Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam plamienia w pierwszej ciąży ale nic nie wyglądało że jest źle, dostałam dupka profilaktycznie no i było ok.
To muszę sobie te serduszka pozapisywać w takim razie jak mi znikną
Mi dzisiaj znowu jest tak niedobrze że masakra, dziewczyny sorki że tak bezpośrednio ale czy jak zwymiotujecie to jest ciutke lepiej?bo ja czasem jestem na granicy ale nic nie idzie i ciągnie się dalej...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Justya85 wrote:Ja miałam plamienia w pierwszej ciąży ale nic nie wyglądało że jest źle, dostałam dupka profilaktycznie no i było ok.
To muszę sobie te serduszka pozapisywać w takim razie jak mi znikną
Mi dzisiaj znowu jest tak niedobrze że masakra, dziewczyny sorki że tak bezpośrednio ale czy jak zwymiotujecie to jest ciutke lepiej?bo ja czasem jestem na granicy ale nic nie idzie i ciągnie się dalej...
Ja cały czas czuję taki dziwny dyskomfort. Po śniadaniu cofnęła mi się jajecznica i nadal czuję balon w żołądku. -
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Ja cały czas czuję taki dziwny dyskomfort. Po śniadaniu cofnęła mi się jajecznica i nadal czuję balon w żołądku.
-
migiem wrote:A85K chodzi o korzystanie z wszystkich opcji (kolory na wykresie, podpowiedzi itp.), z okrojonej wersji możesz korzystać bez abonamentu
Ja niestety jak się rejestrowalam kilka miesięcy temu na owu to przy rejestracji wpisałam dane też tutaj i otworzyło mi tutaj kalendarz, taki nieogar ze mnie i takim sposobem pakiet premium mi przepadł zanim zaszlam w ciążę... ale wiem jak było na ovufriend.pl tam właśnie po skończeniu premium też wszystko działa tylko wykres jest czarno białyA85K lubi tę wiadomość
Lea
-
Ja wracam właśnie od lekarza pęcherzyk ciążowy jest widoczny ale lekarz miał nadzieję że zobaczy coś więcej i już się zmartwilam.mowil coś 4mm lub 4 cm i teraz sama nie wiem.
Wachciowa, Jooozefka lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
SusannaDean wrote:Ja znowu mialam odrzucenie i dzis i wczoraj od sniadania cokolwiek by to noe bylo ze wczoraj nie dokonczylam az.. Poza tym mam w autobusie okropne mdlosci ale i bez ciazy je mialam wiec zuje gume mietowa, poza tym nie mam uporczywuch klopotow zoladkowych
Wszystko co z miętą jest dla Groszka bleee. Pasta do zębów, herbata miętowa, nawet gumy do żucia. Od razu mam odruch wymiotny. -
Angie 31 wrote:Ja wracam właśnie od lekarza pęcherzyk ciążowy jest widoczny ale lekarz miał nadzieję że zobaczy coś więcej i już się zmartwilam.mowil coś 4mm lub 4 cm i teraz sama nie wiem.
Ale pęcherzyk jest. Może Dzidzia jest młodsza? Kiedy masz następną wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 16:55
-
Angie 31 wrote:Ja wracam właśnie od lekarza pęcherzyk ciążowy jest widoczny ale lekarz miał nadzieję że zobaczy coś więcej i już się zmartwilam.mowil coś 4mm lub 4 cm i teraz sama nie wiem.
Angie 31 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
majamia wrote:O jaaa... jak zerkalam tutaj, to pare osob bylo, a teraz taka ilosc!
Bogaty grudzień będzie
Angie 31 wrote:Ja wracam właśnie od lekarza pęcherzyk ciążowy jest widoczny ale lekarz miał nadzieję że zobaczy coś więcej i już się zmartwilam.mowil coś 4mm lub 4 cm i teraz sama nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 16:59
Lea
-
SusannaDean wrote:No wszedzie pisza,zw takie delikatne nie sa niczym dziwnym i zlym poza tym ja mam dzis tylko duzo sluzu krenowego i jakos mokro a plamien nie mam jest ok juz w miare,no odpoczywac nie moge jestem w pracy wiec dopiero po wizycie pomysle czy brac l4 czy jeszcze troche wytrzymac zobaczymy co tez powie lekarz mi
no z tym morko to norma, na początku, potem trochę przechodzi i później aż do porodu, u mnie też, już sobie zrobiłam zapas wkładek xD -
Tizzi - ten sam etap, bo 5+5 (chocoaz nie wiem, czemu pokazuje 4), a terminy rozne
Lady Savage - ja mam zamiar isc 18 na wizyte i licze, ze wszystko co ma byc, to bedzie.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Wachciowa wrote:Ale pęcherzyk jest. Może Dzidzia jest młodsza? Kiedy masz następną wizytę?
19 kwietnia mam kolejną wizytę boję się że te 4mm to mało:-( i ten tekst "spodziewałem się zobaczyć więcej " teraz spać nie będę mogła
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Tizzi wrote:U mnie w 5t+3d był 8 mm więc to u ciebie raczej 4mm na tym etapie. Nie masz się czym przejmować. U mnie też niczego nie było oprócz pęcherzyka a gin mnie tak nie straszył...
8mm to już ładnie a ja tylko 4 ciekawe ile na dobę rośnie pecherzyk
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:8mm to już ładnie a ja tylko 4 ciekawe ile na dobę rośnie pecherzykPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka