniu i dniu ciąży jesteś?
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Z usg wychodzi 5 tydzień i 1 dzień. Jak wracałam z mężem do domu to aż się popłakałam. W sobotę powiedział żebym przyszla z mężem na usg.
Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
-
emka29 wrote:Z usg wychodzi 5 tydzień i 1 dzień. Jak wracałam z mężem do domu to aż się popłakałam. W sobotę powiedział żebym przyszla z mężem na usg.
-
nick nieaktualnyJa ide dziewczyny na l4 bo to co sie dzisiaj wyprawilo to mnie o ciarki przyprawia ja sie nie umawialam w pracy na dzwiganie kurde az sie poplakalam dzis z nerwow nikt mi nie powiedzial ze mam zostac dluzej na nadgodziny i sie dowiedzialam jak sie przebralam po pracy w kurtke juz....szkoda slow...cala w nerwach jestem ze strachu i wkurzenia tym wszystkim
-
Angie31 jesteśmy w tym samym wieku w pierwszej ciąży byłam u lekarza w 5t 2d i mój pęcherzyk miał 5mm - ciąża książkowa, po prostu do owulacji i zagnieżdżenia doszło później, pewnie u Ciebie jest tak samo nie martw się teraz na zapas - stres nie jest Ci teraz potrzebny
emka, 78beti, Yoselyn gratuluję dobrych wieści
JaKa byłaś dziś u swojego gina? co powiedział? jak się czujesz?
co do kalendarza chińskiego to u mnie się sprawdziło jak byłam na porodówce to z 7 kobiet czekających na poród aż 5 planowało płeć według tego kalendarza i podobno wszystkim się sprawdziło
p.s. tą 6 i 7 która nie planowała płci byłam ja - pierworódki, a pozostałe mamy czekały na drugie lub 3 dziecko
dziewczyny która ma jutro wizytę?