Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
78beti super, że już zarodek jest. Gratuluję bety.
Yoselyn82 u ciebie ten wzrost naprawdę duży! piękne bety dziewczyny. Ja się już 3 raz nie odważyłam pójść bo czekanie na wynik to czekanie jak na wyrok
emka29 pierwsze serduszko na wątku
A85K przykro mi z powodu męża. Może dzisiaj miał jakiś gorszy dzień? Ale nawet jeśli to nie powinien tak mówićYoselyn82 lubi tę wiadomość
Lea
-
Tizzi wrote:78beti super, że już zarodek jest. Gratuluję bety.
Yoselyn82 u ciebie ten wzrost naprawdę duży! piękne bety dziewczyny. Ja się już 3 raz nie odważyłam pójść bo czekanie na wynik to czekanie jak na wyrok
emka29 pierwsze serduszko na wątku
A85K przykro mi z powodu męża. Może dzisiaj miał jakiś gorszy dzień? Ale nawet jeśli to nie powinien tak mówić
ja juz robilam 3 razy i juz chyba robic nie bede, za duzo sresow mnie to kosztujeTizzi lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:ja juz robilam 3 razy i juz chyba robic nie bede, za duzo sresow mnie to kosztuje
-
To nasza. Lista wizyt. Jeśli kogoś dopisać, coś zmienić, przesunąć to piszcie. Dzisiaj miała mieć wizytę jeszcze Agii81 i chyba jeszcze nam tu nie pisalaTerminy naszych wizyt u lekarza
05.04 - Agii81
06.04 - magdzia26, nesairah, Yoselyn82
07.04 - Mamaokruszka, Jula911
08.04 - Jooozefka, emka29
09.04 -
10.04 - Wachciowa, Monal, A85K, mycha91
11.04 - Tizzi, 78beti, magdzia26
12.04 - Mamabyc3, Agafia77
13.04 - migiem
14.04 - aknelam, Justya85
15.04 -
16.04 -
17.04 -
18.04 - Mus
19.04 - LadySavage
20.04 -
21.04 - Nola
22.04 -
23.04 -
24.04 -
25.04 -
26.04 -
27.04 -
28.04 -
29.04 -
30.04 -Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 23:37
Lea
-
nick nieaktualny
-
Tizzi wrote:Czuje się jakbym miała okres. Taki sam ból brzucha. Ciągle sprawdzam czy nie przyszła @.tez tak macie?? Czy tylko ja taka nawiedzona?
Dzisiaj odpukać nie miałam silnych skurczy. Brałam no-spę zwykłą 3x1 przez 2 dni z zalecenia gina. Pomogło. Dzisiaj obyło się bez leku. Pocieszam się że Groszek już się ułożył, bynajmniej na jakiś czas mu wystarczy miejsca w moim brzuszku. Mimo tego mam czasami takie uczucie jakby mi leciało, podobnie jak w okres. i biegam do kibelka i sprawdzam, a tam morze śluzu. -
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Dzisiaj odpukać nie miałam silnych skurczy. Brałam no-spę zwykłą 3x1 przez 2 dni z zalecenia gina. Pomogło. Dzisiaj obyło się bez leku. Pocieszam się że Groszek już się ułożył, bynajmniej na jakiś czas mu wystarczy miejsca w moim brzuszku. Mimo tego mam czasami takie uczucie jakby mi leciało, podobnie jak w okres. i biegam do kibelka i sprawdzam, a tam morze śluzu.
Ej właśnie wspomogłam się w pozbyciu tego zjedzonego wieśmaka tak mnie muliło, że musiałam zwymiotować aaaa -
Tizzi ja mam tak samo, co chwile kukam czy wszystko dobrze
SusannaDean, Tizzi lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:morze śluzu dokładnie aż czuć jak wypływa, mam to samo, ten śluz mam kremowy a ty?
Na samym początku miałam kisiel bezbarwny, galaretę. Teraz mam biały o luźnej, lepkiej kremowej konsystencji. Dokładniej tego nie opiszę hihihiTizzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Na samym początku miałam kisiel bezbarwny, galaretę. Teraz mam biały o luźnej, lepkiej kremowej konsystencji. Dokładniej tego nie opiszę hihihi
Mój wczoraj był jasnobrązowy, beżowy i biały szklisty, a dziś cały dzień taki kremowy, toffi.Tizzi, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:przykro mi ze tak sie u was ulozylo i two sprawil tobie przykrosc, mam nadzieje ze wyjasnicie sobie to nieporozumienie i bedzie dobrze miedzy wami
100 lat dla coreczki
Dziękuje kochana
Może jutro pogadamy ale on już taki jest ...nie okazuje za bardzo uczuć ...brakuje mi teraz wspacia I rozmów nie mam z kim porozmawiać...jestem tylko ja I dzieci a moja rodzice I brat w PL , jego mama też w PL ...zwłaszcza teraz potrzebowałabym pomocy I rozmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 23:33
Laura
-
A85K wrote:Dziękuje kochana
Może jutro pogadamy ale on już taki jest ...nie okazuje za bardzo uczuć ...brakuje mi teraz wspacia I rozmów nie mam z kim porozmawiać...jestem tylko ja I dzieci a moja rodzice I brat w PL , jego mama też w PL ...zwłaszcza teraz potrzebowałabym pomocy I rozmów.
Kochana masz nas od tego. Musimy wszystkie się wspierać.A85K, Lady Savage, migiem lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czuje się taka jagbym była sama z tą ciążą....z jednej strony radość , że się udało a z drugiej strach czy będzie wszystko dobrze...
Wsparcia potrzebujemy wszystkie I dobrze , że możemy tu na tym forum pogadać niemalże o wszystkim o obawach I radościach , o tym co nas boli I o wynikach I o tym jak przebiegało Usg....jest tyle tematów , tyle rzeczy .
Dobrze , że mamy tu siebie.Laura