Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyk878- tak właśnie zrobiłam-poszłam zjeść
Chyba wypróbuję ten patent z kieliszkiem, bo faktycznie rano mam kalafior zamiast mózgu. Łykam tych tabletek tyle, że wieczorem jak mam wziąć duphaston i kard to biorę jedno, a potem sie zastanawiam, które już wzięłam. Powinnam jak w szpitalu sobie wydzierać. To co mam wziąć z rana, to przygotować na wieczór, a to co w ciągu dnia, to przygotować rano.
Ja puki co mam plus 2na wadze. U mnie głodówki i mała ilość jedzenia powoduje zatrzymanie wody i wzrost wagi. Jak jem często i zdrowo, to metabolizm mi się podkręca i chudnę.
Ja na początku ciąży miałam kiepskie wyniki moczu, ale później się okazało, że mocz był jakiś zabrudzony. -
nick nieaktualnyAle przy cukrzycy sie nie tyje dziewczyny raczej chudnie
nie ma co sobie wkrecac jesli masz w domu glukometr to zmierz po 1 h po kazdym posilku
Ale mniw gardlo boli. Uzyje tego tandum verde bo woda z sola mi bardziej podrazniamagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nic nie czuje jeszcze ale ja mam duzo.tluszczu na bruchu.
Ogladam na tlc historie wielkiej wagi. Ehhh czasami jak mam ochote na zle rzeczy to mnie motywuje i zawsze na biezni koncze. A dzisiaj do pizza hut ze znajonymi ide. Za duzo zjesc nie moge bo pizza mi cukier podnosi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 13:36
-
Amus87 wrote:Kurde belly to caly czas zle oblicza. Napisane ze jestem w II trym ze IV msc a to nie prawda
W 13+0 zaczynasz 4 miesiąc wg fazy księżyca( 1 miesiąc to 28 dni). Ciąża trwa 40 tygodni= 10 miesięcy wg reguły kogoś tam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Ja mam łożysko wysoko na przedniej ścianie. Podobno trochę później mogę poczuć ruchy.
-
Wachciowa wrote:Ja mam łożysko wysoko na przedniej ścianie. Podobno trochę później mogę poczuć ruchy.
-
Z wyników Nifty wynika, że mamy zdrową córeczkę! Będzie się nazywała Lea
Żałuję, że robiłam pappe.
nesairah, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Zołzimagic, k878, A85K, Lili91, [m]alina, Mamaokruszka, Aztoria, magdzia26, Wachciowa, Edith, Nola, ara, Anuśka...G, bebloszka90, belle_maman88, editchen, Sunshine_111, Jooozefka lubią tę wiadomość
Lea
-
Lady Savage wrote:Tizzi gratuluję
A powiedzcie dlaczego ludzie nie robią od razu Nifty, tylko Pappe najpierw, skoro Nifty jest bardziej wiarygodne niż Pappe?
Myślę, że tu cena jest głównym argumentem.
Tizzi super wieści! Gratulacjemożesz przypomniać jakie Ci wyszło ryzyko w teście PAPPa?
-
Lady Savage wrote:Tizzi gratuluję
A powiedzcie dlaczego ludzie nie robią od razu Nifty, tylko Pappe najpierw, skoro Nifty jest bardziej wiarygodne niż Pappe?
Tu chyba istotna role odgrywa cena badania. Nie każdy moze sobie zapewne.pozwolic na większy wydatek. -
Anuśka...G wrote:Co lekarz to inna opinia, ale stwierdzenie że krwawienie to dyrdymała jest też raczej nie na miejscu. W pierwszej ciąży nic się u mnie nie działo, latałam przez 9 miesięcy i bardzo dobrze się czułam i to jest dla mnie prawidłowo przebiegająca ciąża. A jeśli lecę na sygnale do szpitala bo krwawie, potem muszę dużo leżeć i się oszczędzać to wybacz ale nie jest to dla mnie coś normalnego co mogę bagatelizować. I nie chodzi tu o straszenie, tylko obserwowanie swojego ciała, odczuć itp.
U mnie też nie znaleziono przyczyny, ale niestety nie ufam zbytnio dla personelu naszego szpitala i czekam z niecierpliwością na wizytę piątkową bo może czegoś więcej się dowiem...